marekstod Odesláno Srpen 29, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 Ač mě to neskutecne se*e jsem nucen to pro letošek vzdát :-( Už po druhé během měsíce mi nějaký dobrák propichal pneu nožem :-( takže cekam na PČR a pak zase na zimaky :-( a shánět znova nové pneu... když to vše stihnu dorazim se na vás podívat alespoň do Plzně. . A kdyby se povedlo tak bych dorazil zítra :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LaK Odesláno Srpen 29, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 Tu svini, která ti tohle udělala,,,dostat do spárů!! a pořádně si jí podat!!nemáš ani podezření, kdo by to mohl být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Srpen 29, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 Podezření mám, ale bez důkazu nebo svědků neudělám nic. .. nové pneu vydržely 14 dní :-( V kolik máte ten sraz, před druhou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
djtomekk Odesláno Srpen 29, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 závistiví negramoti, nazuj zimáče a pojed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Srpen 29, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 Zimace na plachacich právě dávám, ale do Žamberka na zimakach se mi vůbec nechce, navic musím k večeru jet podepsat protokol na stanici, teď uz je to trestný čin, škoda přes 5 tisíc... takže dnes určitě ne. Pokusím se jeste behem dneska sehnat alespoň nějaké jete leťňáky a behem zitra to dat do kupy, žebych dorazil zítra, ale uvidim jak se zadari... v kolik budete v té Plzni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 Takze panove a dami dekuji vam za skveli vykend a ti co nejely doufam ze za rok pojedete s nami 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LaK Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 Ahoj taky děkujem za parádní víkend!!nadchlo mě to a příští rok na 100% jedem zas :-) jo ale uvidíme se dřív, v Plzni v Tescu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarin Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 Po hodně dlouhé době parádní a pohodovej srazik kterýho sem se zúčastnil s pohodovejma lidickama Díky a příští rok jedeme zase :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
djtomekk Odesláno Září 1, 2014 Sdílet Odesláno Září 1, 2014 tak já se také přidám, byl to vážně výborně strávenej sraz, se super lidma a snad se brzo setkáme v Plzni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 tvl nějak mě ten sraz rozmlsal zas bych někam jel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarin Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Můžeš vyrazit příští víkend do Klatov na sraz Skodovek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 V nedely je sraz tak se hlaste na fb 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Září 11, 2014 Sdílet Odesláno Září 11, 2014 Zdravím pánové. Chodím sem na forum už skoro rok, ale víceméně jen jako pozorovatel. Každopádně to se přes zimu snad změní a na mojí oktě proběhnou určité změny. Myslíte, že bych se za vámi mohl stavit tuto neděli? Mám zatím víceméně sériovku, až na čip, takže v podstatě jen tak na pokec, případně načerpat inspiraci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Září 11, 2014 Sdílet Odesláno Září 11, 2014 Prijed a s autem to neres mi mame taky seriovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LaK Odesláno Září 11, 2014 Sdílet Odesláno Září 11, 2014 ..přesně jak říká Zdeněk.,přijeď budeme rádi!!kolik nás tedy bude v neděli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Září 11, 2014 Sdílet Odesláno Září 11, 2014 přesně tak neřeš já mam taky serii a jezdim už skoro rok si pokecat a pokoukat :) My nejsme tuning klub vetšina lidí má serie které opečovává jako mazliky a o tom to je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 Neco kolem 7 lidi je nahlaseno na fb 0 Citovat Odkaz ke komentáři
djtomekk Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 když to klapne tak se na chvíli stavím a Laetry: nejkrásnější auta jsou v sérii, ale každý má jiný vkus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 Mám na to podobný názor. Rozhodně nejsem žádný low-rider, který musí vyřezat půl podvozku aby dostal auto o 1 cm dolů. Taky nemám rád tuzing apod. Líbí se mi decentní úpravy jako je lízátko z cupry, fólie na střechu, sloupky apod. Určitě bych nějaké decentní úpravy rád zrealizoval přes zimu a chci našetřit na nějaký pěkný kola. Zatím jsem se snažil dostat moji octulku (asz) do 100% stavu po mechanické stránce. A že po bývalém majiteli tam nebylo zrovna málo práce. Teď se pokusím zaměřit na kosmetickou část, takže nečekejte žádnou leštěnku, to snad na jaře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
djtomekk Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 tak to jsme na tom stejně s těmi opravami po předchozím majiteli, jenže já pořád ladím, snad pokecáme v Plzni pod Tescem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LaK Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 Chlapy, tak v 16 hod v Tescu, ale kde přesně?máte nějaký určený místo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 Dole v těch garážích pod teskem na rokycanske... uplne vzadu... je tam výjezd na to horni parkoviště za teskem... tak po leve strane pred tim výjezdem. .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 Tak další sraz už trošku hojnějším počtu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
djtomekk Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 fota povedený, snad se nás příště sejde víc a doufám že dotáhnu i další kluky z Rakovnicka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 Zrovna sem si tak uvazoval kolik lidi se ucastnilo srazu od dob co je poradam a dosel sem k dvacati a vice, to by byl sraz kdyby vsichni co se kdy zucastnily dorazily :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LaK Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 jste fajn lidi..těšíme se na příští setkání :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Díky za fajn pokec chlapi. Zkouknul jsem vaše pěkný káry, což mi nasadilo pár dalších brouků do hlavy. Příště se určitě dostavím, snad už s nějakou úpravou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 Tady uz jsem dlouho nebyl a koukam,ze se to tu nejak vymenilo. Ja byl naposled na srazu v breznu 2011 Zamek Kozel. To tam byli ale jeste DSG,Campus,Olomoucak apd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 No vydis tak koukej taky dorazit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.