Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

Trochu se sem i stydím psát po takových pauzách :(

Bohužel jsem teď dost často mimo ČR, tak se pak snažím věnovat rodině.

Samolepky není problém zrealizovat.

Stačí se dohodnout jaké, kolik, atd...

DSG

NIKITIN:

Vítej a pochlub se fotkama! ;)

Odkaz ke komentáři

radar19: Můj milý deníčku, všechno nejlepší k tvým kulatinám :-) Přiznám se, že při mých necelých 80k km je to číslo dost vzdálený, ale to je otázka okamžiku. Hlavně ať drakouš slouží ke spokojenosti.

nikitin: Vítej, pane :-) Jestli se k nějakýmu lokálnímu srazu rozhoupeme, tak budeš určitě vítán.

Hm, trošku se nám to opravdu zašprclo... Ale za chvíli bude venku ošklivě a všichni se zase vrátí k teplu obrazovek počítačů ;-)

Odkaz ke komentáři

Dej potom vědět tvoji zkušenost s těma fóliema :-) Osobně o nich uvažuju už delší dobu - dobrý reference má taky Autosklo Rada (tam je cena někde kolem 4000).

Co se týká tvýho problému s odemykáním a vyhříváním, tak jediný co mne, jako laika, napadá je autobaterie - už je v noci chladno, a těm potvorám to může začít vadit (a bude hůř).

Upraveno uživatelem Campus
Odkaz ke komentáři

Ahoj, potreboval bych poradit, kdyz mi auto stoji celou noc, tak se do nej nemuzu rano dostat, central proste nejde (baterky v ovladaci jsem vymenil) a zda se mi ze po nastartovani mi treba ani vyhrejvani zadniho skla nejde. Baterku jsem daval nabijet. Nema s tim nekdo zkusenosti??? :(

ja si taky myslim ze to chce novou baterku.

Odkaz ke komentáři

jj rada mi odepsal na maila ze za 3000,- a ten japkor.cz by mel byt za 2500,- a volno mi napsal ze ma az v tydnu tak to zkusim a dam vedet.

taky me napadla baterka, tak tam zkusim dat jinou na par dni a uvidime, ale kdyz sem dojel rano domu a dal sem ji nabijet tak byla v poradku....no uvidime, zatim diky

Odkaz ke komentáři

Firma Rada je firma od nas z Klatov a pobocku ma v Plzni. Jednou mi menili predni sklo a plna spokojenost.Letos jsem tam byl pro folie nabidli dobrou cenu,ale ja si to pak rozmyslel,nemuzu se porad rozhodnout jestli je vubec chci. Jinak uz mam svou ctyrkolku pripravenou na zimu. Zimni gumy nasazeny,navoskovano a pridana tesnici guma pod kapotu motoru :D

Upraveno uživatelem italik
Odkaz ke komentáři

Zdravím Plzeňáky, potřeboval bych od Vás pomoc. Jsem teď v Plzni na škole a jelikož tam trávím celý týden, nemám moc šanci vyservisovat auto tady u nás. Mám teď problém s xenonem a chci se zeptat, jestli byste mi nedoporučili nějaký servis, kde jsou šikovní a kde by mě neobrali o poslední peníz...vím, že nejjednodušší by byla škodovka, ale to je finančně asi trochu náročný. Za každou radu budu rád. Nevím jak často se sem teď dostanu, pokud bude mít někdo nějaký tip, můžete zaslat i smskou na číslo 728010558.

Za pomoc předem děkuju.

Odkaz ke komentáři

Peetrs: no, asi tě nepotěším... řešili jsme to tu delší dobu a skoro to vypadá na to, že člověk bude jezdit ke zdejším fachmanům do Prahy... Jinak ze značkových servisů mám zkušenost s Auto Volf a Šmucler - dá se říct, že asi OK, ale nebylo to s něčím velkým.

nikitin: tak to šel Rada s cenou dolů - no, jo, je po sezoně :-) když já se do toho zase rozhoupu na jaře, kdy to bude dražší.

Odkaz ke komentáři

Teda k těm fotkám. Už jsem několik antén na autech měnil, ale tohle po mě nikdo nechtěl! :lool:

Buď je to z nevědomosti, a nebo se chce prostě nečím lišit.

Jinak na funkci to mít vliv nejspíš nebude. :palec: ,(jestli to náhodou není jen imitace,dokonce)

A některé tyto typy antén se lepí. Takže případné otočení, bych opravdu dělat nechtěl.

Upraveno uživatelem radar19
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...