Campus Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 Už zase? Vždyť si to byl nechat "vylepšit" nedávno... to je tedy ale vynález. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 (upraveno) Podělím se s Vámi o můj zážitek s tankováním paliva co se mi nedávno stal. Takhle jednou po noční šichtě, si jedu natankovat palivo. Bylo to chvilku po otevírací době čerpačky. A když jsem zavedl čerpací pistoli do auta, a zmáčkl spoušť, tak to začalo syčet a vycházel okolo pistole takový oblak mlhy. Prostě netekl benzín. A než jsem se vzpamatoval, tak bylo odtočeno skoro litr paliva, než začal téct benzín. Takže mám zase novou zkušenost a pro benzín si raději budu jezdit raději až odpoledne. Konec... Upraveno Červen 24, 2011 uživatelem radar19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Tak to je mazec, asi bych se docela lekl kdyby to na mě takhle začalo syčet - jestli nedoplňujou stojany i o páru pro parní stroje, doba je zlá a benzín drahý... (vím, že voda by asi byla lepší) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Ahoj všem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 No ahoj, pane :-) kde ses toulal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 Ahoj :D Strašnej mazec posledních pár dní - jak v práci, tak doma. Nemám vůbec čas :D Octávia neviděla myčku snad dva měsíce... Teď půjde na výměnu obou předních vnitřních homosexuálních kloubů Jak se máte Vy, bando? Byl nějaký sraz (neměl jsem zatím čas pročítat příspěvky)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 Tak to tu nějak vše vyšumělo,jinak jsme si udělali dovču,ale pršelo a pršelo jinak kam kdo jezdí s octavečkou do servisu-co se tyka podvozku...??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
špája Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Pánové, nerozebíral ste někdo v minulosti zpětné zrcátko nebo s tím máte alespoň nějakou zkušenost (neblikaj mi LED-ky potvory) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 po dvoumesicnim boji s kurovcem jsem fyzicky v prd... tak jsem nejakym zazrakem dostal na tyden volno a za chvily se jedu valet do italie. :) Budu tam jenom lezet,valet se atd. ted jeste zprovoznit NEXUSE ani nevim co tam mam za mapy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Červenec 13, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2011 Ahoj jedete někdo v zaří na sraz ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 Tak Vás tady zase po delší době zdravím Dnes zde přivítáme nového člena! S potěšením mohu oznámit, že se můj kamarád stal hrdým majitelem Octavie Combi II 1.9TDI DSG. Dalo dost práce najít v ČR slušný kus s dobrou výbavou Určitě se pak setkáme na nějakém srazíku. Fotky sem určitě nějaké dodá. Jak se jinak máte, bando? Zítra dávám své auto do servisu na kompletní výměnu náplní (motor, převodovka) a nějaké další díly. Vše jsem objednával u www.cc-autodily.cz (dostáváte jako členové slevu) a ceny jsou naprosto úžasné. Navíc, v pátek jsem objednal a zítra mám díly u sebe - v ČR nevídané. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 já na díly spíš doporučuju skoda-dily.cz , sídlí přímo v Plzni, cokoliv do druhého dne.. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 dsg. nejsou pak v servisu nasr,, ze sis koupil dily sam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 Italik: servisak co to k nemu davam to vubec neresi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 tak to mas dobry. ja si teda kupuju olej.protoze na internetu je za pulku nez maj v servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Já mam problem,něco mě vepředu klepe a nikdo neví co-každy řika něco jineho,byl jsem i na stk at mě zkontrolují před.napravu a prej je o.k.jen prej možna horní uložení tlumiču-ale kdo ví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 Ahoj kluci, co ty samolepky? nějak to vyšumělo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Ahoj kluci,co ty samolepky? nějak to vyšumělo. Ahoj,taky by mě zajimalo kde jsou,to je někdo asi maluje ručně :) ...??? Jedete někdo na ten sraz na Rozkoš??