Campus Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Wladis: no, já s tebou fakt taky nepiju - játra mám jenom jedny a po tomhle by mě asi ošklivě zmlátily Když se vrátím k tomu ohřívání, tak máte recht, u naší 1.6 to nejni taková tragédie - a jak už tu zaznělo, ometu auto a už to funí vlažně (ten bílej sajrajt už nemůžu ani vidět - žádný rasismus v tom nehledejete :-) ). ale nevytahujte tady prosím teploty sedaček, jo? Výhřev prostě ještě není, tak sice fouká vlažný vzduch, ale chvíli mi holt mrzne zadek, no.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Campus: Jóóó, tak výhřev sedaček je zase úplně jiná písnička ;) Ale jelikož si budeš nechávat předělávat Climatic na Climatronic, tak už to určitě sfoukneš i s výhřevem, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Tak panel s výhřevem tam půjde rovnou, ale nevím jak vyřešit sedačky... jestli ne nechat "kuchnout" a dát tam dečky nebo sehnat sedačky s výhřevem (ale bojím se, že to bude zase palba). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Dá se to dodělat dobře... Pokud vím, nemusí se to kuchat, dá se ten potah sundat a pak nandat - určitě to bude pakárna, ale výsledek bude stát za to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Jo, jo, už jsem viděl i návody a je tam pakárna s těma úchytama potahů, ale dá se to... tak uvidíme - letos už ne, ale příští zimu by už mohlo být teplo na zadek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 :) Radku, nezkoušel jsi nějaké ty návrhy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Tak ted jste me zas dostali s tim vyhrevem sedacek. Zas mam o cem premyslet :-) I kdyz minule jsem na fofr vysaval na pumpe a pod sedacky vede nejakej svazek kabelu-hold az bude teplejs,tak se bude kuchat a pak mozna schanet...to si bude prdelka v zime hovet. To uz budu total zhyckanej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Wladis: nevede Ti tam kabel k airbagům? A možná taktéž k čidlu zpnutých pásů... Jinak já už mám třetí auto s výhřevem... Bez toho už bych káru nekoupil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Taky jsem nad tim premyslel,ale jak rikam az bude teplo tak se pod sedacky kouknu a pak budu chytrejsi,ted se ohejbat nebudu-jeste by mi ofouklo zada:-)))) Jinak je to fajn vec,v praci ten vyhrev sedaku mam a ve spojeni s bufikem je to parada. Rano uz je vytopeno,tak to jenom dlabnu,zmacknu kouzelny tlacitko a jdu si na pumpu pro kafe...Nez vyrazim,je to tip top-jo kultura musi byt ,-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Hmmmm, Wladis to má pěkně vychytaný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 DSG: Bohužel jsem se k tomu ještě nedostal - mam docela fofr a chce to trošku klidu se nad tím zastavit (něco naplácat není problém, ale to si to nezaslouží). Wladis: Hade jeden, ty jsi provokatér, to je hrozný... každý ráno se proklínám, že jsem ten výhřev neudělal už na tuhle zimu... jinak ten svazek pod sedačkou skoro jistě neobsahuje kabely pro výhřev (tedy, jestli tam někdy předtím nebyly, což by si poznal asi i podle ovladačů) a jde, jak psal DSG, o signalizaci zapnutých pásů a pytle... ale dodělat tu kabeláž není podle všeho problém, viděl jsem to tu už dostkrát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Campus: ok, v pohodě, nespěchá to :) Jsem rád, že se toho někdo ujmul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Dneska se k tomu snad dostanu, už chytám slinu - zatím jsem si jen tak hrál :D Neberte to vážně, jen jsem to tak střelil... a ani pojmenování naší selanky jsem chytřejší nevymyslel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 To není špatné :D Ale mysli na to, že to bude řezané na plotteru, takže to kolo asi ne-e... To by šlo v případě, že by jsme se všichni rozhodli pro samolepku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Jasně, že tohle na plotter nejni (to kolo určitě ne-e) :D to musí být i bez toho stínu - sice by to šlo poskládat z více fólií, ale