Konny Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Zdravím, chci se zeptat, chtěl jsem si dneska namontovat zadní lampičky do předface octy a po vyřezání díry do stropnice na jedné straně jsem zjistil, že díra která tam má být, tak je o hodně menší (kontrolováno na face octě) a není v místě kde se lampičky montují no a tím pádem se ta lampička nedá namontovat!!! Setkal se s tím někdo nebo mám nějaký atypický kousek? Co teď, ve stropnici díra a lampička namontovat nejde, jedině tu díru do kastle vyřezat... :( Řešil někdo podobný problém? Díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 mám pocit, že ty výřezy jsou až od MR99 na 98 to nebylo, stejně jako trny na parkovák a díry pro čidlo xenonů na P nápravě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Díky, to jsem potřeboval vědět, protože mi nešlo do hlavy, že druzí si do předface octy ty lampičky normálně dodělaly a u mě to nejde, toto to vysvětluje , no nezbyde mi nic jinýho, než si ty díry vyřezat, když už to mám napůl rozdělaný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.