mirnovak1 Odesláno Září 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2011 ty se máš radare svuj soukromý deníček nejak to tu umírá nám se na konci července narodila druhá holčička tak taky nevím kde mi hlava stojí není čas vubec na nic a práce to samý lidi furt otravujou a není čas ani na ten deníček :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 No ale moc mi tu nečmárejte. :lool: :lool: :lool: Ale vážně, co ty samolepky? Hoši, mě se ty vaše návrhy opravdu líbily. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nikitin Odesláno Září 24, 2011 Sdílet Odesláno Září 24, 2011 zdravim páni, tak uz mam taky svyho milacka, tak doufam ze se k vam nekdy na sraz pridam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Září 25, 2011 Sdílet Odesláno Září 25, 2011 Trochu se sem i stydím psát po takových pauzách :( Bohužel jsem teď dost často mimo ČR, tak se pak snažím věnovat rodině. Samolepky není problém zrealizovat. Stačí se dohodnout jaké, kolik, atd... DSG NIKITIN: Vítej a pochlub se fotkama! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 radar19: Můj milý deníčku, všechno nejlepší k tvým kulatinám :-) Přiznám se, že při mých necelých 80k km je to číslo dost vzdálený, ale to je otázka okamžiku. Hlavně ať drakouš slouží ke spokojenosti. nikitin: Vítej, pane :-) Jestli se k nějakýmu lokálnímu srazu rozhoupeme, tak budeš určitě vítán. Hm, trošku se nám to opravdu zašprclo... Ale za chvíli bude venku ošklivě a všichni se zase vrátí k teplu obrazovek počítačů ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 Přesně tak, také mám takový pocit, že co nevidět tady budeme trávit opět dlouhé zimní večery nad blábolením :-) BTW: Ahoj Radku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nikitin Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Se samolepkama bych mohl asi i pomoc, kamarad si zalozil firmicku na takove veci a zrovna ma taky svou lasku octavecku ;) http://www.facebook.com/pages/KMV-StickOn/172554576140833?ref=ts tak pokud bude navrh ;) a chtel bych se zeptat jestli nevite nekdo, kde udelaj levne folie??? diky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 nikitin: Vítám tě u nás. Hele, letos jsem si nechal lepit folie. Probíraly jsme to tady na vláknu. Podívej se na stranu 59. Tam jsem i psal firmu. Zatím folie drží a vše je beze změny. Tak snad jsem ti poradil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nikitin Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 Diky za radu asi pristi tyden na to vlitnu, jen jeste nevim jakou barvu a jak moc je zatmavit :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nikitin Odesláno Říjen 5, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2011 Ahoj, potreboval bych poradit, kdyz mi auto stoji celou noc, tak se do nej nemuzu rano dostat, central proste nejde (baterky v ovladaci jsem vymenil) a zda se mi ze po nastartovani mi treba ani vyhrejvani zadniho skla nejde. Baterku jsem daval nabijet. Nema s tim nekdo zkusenosti??? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 (upraveno) Dej potom vědět tvoji zkušenost s těma fóliema :-) Osobně o nich uvažuju už delší dobu - dobrý reference má taky Autosklo Rada (tam je cena někde kolem 4000). Co se týká tvýho problému s odemykáním a vyhříváním, tak jediný co mne, jako laika, napadá je autobaterie - už je v noci chladno, a těm potvorám to může začít vadit (a bude hůř). Upraveno Říjen 6, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Ahoj, potreboval bych poradit, kdyz mi auto stoji celou noc, tak se do nej nemuzu rano dostat, central proste nejde (baterky v ovladaci jsem vymenil) a zda se mi ze po nastartovani mi treba ani vyhrejvani zadniho skla nejde. Baterku jsem daval nabijet. Nema s tim nekdo zkusenosti??? :( ja si taky myslim ze to chce novou baterku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nikitin Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 jj rada mi odepsal na maila ze za 3000,- a ten japkor.cz by mel byt za 2500,- a volno mi napsal ze ma az v tydnu tak to zkusim a dam vedet. taky me napadla baterka, tak tam zkusim dat jinou na par dni a uvidime, ale kdyz sem dojel rano domu a dal sem ji nabijet tak byla v poradku....no uvidime, zatim diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 (upraveno) Firma Rada je firma od