Wladis Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Tak ja jsem se zamiloval do tyhlety-jo,v jednoduchosti je fakt krasa...Bral bych venkovni variantu:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 A třeba ještě tady jeden návrh... No, Piccaso ze mne nebude :) Poslední - už na to kašlu, připadají mi hrozné všechny Ahoj fak je to super můžeš :lool: dát podklad bílej nebo stříbrnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Tyjo paráda!!! koukam, že jsi ten font našel dřív než jsem se dostal k hledání jsem pro tu jak ukazoval Wladis ted naposled... Já bych si jí nalepil na to malý okýnko na zadních dveřích... a podklad bych nedělal. Prostě jako to má náš OC klub-bez podkladu nebo průhlednej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Kluci, neblázněte, to byly fakt jenom nástřely od boku ;) Podklad samozřejmě nebude, bude se to řezat ze zelené fólie na plotteru Dostanete to pěkně na přenosné fólii - buď tedy ten vnější, nebo vnitřní typ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Jj je to hezké a abych řekl tak mě by se to libilo i s tím černým podkladem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Ty brďo, to zase vzalo tempo :-) parádní návrhy, kde se to ve vás bere? Chtěl jsem v pondělí taky přispět troškou (v práci mám lepší monitor na noťasu jsem se s tím nechtěl patlat), ale koukám, že už je skoro upečeno Dobrá práce. Osobně jsem taky pro jednoduchost a klidně bych to bral i jako normální malou samolepku, ale narovinu říkám, že to na auto lepit nebudu (max něco v budoucnu ve smyslu "plzeňské letky", ale za "letku" bysme tu už dostali za ucho). Auto prostě neolepuju - spíš naopak sundávám (defend, motorizace apod.). Tím se ale nenechte odradit, samozřejmě budu za samolepku rád, ale nalepím ji někam uvnitř v kufru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Campus: Počkej, udělej radši tedy také nějaké návrhy, jsem si jistej, že budou lepší, než ty hrůzy ode mne ;) Na samolepky mám stejnej názor jako Ty, ale tu naši plzeňskou si tam dam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 (upraveno) No nevím, taky nejsem profi grafik - jen mě to baví a v nouzi něco zbastlím (takoví jsou nejhorší ). Tak já zkusím navrhnout něco za Plzeň... ale chvilku vydržte, teď po marodění se v práci všichni zbláznili (představa, že se všechno vyřeší beze mne, byla asi naivní, co? ;) ). Jenom taková malá OT vsuvka kolem rychlosti vyhřátí auta, jak jsme se bavili na srazu. Na iDnesu se objevil zajímavý článek: iDnes, 14.2.2011 - rychlost vyhřátí auta Jen se bojím, že jde o nějakou recyklaci staršího článku, něco podobnýho tam už proběhlo... Upraveno Únor 14, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Campus: Radku, přesně teď jsem ten článek na iDnes četl a přepnul na OC ;) Moje Octavia na tom také nebude nejlépe, jak jsme se bavili i na sraze, třeba Ty s tou 1.6 budeš mít teplo o pár KM dříve. Jinak to logo určitě zkus, budu jedině rád. Alespoň to bude zase více profi. A pokud to děláš v Illustratoru, nebo někde, tak už to bude i v křivkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 clanek zajimavej. Jen by me zajimalo kde meli teplomery, kolik bylo zimy venku a podobny podrobnosti. Prece jenom to je dost dulezity vedet. Holt ne kazda klimatizace je stejna no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Dle toho co píšou, tak teploměry měli myslím u předních a zadních sedaček (věřím, že v přibližně stejných místech). Klimatizace netopí, pouze chladí, ne? To by na to nemělo mít takový vliv, spíš si myslím půjde o výkonosti ventilátorů, rozvodů vzduchu a třeba velikosti přední masky/grilu a tím i nasávače vzduchu, kterým proudí vzduch dovnitř. Vlastní kategorií jsou potom vozy MPV a jejich řešení přívodu vzduchu právě k zadním sedačkám. Například Peugeot 807, Seat Alhambra/VW Sharan/Ford Galaxy a podobné, mají deflektory vedené dveřmi nebo stropnicí do zadního prostoru kabiny. Levnější modely toto možná mít nebudou (Dacia Duster, Citroen Berlingo a podobně) a to bude také jeden z faktorů.. Spíš tam krásně popsali ten rozdíl mezi dieselovým motorem a benzínovým, kde je o efektivitu motorů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Automatická klimatizace topí. Jak jinak vysvětlíš, že když je venku -10 tak auto s automatickou klimou fouká teplej vzduch za několik vteřin??? Mam to odzkoušený z několika aut. kolegovo mondeo 2.2dci s automatickou klimou teplej vzuch po 20 sec. šéfovo GMC 6ti válec 3,8l benzín teplej vzduch prakticky hned po nastavení teploty. ale focus s manuální klimou jen chladí. stejně jako moje octa...prostě to má nějakej okruh kde vzduch proudí ne přez studenou část ale teplou. myslim, že je to jako u lednice. zezadu je taky teplá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Tak s tímhle názorem jsem se už setkal, nicméně je chybný. Mám taktéž automatickou klimatizaci - není tam žádné topné těleso ani žádné jiné zařízení, které topí. Teplý vzduch je dodáván pouze teplem od motoru, nijak jinak. Jediná věc, která dokáže topit nezávisle na motoru je nezávislé topení(WEBASTO apod.