borlan Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 (upraveno) Původně jsem dal do obecné sekce motoru, ale přijde mi, že tam málo lidí zabrousí. Doteď tam mám pouze jednu reakci (za ni dík), rád bych četl více názorů. Proto zkouším zde dát odkaz na to vlákno, děkuju za pochopení: Vlákno v obecné sekci motoru Dík předem za případné příspěvky tam. Upraveno Červenec 9, 2012 uživatelem borlan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 MAS TU PLNO TEM!!! HLEDEJ!!! LINK: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Já se omlouvám, ale to je právě ono - velká změť informací a zároveň "hlušiny", kde se za chvíli ztratím. Proto se ptám na názor na JEDNU KONKRÉTNÍ nabídku - jestli tak jak je sestavená z konkrétních dílů ji mohu považovat za kvalitní a spolehlivou. Neumím sám posoudit jestli je sestaveno z kvalitních dílů-značek. Chci ušetřit, ale zase pochopitelně nepřešetřit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 No vzdyt ta prvni odpoved je spravna, co tam chces jeste dopsat? Nabidka je sestavena z kvalitnich dilu. Ale jestli chces jeste vic usetrit, zajdi do kelly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Fakt tomu nerozumím Co chceš ještě vědět. Vždyť jsem ti odpověděl. A na toto tema je tu už tolik příspěvků, že je myslím opravdu zbytečné to znova rozvádět.Stačí když si tema pohledáš a prostuduješ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 No dobrá dobrá...radši si vždy přečtu více názorů a když jsou v souladu, tak to můžu vzít za ok. Tak teď mám tedy alespoň dva názory a můžu na tom stavět A to doporučení na Kelly - je to opravdu nebo ironie? Na jakou cenu se mohu v Kelly dostat za takovouto konkrétní sestavu (nebo kvalitativně stejnou)? A rád bych se ještě dozvěděl jak by to vypadalo cenově v CC přes jELDu, ale zatím se na dopis neozval. Ještě budu čekat, snad je to jen zaneprázdněním nebo dovolenou... Pak bych to mohl porovnat a uzavřít... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 za 5000kc mas komplet rozvody+vodna pumpa. Vsetko original diel ktori sa montuje vo fabrike. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Ja bych si v kelly nekoupil ani gumycky do steracu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Proč za 5000,- ?????????? tady to máš včetně vodní pumpy a az lepší cenu.Tak o čem ještě meditovat Je to osvědčená kvalita dobrý a spolehlivý obchod http://www.hanza-autodily.cz/sada-rozvodu-pumpa-19tdi-agralhahfasv-sdi/d-70899/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Tu nabídku mám v o fous lepší ceně než v tom hanza-auto a mohu si vyzvednout osobně cestou z práce. Nevím jaká je šance u jELDY získat lepší cenu a o kolik, počkám ještě cca do konce příštího týdne jestli mi neodpoví a pak to uzavřu. Dík všem za názory! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 pepa007: přesně tu sadu mám teď v autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 No já taky Mám na ní najeto asi 16 000. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.