nas z Klatov a pobocku ma v Plzni. Jednou mi menili predni sklo a plna spokojenost.Letos jsem tam byl pro folie nabidli dobrou cenu,ale ja si to pak rozmyslel,nemuzu se porad rozhodnout jestli je vubec chci. Jinak uz mam svou ctyrkolku pripravenou na zimu. Zimni gumy nasazeny,navoskovano a pridana tesnici guma pod kapotu motoru :D Upraveno Říjen 9, 2011 uživatelem italik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Zdravím Plzeňáky, potřeboval bych od Vás pomoc. Jsem teď v Plzni na škole a jelikož tam trávím celý týden, nemám moc šanci vyservisovat auto tady u nás. Mám teď problém s xenonem a chci se zeptat, jestli byste mi nedoporučili nějaký servis, kde jsou šikovní a kde by mě neobrali o poslední peníz...vím, že nejjednodušší by byla škodovka, ale to je finančně asi trochu náročný. Za každou radu budu rád. Nevím jak často se sem teď dostanu, pokud bude mít někdo nějaký tip, můžete zaslat i smskou na číslo 728010558. Za pomoc předem děkuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Peetrs: no, asi tě nepotěším... řešili jsme to tu delší dobu a skoro to vypadá na to, že člověk bude jezdit ke zdejším fachmanům do Prahy... Jinak ze značkových servisů mám zkušenost s Auto Volf a Šmucler - dá se říct, že asi OK, ale nebylo to s něčím velkým. nikitin: tak to šel Rada s cenou dolů - no, jo, je po sezoně :-) když já se do toho zase rozhoupu na jaře, kdy to bude dražší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nikitin Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 tak dneska rano uz sem se do auta nedostal vubec a cekal me taxik :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Ani ta jiná baterka nepomohla? Nedělal jsi tam nějaký úpravy (nový Columbus) a tak? Asi to bude chtít zavolat mravenčího doktora :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nikitin Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 jeste jsem ji tam nedal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 Tak to se povedlo dej vědět co to dělá s novou baterkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nikitin Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 dneska sem byl u mulace promerit baterku rano a rikal ze baterka i dobijeni je naprosto v poradku, takze musi byt v prdeli ten alarm, neni to original DO tak uvidime, ve ctvrtek s tim jedu na dalsi pokus ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
špája Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Nikitin: muzes se zkusit domluvit v M+H, mají provozovnu v Podebradove ulici a sou to kluci sikovny, treba se ti na to podivaj (kontaktni osoba Michal Bejcek 608474676). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 Ahoj klucí, tak jsem dnes přezul obě naše autí. Ať je klid. A jak jste na tom vy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
špája Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 ...přezuto od soboty B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 Ja prezouval uz je to dva tejdny.Ranni teploty na Rude uz byly koncem zari kolem 3st. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 (upraveno) Taky přezuto od víkendu... je to smutnej pohled zase na ty plechový 15", ale co se dá dělat :-) Upraveno Říjen 18, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Jo, a pak tu mám jeden řešitelský oříšek... je na těch přiložených fotkách něco špatně nebo to tak opravdu má být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 (upraveno) Teda k těm fotkám. Už jsem několik antén na autech měnil, ale tohle po mě nikdo nechtěl! :lool: Buď je to z nevědomosti, a nebo se chce prostě nečím lišit. Jinak na funkci to mít vliv nejspíš nebude. ,(jestli to náhodou není jen imitace,dokonce) A některé tyto typy antén se lepí. Takže případné otočení, bych opravdu dělat nechtěl. Upraveno Říjen 18, 2011 uživatelem radar19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Ta antena je v poho. Ma mensi odpor vzduchu pri couvani :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nikitin Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 v M+h mi rekli ze ted nemaj cas ale ze to je problem krabicky alarmu ze to zlobi v zime, tak jsem ji celou zateplil zaizoloval a stejne to neslape :( jinak sem taky na zimakach, je tam zima jak v prdeli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.