Přejít na obsah

FLAMENCO-LKáčko na chatu

Doporučené příspěvky

:rolleyes: ten znak je prostě pecka, asi bych to tak nechal. Včera jsem s ním jel poprvé a zastavil jsem u pošty prodat přední nárazník a lidi mi na to koukaly, pak po cestě v jedné křižovatce si toho všiml i někdo v hezké OI ale to jsem měl k tomu i žluté mlhovky tak nevím :lool: Je to těžké rozhodování, chápu, na té černé jsem taky nevěděl jestli dát nový znak nebo tu masku co má tady kolega, nakonec jsem dal jen znak, vypadá jako origo a o to mi šlo a jde u celého auta!!
Odkaz ke komentáři

jo to vim ze ten znak vynikne kdyz to dam do barvy ale jakou..strasne nad tim uvazuji...

proste ta cerna mi tam nesedi..sedi mi ty mracitka + ten vrch nechat nalakovat a to U nechat chrom...ale nevim....k te barve ta predni cerna maska..nee..bylo by to moc kyc..kdybych dal ale pred FL masku kde ten chrom neni tak velky tak mozna ano cerna ale zese na FL maska z predFl??? :lol: nevim vim ze nekdo ma na pred FL masku z FL ale naopak?? :o

Odkaz ke komentáři

nadhera,ten znak tomu cervenemu mazlovi slusi moooooc.....kdyz to bude cerne,vynikne ti ten chrom na znaku,to musis ale zvazit sam,urcite se rozhodnes dobre....

Kamos ma RSo co ty, ve FL ma cernou masku to sedi!!

Druhy kamos Zdeno77 ma cervenou, ja mam cervenou tmavou a tomu to taky sedi!!

Nevim jak by to sedelo u me!post-5804-0-99753600-1342202288_thumb.jpg post-5804-0-24558800-1342202320_thumb.jpg

Pak LiborF..ma cernou ama to takhle co by se mi tez libylopost-5804-0-22612900-1342202349_thumb.jpg

Pak kdyz stojim vedle Radima,tak to vubec nevynikne :wallbash:post-5804-0-41632500-1342202446_thumb.jpg

A nebo dat jen vrch masky do cerne???? :blink::palec:post-5804-0-72531800-1342203111_thumb.jpg

princes >> tak nedávej žádnou masku a jezdi bez ní a pokud toužíš po masce tak moc, tak v hračkářství jsem viděl masku mikuláše :lol: :lol:

parada,tos mi pomoch teda :lol: OUKEJ kolik stoji??? :lol:

Odkaz ke komentáři

DIky,to je od kamose hoodne dobreho..ma ji krasnou Zdeno ale taky Zdenova na Zivo se mi libi strasne moc!Je k sezrani!! :palec:

Ok pokud to zitra vyjde neco vyzkousim :palec: a dam foto!! :palec: mam prave cernou strechu :palec: ale normalni cervena je jina barva nez ta moje!

Takže znova, chrom překopat na černo a vnitřek masky do barvy auta :palec: :palec:

Diky martas,nevim ale jestli ty mrizky by se mi libili,nemuzes mi tady dat tu fotku te OIII co si mi ukazoval vsera na facebooku?,slo by to prosim te??? :palec:

Dnes privezena postel v celu, 200x90cm skoro tam cela vesla :lol:

post-5804-0-18908800-1342204314_thumb.jpg

post-5804-0-11133800-1342204329_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...