stejně by to moc dlouho nedrželo... vždyť jsem psal, že jsem si jenom hrál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 koukám že je to tu samej grafik to se muže hodit ;) velmi pěkné návrhy chlapy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Spíš Campus, já ne-e, jsem jen amatér 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Zdravim...tak dnes chranici zakona merili 70 a 50 na klatovskem privadeci do Plzne. Jsem si rikal co tam ten geodet muze merit-pak mi to rekli,mne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Já jsem taky grafik amatér... Wladis: a kolik tě stálo to vyměřování? koukám, že je to tam nějaký populární. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Sakra, sakra.... Taky jsem zvědavej, jak Ti to Wladis dopadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Campus: jo,maji same lepsi mista-ale my profici je stejne vycmuchame:-) Takova CB je genialni vec,clovek se dovi veci:-)))) Tak jelikoz mame na spz A tak na me koukali hnusne,prej 1500. Tak jsem jim tam chvili brecel-2 deti,manzelka nemocna,tchyne mi dela peklo-zname ze? No jeste ze mam v kabine nalepeny fotky netere a synovce:-) Jejich zrzava kolegyne mi vlezla dovnitr,kvuli tachu atd. tak ty pohadce uverili...vysledek 600 bez bodu-ale tech slzicek a pretvarky...No,byl jsem rad,ze me nechteli vazit. Jinak ten smejd co ma ten stativ je vzdycky v civilu! Jak tam,tak na jatecniiii...Jak jsem psal,vypada jak geodet. Jo, a musel jsem sundat tu strelnici za sklem :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Wladis: Tak to jsi to zmáknul moc pěkně Dobrá práce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 takhle měří hodně i na Domažlický tam také hodně vyměřujou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 To jo,ale kdybys videl jak se mi klepali ruce...Kdyz chytnes blbce,tak Te za tyhle reci osoli jeste vic...predloni me takhle staveli v Chebu,zase zenska s kolegou-ten ani nelez ven. Ona na mne jestli prej vim cim sem se provinil,tak rikam ze ne? Tak si vystoupte a pojdte se podivat...nesvitilo mi svetlo,tak prej 1000 a musim to opravit. Rikam ji O.K. zarovku vymenim ( je to ale hroznej porod ) ale petikilo by stacilo ne? Bylo mi zdeleno,ze nemam byt drzej a abych si to prej pamatoval,tak 2000 Tak jsem nafasoval krasnou cervenou slozenku a 20 stokorunovych blocku...Byl jsem rad a ani jsem nedutal mirnoak1: na domazlicky? kde tam? Parkujeme tam a nevim o nich... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Asi měla holka policejní nějaký psychický problém Na to se ani nedá nic říct... Každopádně, teď Ti to vyšlo dobře. Naposled, co mě stavěli, tak jsem jel také služebním a také nesvítilo světlo, tak jsem to před nima vyměnil, pokecali jsme a byly to zdarma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 DSG: to jo ale ja musim pod tu koprivnickou plechovku lehnout a na vymenu potrebuju velkej sroubovak a kladivo...Jo a asi dva tydny spatky me vecer 200 metru od baraku stavela s octuli hlidka-klasika,doklady fouknout,nashle...a mych modrych parkovacek si ani nevsimli :-) mirnovak1: promin,v predchozim prispevku jsem Ti sprznil nick... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Ahoj kluci, chci se zeptat, nevíte, kde by v Plzni nebo okolí uměli změřit výkon? A ještě bych rád nějakýho šikovnýho autoelektrikáře. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Wladis: Tak to je vážně asi "trošku" složitější výměna BTW: místo Mirnovak1 piš Míra a máš to ;) Že jo, Míro? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Wladis. když jedeš od autobusáku nahoru tak na ty zastávce nahoře u těch světel před mostem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Miro,myslis zastavku socialnych pracovnic? :-))) Jinak k tomu mereni,jak jsou po plzni ty sedivy budky-radary-jsou funkcni. Boudek je teda vice ale fotaky do nich maji jen tri a porad je prendavaji sem a tam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.