princes Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Tak přikládám fotky EXTERIERU co jsem dnes nafotil + antenka BY HYUNDAI i30 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Nádhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 A co vás čeká zitra???? :D Ochutnavka INTERIERU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Tahle barva je TOP na OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 boukic - diky chlape,snazim se jako ty! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Parádní :palec: No nevím jestli to je až tak dobrá cena za toho supa, když to je půjčovna a už se na tom vystřídala hromada lidí :P a taky to je žrout ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 jirka3 - diky,libi se mi..takova luxusni barva to mas recht...ale jede to neskutecne vid?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Ja bych do dvojkovyho Supa volil prave tenhle motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Fíha tak to je paráda kámo ...mne sa najviac páčia fotky z tvojej svadby a poznámka od martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 No konečně chlape Auto pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 prostě nádhera všechno tam perfektně ladí, bomba B) akorát tam chybí mračítka :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Na co jsi cekal bejku..to je pecka..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Je to pekny ty kola k tomu paradne sedi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Gefro- diky chlape,neboj ten den byl uzasny,ale mel jsem radost z auta taky Ataner - nevim ballu - moc dekuji,snazil jsem se,pripomina mi to takovej JAPONSKEJ STYL chjetjov- diky,uz jsem myslel ze mi nenapises :D diky ze se libi,ty mas takz brutalni kola,priste mozna 19tky,tohle jsou 3 kola za posledni 2 roky,stridam to jak ponozky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Chtělo by to do posvětlení palubky (footlight) ledky :P :P Jinak fajn, koukám že máš předělané podsvíení přístrojovky... Kde jsi sehnal ty bílé diody? Mně kámoš donesl z práce něco, ale mají spíš teplejší odstín, a nejsem s tím uplně spokojen :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 "tohle jsou 3 kola za posledni 2 roky,stridam to jak ponozky" :lol: no jejda troje ponožky za dva roky, tak to je teda výkon :P :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Tak chválím vlákno, sláva konečně je se na co podívat, všechno perfekt až teda na tu přední masku by to chtělo černou lesklou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Nějak jsem zaspal, konečně vlastní vlákno,!! Budu zde číhat co je vždycky nového 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Koukal jsem na foto interier a máš asi rád vůně :lool: , kup si plechovku california scent višeň a všechny ty srágory hodíš do koše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 tak tak, než ti pojebou columba, ikdyž ty ho vlastně ještě nemáš........ objednej ho :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 to je parada... :palec: vypada fakt krasne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Jo koberečky by sis mohl koupit letní to vypadá pak hned líp, uhlazeně a když je mám vyklepaný tak i čistě :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 moj nazor uz poznas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Tak dnes konecne dorazilo po cca tydnu to co mi chybelo ve predu :D PS:Mracitka to nejsou sakra nez vsem odpovim tak vam moc dekuji! za vsechno a hlavne ze se auto libi,delal jsem na nej postupne 2roky nejake upravy a vysledek je takovej ze uz chyby k full vybave jen kuze a Navi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Jj, je to pecka, mám už balík na PPL, ale neměl jsem čas tam zajít a když na mě zvonili, tak jsem spal :lool: a taky pěšky se mi nechtělo Akorát by to chtělo zmizet ten chrom na masce na černo Zrovna dneska mám klíče od toho 3,6kového supa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Tak a tady interier jak jsem slibil Osvetlení nohou vpredu i vzadu budiky zmeneny na bilo cervene BY S-talker radici paka OII face Stredovy dekor LaK Black Piano+radio SWING Osvetleni klicek vpredu i vzadu LaK Stropni svetlo pro cestujici vzadu ala passat Dodelan,destovy a svetelny senzor 3 ramenny multy volant s padly F1 Zatim vse,co jsem predelal a dodelal! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 opravdu sis vyhrál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 diky sefe!! :D Tak chválím vlákno, sláva konečně je se na co podívat, všechno perfekt až teda na tu přední masku by to chtělo černou lesklou. Myslis ze cerna leskla bude dobra??Zkousel jsem to a vypadalo to jako bourane ze predu No konečně chlape Auto pěkný Diky chipe...tvoje prece taky! Chtělo by to do posvětlení palubky (footlight) ledky :P :P Jinak fajn, koukám že máš předělané podsvíení přístrojovky... Kde jsi sehnal ty bílé diody? Mně kámoš donesl z práce něco, ale mají spíš teplejší odstín, a nejsem s tím uplně spokojen :) jo diky Ledky uz dam cekal jsem az dodelam svetelny a dfestovy senzor jinak to prosvitalo tak jsem je dal pryc! Budiky delal S-Talker Koukal jsem na foto interier a máš asi rád vůně :lool: , kup si plechovku california scent višeň a všechny ty srágory hodíš do koše vune mam rad a plechovku amm vzadu v popelniku ted MANGO Priste zkusim tu visen hej? :D Jo koberečky by sis mohl koupit letní to vypadá pak hned líp, uhlazeně a když je mám vyklepaný tak i čistě :lool: jo diky koberecky uz jsem je resil od jara,s cervenym obsivanim ale jaksik sem koupil vzdy neco jineho a na koberecky jsem zapomel...polepsim se jiz brzy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 moc pěkny to maš .jen tak dál :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Diky ty taky kamarade!!!! ten cerny vypinac je goood! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.