Olomoučák Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Tak jeten nárazník bych měl možná doma a když jde o kola tak počkejte až přezuju mám tam 17 kola. Dík za nabidku,potěšils mě,ale teď na to jdem s mechanikem,že to prej pujde opravit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 olomoucak" citim s tebou. jsou to sice jen plechy,ale musi to nasrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Myslím si,že za to,že lidi ujižděj od nehod...může hlavně pojišťovny a ty jejich bonusy... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 to souhlasim. a taky je dobra blbost ze se nevola k mensim dopravnim nehodam policie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Zdravím Vás! Jak to tak poslouchám, tak jsem čím dál tím více rád za havarijní pojištění Jinak Clombus už je v autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Tak to se máš na kozlu se ukažeš(nebo možná dřív) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 bez havarijniho ani kilometr. mam na nem 50%bonus tak to neni takova financni hruza. blahopreji ke columbovi :) ja mam nexuse,ale schanim nekde mapy,hlavne CR. koupil jsem to auto z belgie a cd s Cr tam nebylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Olomoučák: díky Pokud mi ho do té doby nikdo neukradne, tak ho ukážu Malej celou cestu z Prahy koukal na "Byl jednou jeden život" a říkal, že je rád, že má konečně v autě "televizi" - tak i mladá pookřála :) Italik: moje řeč - bez havarijka ani ránu, spím klidně, nakupuju klidně - když se něco odře, tak mi to pojišťovna zaplatí. Dneska ten bonus dává kde kdo, takže to opravdu není tak hrozné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Olomoučák: díky Pokud mi ho do té doby nikdo neukradne, tak ho ukážu Malej celou cestu z Prahy koukal na "Byl jednou jeden život" a říkal, že je rád, že má konečně v autě "televizi" - tak i mladá pookřála :) Italik: moje řeč - bez havarijka ani ránu, spím klidně, nakupuju klidně - když se něco odře, tak mi to pojišťovna zaplatí. Dneska ten bonus dává kde kdo, takže to opravdu není tak hrozné... Taky jsem o něčem takovym přemyšlel pro kluky do zadu,když třeba jedem na moravu...tak by se nenudili,kor ten menší co ma ještě sedačku aspoň,že vydí už ven z auta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 No já už jsem víceméně rozhodnut, že dám LCD do opěrek, tak jak to má MartinRS - u něj si to nechám udělat. Dokonce prý jde i to, že vzadu bude film a vepředu třeba hudba, či navigace, atd... P.S.: zajímavé je to, že tohle mladá schválila a ještě podporuje - holt je to pro děti no :) Italik: zkusil bych kontaktovat MartinaRS, dle mého by mohl minimálně vědět, kde ty mapy sehnat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 taky si myslím,že by to u nás snad prošlo,jenže teď se musijí rvát peníze jinam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 DSG: velká gratulace k "televizi", hlavně ať ti ho nikdo nevyčoudí :) o LCD dozadu taky přemýšlím (samozřejmě kvůli malýmu ;-) ), ale musím vyzkoušet, jestli není malej po mně (já v autě nemůžu číst apod. protože bych hned blil, zvlášť vzadu). Jinak pokud jde o havárko, tak taky koukám, že fajn ho mít - bylo to první, co jsem s povinným na auto dělal (ono těch cca 8.000 ročně za oboje se vyplatí) - už pro ten pocit, kdyby se auto, nedejbože, najednou ztratilo... Olomoučák: to mi povídej nejhorší je, že je skoro pořád do čeho ty peníze cpát... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 (upraveno) s tema penezma to je fakt.ted me nejvic sere cena nafty :) Upraveno Leden 30, 2011 uživatelem italik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Hmm, nevím co bych potom měl říkat já - mě u benzínu počítač po natankování neukazuje dojezd kolem 1.000 km :) ale je fakt, že je hrůza kam se ceny PHM šplhají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Zdravim...koukam ze jdu pozde,nikdo tu neni,dnes jsem trochu kuchal kombika tak nejak nebyl cas,kdo by chtel,foto je v mym vlakne ,-) Co se tyce cen PHM je mi z toho na bliti... Campus: na tvuj problem je dobrej KINEDRYL-mam ty samy potize,vzadu nesmim sedet vubec a cist nebo koukat film neprichazi v uvahu...v poho jsem jen za volantem:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 wladis"tak jsem ti to zkouknul, sis dneska maknul :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Wladis: krásná práce, světýlka uvnitř i venku, zástěrky také :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Kluci diky,mezitim jeste vyvarit prahy na Alfe a jeden Focus "co nejede" a ted vecer nevim ci jsem :-))) Jeste ze zitra jdu do prace :-))))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Jj