Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

kracco ještě nejsem bohužel tak otrlej abych to vzal leštičkou a zkur... celej lak a ručně je to na pikaču :) jinač interier čeká mě stejně nechal jsem jen rozleštit 1 stupen a vosk . Jinač před tejdnem nehoda :( a to jsem ani nevyjel od baráku, šutr mrcha od křoviňáku aspoň že to obec proplatí z pojistky :)

post-31156-0-57080000-1408996226_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jasny ja taky nemam lesticku jen ruce a nejsem spokojenej to uz je na celolak to clovek kouka kdyz ma hlavu 15 cm od kastle co je tam der od kaminku a tech skrabancu as do plechu to by clovek as brecel bohuzel na lak nemam tak sem si udelak jen malou radost a odvez sem kola na lak pujdou do cerne perleti a Raptore kde budes cekat ty pojedes na benzinu do Zebraku nebo te naberem po ceste

Odkaz ke komentáři

Tomku to neres ja mam dovolenou celej tydem a taky sem toho moc neudelal vecne chcije zitra musim vyluxovat, umejt interier,zeject vyzvednout kola z lakovny a koupit nove blinkry pac my pri lepeni praskly, zaject pro pivko,a umejt auto,zbalyt na Zamberk atd. takze zitrek bude mit aspon 30 hodin :o :lol: :lol:

Edit : nezapomenta v patek ve 14:00 hod. nastup na odjezd

Odkaz ke komentáři

tak jsem si převzal Laurinku a výsledek nad očekávání výborný!!chybičky se najdou má přece jen najeto už pár kilometrů, ale jinak si myslim, že je to slečna v nejlepší kondici :-D těším se na zítra!! cca ve 14. 20 hod budu na benzince v Žebráku :-)

Odkaz ke komentáři

počkat ja měl za to že charouz je ta benzina aspon jak jsem to původně plánoval v plzni naposled a až budou cca před žebrákem tak prozvoní a najedu na dálnici

jinač ja jsem bohužel s leštěním zklamanej díry od kamenů co tam byly tak rozdráp rotačkou ještě víc a na střeše mi zavoskoval nějakej bordel bohužel se to ukázalo až druhej den až to zaschlo:(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...