DSG Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Já osobně půjdu do těch clon - je to origo příslušenství, líbí se mi to a tónované okna mi stačí :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Radku, zkušenosti nemám, ale právě jsem psal, že bych po zimě k té firmě asi zajel. Někdo tu už myslím psal, že tam nechal dělat 2 auta, ale nějak to nemůžu najít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Campus: OK, udělám to, jen nevím všechny jména :( Stejně se mi nějakým způsobem více líbí ty přezdívky - ale asi síla zvyku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Campus! ja mam z tech folii trochu obavy. ze to zabranuje horku v aute je blbost. nevim jak je to s vyhledem pri couvani.a ty origo clony vypadaj dost dobre. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 No taky váhám s těma fóliema - původně jsem chtěl vyrazit do Autosklo Rada, taky mají dobrý reference, ale tohle je za poloviční cenu (ale abych "neušetřil")... třeba vyměknu a pořídím clony a bude to bez rizika :lool: Tak s těma jménama je to vcelku jedno, jen mi to přišlo fajn. Ale je fakt, že potom tady na fóru ty odkazy na jména jiný než přezdívky můžou zmást... italik: právě, že nechci "mafiánský" auto kvůli výhledu, ale jen lehce zatmavit i kvůli čorkařům... no, ale jak jsem psal, váhám, váhám... proč myslíš, že s tou obranou zahřívání vnitřku je to blbost? Je fakt, že se ti ohřívá celý auto, ale když dovnitř svítí míň UV, tak by to taky mělo být znát.. ale třeba se pletu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Tak je fakt, že pro Columbuse by fólie byly lepší :lool: Jinak s tím UV myslím, že ho už tak dost neprojde kvůli tónování (ono ani za čirým sklem se v létě člověk neopálí, ne?), takže ty fólie nějaký efekt proti ohřívání asi mít budou - ale ve srovnání Tónovaná okna a pak s fóliema už to asi tak markantní rozdíl nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Campus! o tom ze folie nepomuzou proti horku v aute uz tady na foru nekdo psal nebo na skoda home uz nevim. ja mam dost zatmaveny okna do zelena uz z vyroby. taky u kombi bez folii na prednich bocnich je to takove useknute a na ty predni bych je nikdy nedal. ani mi to nedoporucili u fa.Rada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Hm, tak budou nejspíš clony a je to :( tak na předních tónovaných oknech už správně ani nesmí být další dodatečný zatmavení foliema. Ale chtěl jsem lehce zhřešit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Hm, tak budou nejspíš clony a je to tak na předních tónovaných oknech už správně ani nesmí být další dodatečný zatmavení foliema. Ale chtěl jsem lehce zhřešit :lool: to uz se tady taky resilo zhresil bys do te doby nez bys jel na STK :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Já vím, s touhle možností jsem "počítal" a asi by to nebyl problém, ale je mi jasný, že to není čistý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 nazdar já jsem na fotce uplně v levo chlapy bylo to super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 No, jak jste právě uvedli: fólie = problém na STK... Kdežto clony jsou v pohodě - tudíž pro mne uzavřená věc :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Takže když bych měl ve předních dveřích čirá skla tak můžu mítr folie? Samo s nějakým slabším zabarvením? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 http://aukro.cz/protislunecni-clony-pro-sk...1431297288.html jsou polsky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Zajímavá cena :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 (upraveno) Radku, asi takhle: :lool: Vyjádření MD k úpravám skel vozidel Jde o tu celkovou propustnost světla předních bočních skel nižší než 70 %, takže pokud bude výsledek pod touto hranicí, tak ano. Upraveno Únor 11, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Jinak, zde jsou ty skla pro světlomety: http://www.zbozi.cz/items/?r=hint&item...tlometu+octavia Ceny jsou přijatelné, myslím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 No nic, jdu chrnět - pořád beru ATB a ještě nejsem úplně fit, tak moc nevydržím ;-) Ještě jednou díky za dnešek a zatím se mějte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 A pro Tebe Campus: zkrácení drah řadící páky. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=167 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Já se též pro dnešek loučím. Díky, bylo to fayn. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 JJ bylo to v pohodě a mužem si to zas brzo zopakovat :lool: :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Pro přehled (je to tak správně?): ne ne :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 RK.Rezik: copak jsem zblbnul? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 radar19: a ty máš s tím dodavatelem fólie zkušenosti? Každá sdílená zkušenost dobrá. Martine, když si to tak krásně udělal na fotkách s těma přezdívkama, šly by tam i jména? ;-) Roman já je mám na autě No taky váhám s těma fóliema - původně jsem chtěl vyrazit do Autosklo Rada, taky mají dobrý reference, ale tohle je za poloviční cenu (ale abych "neušetřil")... třeba vyměknu a pořídím clony a bude to bez rizika :( Tak s těma jménama je to vcelku jedno, jen mi to přišlo fajn. Ale je fakt, že potom tady na fóru ty odkazy na jména jiný než přezdívky můžou zmást... italik: právě, že nechci "mafiánský" auto kvůli výhledu, ale jen lehce zatmavit i kvůli čorkařům... no, ale jak jsem psal, váhám, váhám... proč myslíš, že s tou obranou zahřívání vnitřku je to blbost? Je fakt, že se ti ohřívá celý auto, ale když dovnitř svítí míň UV, tak by to taky mělo být znát.. ale třeba se pletu. tak si nech udělat ti co mám vepředu RK.Rezik: copak jsem zblbnul? :lool: já jsem Roman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Rk:Reznik: :lool: Ty mi dáváš :( Ale na fotce jsou ty přezdívky OK, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Rk:Reznik: :lool: Ty mi dáváš :( Ale na fotce jsou ty přezdívky OK, ne? :D nee já mám tu bílou oct. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Rk.Reznik: aha, no vidiš - a s kým jsem Tě prohodil? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 se mnou já mám být uplně vlevo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Kluci, takhle je to tedy správně doufám :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 nádhera šikovnej tak to má být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.