ty ceny na pumpach,to je humus,do prace to mam cca 30 km tam + 30 zpět 5-6 dní v tydnu a když si spočitam kolik jsem potřeboval před rokem a kolik teď :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Wladis: hm, fakt sis vyhrál - pěkná práce a koukám, že modrá je dobrá (osobně modrou ve světlech nemusím, ale každý jsme ujetý na něco jinýho ). Kynedryl je fajn - tím cpeme malýho. Já jsem v zadu relativně v pohodě, pokud se nejede rallye nebo, přesně jak píšeš, se nepokouším něco číst... a samozřejmě nejlíp je mi za volantem. Olomoučák: no, to abys vydělával pomálu jen na cestování do práce - ono je to sice "jenom" 30 km, ale ještě něco po městě a cesta zpátky a X-krát týdně... ale takovej italik by o delší cestě do práce asi mohl vyprávět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Někde jsem četl, že příčina nevolnosti v autě je právě tehdy, když se nekoukáme ven, to znamená když si třeba čteme, hrajeme s mobilem, atd.,<br />protože oči v tu chvíli nevidí, že se pohybujeme, ale naše uši říkají něco jiného, a to, že se pohybujeme (tekutina v uších, která kontroluje rovnováhu se pohybuje zatáčkami, atd).<br />Mozek věří v zásadě více uším, než našemu zraku. Tudíž situaci vyhodnotí podobně jako halucinaci a dá povel k "vyzvracení se".<br /><br />U mne to má přesně tyto účinky, dokud sleduji jízdu, jsem OK - začnu si číst nebo něco a jsem zelenej jak nezralej banán. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Je to přesně jak píšeš (jde o kinetózu) :-) Proto při nevolnosti nastevřít okýnko a upřený pohled z auta ven do veliké dálky a zkusit sladit oba vjemy. Prostě, když je vám na blití, tak si v autě (ale i na lodi apod.) nečíst a ideálně si předtím vzít kinedryl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Ahoj takle vypadá moje špinavé auto :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Když sem byl malej, tak se mi taky dělalo špatně, ale dneska je to už v pohodě. Člověk z toho asi vyroste. Nebo že by to bylo tim, že když neřídim, tak většinou piju a to je mi pak všechno jedno... :lool: A když se vrátim k těm gumám, tak já jedině Goodyear. Z vlastní zkušenosti je to pro mě No.1! Na zimu Ultra grip a na léto excellence... Vydrží hodně a v testech max do 3 místa. Nevýhoda co maj je hlučnost - to si člověk musí zvyknout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 RK.Reznik: pěkné :D BTW: moje dnešní zkušenost s Porsche Plzeň - i když už jsem si 1000x říkal, že tam nepůjdu, tak rámeček kolem navigace mi přišel tak jednoduchý, že podle mne nebylo, co by zkazili... Ach bože... Že jsem tam lezl. Začalo to už tím, že jsem jim psal z práce mail, jestli ten rámeček mají na skladě - bez odpovědi. Poté jsem tam volal a pán mne ujistil, že to tam být budou, že je sice dost druhů, ale že "něco vybereme. Tak jsem tam v 16:30 byl a pán ne mne koukal, že co jako chci :lool: Že jestli jsem měnil STREAM za COLUMBA, tak výřez je stejnej - že tam musím mít něco jiného. Můj původní rámeček jsem držel v ruce... Pak jsem mu šel ukázat Columba do jejich na prodejně vystaveného Passatu CC a pán uznal, že je to jiné... Hurááá! Tak přinesl rámeček - na OIIFL a ještě stříbrnej a pro Climatic :D No, nakonec se ukázalo, že ho tam vůbec nemají... Cena prý okolo 200,- Na to konto jsem jel do AutoCB a přístup úplně jinej - běhěm 5ti minut jsem odjížděl s rámečkem za 144Kč spokojen domů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Když sem si nechal dělat roční servis tak autoCB je jedinej servis kam už zajdu. Jinam mě už nedostanou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Labus: ještě jsem hodně moc spokojenej s AutoŠtádler! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 dsg" hlavne zes ho sehnal dej sem pak foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Tak já dnes byl v autoskle rada na koterovský a pohodový přistup,přemyšlim o folii 3M na kapotu(karbon)tak to zjišťuju o a jak,slečna nevěděla tak zavolala majitele a ten mě přislibil,že zjisti o a jak,že momentalně sam neví-žadne oblbovani jako někteří,ale na ferovku nevím,ale pokusim se zjistit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Tak já dnes byl v autoskle rada na koterovský a pohodový přistup,přemyšlim o folii 3M na kapotu(karbon)tak to zjišťuju o a jak,slečna nevěděla tak zavolala majitele a ten mě přislibil,že zjisti o a jak,že momentalně sam neví-žadne oblbovani jako někteří,ale na ferovku nevím,ale pokusim se zjistit.... autosklo rada solidni firma. chci si u nich ,ale na centrale v bolesinech u klatov nechat nalepit folie na okna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.