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 tak to teda nechápu jak je to možný. u oktávek jsem to nezkoušel, ale mam vyzkoušený jak jsem popisoval. a pochybuju že to mondeo 2.2 ohřeje ten vzduch motorem. to je prostě hloupost. ten za tu chvilinku ani neví, že se má ohřívat leda že by měli nějaký přídavný elektrický topení, který by předehřívalo vzduch, ale to by zase byl strašnej odběr proudu což mi přijde nepravděpodobný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Jediná možnost je, že měl nezávislé topení, nic jiného není schopno topit v -10´C po deseti vteřinách jak říkáš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Jj,webasto to je vec,mam ho v nakladacku a super...hlavne to nastavovani,rano venku -15 a prijdu do kabiny vytopenej na 25 :-) K ty dobe vytopeni vozu to vidim takhle-kupte si 100 naprosto stejnych octavek a kazda se vytopi v rozdilnym case...K te klime-klima chladi,netopi,doporucuje se ji ale zapinat i v zime kvuli promazavani cerpadla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Wladis: přesně tak Dále třeba výtažek z jednoho fóra: Klimatizace vám netopí!!!! Klimatizace pouze chladí!! To co vás v zimě hřeje je vždy jen z normálního systému vytápění auta (až na některý auta, co mají přídavný topení) a s klimou to nesouvisí... Radiátor v autě je součástí malýho chladicího okruhu motoru, tudíž hřeje pořád, v zimě i v létě... Knoflíkem na teplotu či tlačítkem se pouze usměrňuje směr proudění vzduchu, kterej buď jde přes radiátor - a tudíž se ohřeje a "topí", nebo jde mimo radiátor a do auta proudí vzduch s teplotou nezmněnou (čili stejnou jako je venku). Tlačítkem na teplotu se tedy reguluje míšení ohřátého a neohřátého vzduchu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 hm, tak je možný, že to bude mít nějakej malej bufík na rychlí rozmrazení. viděl jsem to ale jen u automatik, tak jsem vycházel z toho že prostě jinej okruh tý klimy je na ohřívání vzduchu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Myslím, že převážně mají lidi nezávislé topení společně s automatickou klimou... U ledničky, jak jsi uváděl, jde teplo od kompresoru, nicméně klima v autě teplo od kompresoru "nesbírá" . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Ja si na topeni nemuzu stezovat.Rano zazeh a nez ometu skla tak uz to funi vlaznej vzduch.Kdo znate Rokycany,tak nez se dostanu od Benziny k Agip-u zacne foukat prijemne teplej vzduch.Rucicka teplomeru se hne az na dalnici na sjezdu na Ejpovice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Vím, že to je off topic a je to strašně starý, ale pokaždé mě to dostane :lool: :lool: http://www.youtube.com/embed/m1TnzCiUSI0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Zak ja taky pridam nejakej ten OT :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Bože, nééééé, řetězy na zadní nápravě u Felicie :lool: :lool: Néééé, to néééé, to snad není možné!!! :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Taky jsem na to cumel jak chleba z tasky,ale po mnoha osobnich zkusenostech verim tomu,ze nekteri jedinci z rad pomahacu a chranicu by toho byli schopni :-)))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Fakt mazec. Je fakt, že jsou schopni všeho ;) Nechci je házet do jednoho pytle, ale tohle je síla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 A zde jeden neklamnej dukaz ze i my soferi se k dilu dokazeme postavit celem :-))))))))))) Foto z minulyho roku z jiznich cech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Nooo, pěkná práce Tak s Tebou nepiju ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Neboj:-) to nastesti neni jenom moje prace...musim ale priznat ze tenhle listek byl uz z druhej hospudky co sme takhle vybilili...no jo,venku prselo,vevnitr bylo utulno...ale to raaano:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Po tomhle by mne ráno pravděpodobně rovnou zahrábli ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Vsak ja rano taky prvne v zivote jel po petiproudy silnici 8-) Ale psssst... Jdu na kute,dobrou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.