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 (upraveno) DSG. tak dneska jsem si byl menit olej. Schell 5w30. servisak mi rekl,proc jsem si ho kupoval ze ho maji taky. tak jsem se zeptal kolik by me staly 4l. tak ze u nej 1400. ja ty 4l mel z internetu za 750. drobny cenovy rozdil. jinak dnes Upraveno Červenec 29, 2011 uživatelem italik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 Tak panové co se to tu děje,to jste všichni emigrovali na zapad nebo na vychod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Koukam,že si tu pišu asi sam... ;) Jedete taky někdo na sraz na Rozkoš ? ? ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Tak zase po letech přidám pár řádků, ať to tu tolik nezkomírá :-) 1. Rozkoš letos, bohužel ne. Neboj se, nepíšeš si sám (to je jen zdání). 2. Samolepky fakt nějak vytuhnuly, DSG: co s tím uděláme? :D 3. Při návratu z dovolené jsme taky měli malé výročí (pozornější si asi všimnou, že to "šťastně" vyšlo během jízdy, takže manipulace s foťákem byla opravdu vypečená). A když tak sleduju ty ceny oleje, tak se budu muset hluboce zamyslet, protože jsem doposud dával za servisní prohlídku, která znamenala jen výměnu oleje necelé 4.000 (originální servisní středisko, je prostě original a taky "za blbost se platí"). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Ahoj, já bych taky rád konečně vyrazil na velký sraz, ale bohužel se nějak nastřádala práce, co jsme měli dovolený. Tak už prej o nenaplánovaných dovolených nechtěj ani slyšet. Tak doufám, že to vyjde příště. Jinak by jsme mohli udělat poprázdninový sraz, alespoň našeho regionu ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Já jsem pro - regionální sraz by nebyl na škodu :-) Sice u našeho drakouše nejsou žádné novinky, ale o tom to zase až tak není, ne? Tož, co s tím uděláme? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Zdarec chlapáci Plzeňáci teď se budu nějaký čásek pohydovat v obci Břasy konkrétně ve firmě ZS-Bohemia. Nepohubuje se z někdo Vás poblíž? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Zdravim chlapaci...po 1000 letech jsem se tu zas konecne dostal.Koukam ze je tu dost mrtvo...Co dovoleny? pochlubte se:-) Jestli by byl nejakej regio sraz,tak bych se rad uz taky ukazal.Na plechacku skoro nic novyho. V soukromi par zmen a mel bych prosbu...kdyby jste nekdo vedel o nejaky slusny praci pro ridice,mechanika ci vazace..klidne dejte vedet,budu hodne vdecnej:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Tak taky Vás všechny zdravím,jak jsem koukal byl jsem z naší bandy a oblasti jedinej na velkym srazu na rozkoši,škoda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 (upraveno) Ahoj, tak mě napadlo, co kdyby jsme se potkaly v sobotu v Purkmistrovi? (Asi radši bez aut) :D Je tam zajímavá akce. Já se tam chystám, ale musím ještě do práce. Tak to vypadá, že se tam dostanu tak kolem 14:30. Dávám tady odkaz: http://www.slunceveskle.cz/ Zatim ahoj Ps: ještě jsem si vzpoměl, nevíte prosim vás o někom v okolí Plzně, kdo by opravil padající ručičky? Kolega z práce s tím má problémy. Díky Upraveno Září 15, 2011 uživatelem radar19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Září 21, 2011 Sdílet Odesláno Září 21, 2011 Tak nic, udělám si z toho tady soukromej deníček. :lool: Dnes večer, při cestě domů, se mi tacho dotočil na 180000. Je pravda, že jsem musel objet blok, aby se to tam překulilo, ale je to tam! :D Teď jde o to, kolik má chudák škodná opravdu nakrouceno. Ale chovám se k ní slušně a ona mi to oplácí. Tak doufám, že ještě nějaký pátek vydrží. Tak zatim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 21, 2011 Sdílet Odesláno Září 21, 2011 Gratulace ke kulatinám tvé Octulky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.