Cjoctavian Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 aha, tak to je to "Výrobce myslel i na aerodynamiku, proto je tento potah kapoty zkonstruován způsobem maximálně zabraňujícím nechtěnému "vlání" vlivem proudění vzduchu za jízdy." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 hlavně mi přijde že u OII to postrádá smysl, protože nejvíc trpí blatníky nad světlama.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 blatniky obyte nemem!Nejvic mam znicenou kapotu nad maskou a vedle masky coz tahle kozenka kryje! Pristi rok chci lakovat kapotu,proto jsem si to koupil na zkoušku co to udělá,pokud to podre,tak me to nebude srat protoze to budu lakovat!Proto jsem to koupil a proto ze to chci zkusit,sere me jak je to kazdy rok vice obyte! :-( jen na zkousku,nic v tom nehledejte! Kdyz se znici kapota,tak se prelakuje!Penize od pojistovny jsem dostal! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 u mna najviac trpi naraznik (pod svetlami a tie dve sikme priecky medzi hmlovkami a centralnym otvorom) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 takze reklamace ze strany obautodilu proběhla v pořádku!Poslal jsem jim to zpět na jejich náklady a mám si vybrat vrácení peněz nebo vyměnit za facelift ;-) Takže si to promyslim,chtěl jsem to vyzkoušet! cjoctavian-tam to mam zatim vpohode! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Vyser se na kozku.take se mi to nelibi. Penize schovej na lakovnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 ;-) ty uz taky mam! Uvidim ale diky za nazory! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 a nedá si říct a nedá si říct, tak si je odlož na Kryštofa Kolumbuse :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 rikal si ze Kristufek Columbus se hodne potapi :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 jj krade se, jenže tobě to nevysvětlím, ty ho chceš a přejde tě to až ti ho tak potřetí ukradou. :lool: :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 :-D zatim mu koupim bolerko! :-D kozuch uz ma tak ted bolerko :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 To ti zmizí úplně stejně jak ten Columbus, já tam měl dřív Nexuse a šel ven taky. Teď tam tak přes rok Columbuse a zatim drží,ale rači si dávám pozor kde to nechám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 jasne to je pravda!Sere me ze je potom takova poptavka! :-( clovek si nemuze nic koupit no :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 jsou to kokoti, já sem zbrousil hlavičky aby to nemohli vyšroubovat, ale oni ti to pak vytrhnou i s palubkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 jsou to kkti a nejhorší je na tom to, že jim na to stačí minuta :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 ma to skodovka blbe vyresene 4sroubky a jen ramecek pres to kterej sundas za 3sekundy :-( kdyby to bylo zadelane v palubce jak maj jina auta asi by se to tak nekradlo :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Dejte si tam origo drzak na telefon, trosku jim to zkomplikuje praci ho vyndat. A dejte to tak, ze ty ocka na columbusu budou pod ockama drzaku.. v kombinaci s gsm alarmem myslim ucinna ochrana.. a jeste bezp. folie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 No jo, ale mít další bazmek v interieru kvůli Columba...no nevim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Nevim jestli můžou bejt ty bezpečnostní folie kvůli hasičum, někde sem slyšel, že ne. Ale co je na tom pravdy to nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 ty bezpecnostni folie jsou fakt dobra vec!Miso ten drzak na tel se mi tam nelibi :-( to tam nebudu davat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Ono si na nej zvyknes, navic na nej aspon muzes davat mobil a hezky na nej vidis. Porad lepsi nez mit neustale vymlacene okynko.. o okynko ani tak nejde, spis jako o ty starosti a pochuzky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 jasně,jsou s tim spíš starosti,každopádně díky za tip,ještě si to všechno promyslim ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Bezpečnostní folie nic moc. Se to okno naklepe a pak se vytáhne na tý folii roztlučený takže toho moc neřeší. Jinak já mám bolero v autě už od koupě auta a pořád je to to samí ťuk ťuk. Nedávno jsem viděl frajera co měl v multivanu položenou fotku přes navigaci na který 3D fotka radia vyndabýho. I ty kabely tam měl dobře vidět. Ve dne se to pozná že to je levý, ale v noci a ještě přes černý okna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 jasně,též jsem přemýšlel že bych tam dál nějaký obrázek jiného rádia;-) Badys má ty bezpečnostní folie a nedostali se mu tam!Kámoš to dělá a taky mi to potvrdil ;-) Badys má aj v sebe fotky jak je okno poničené ale nerozbili ho! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Tak kdyz mas folii bezpecnostni, tak to okno hned nepraskne a musi busit vice a to uz alarm bude zvonit a me skakat mobil na stolku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 presne! :palec: Badys tu ma fotky ve svem vlakne jak tam ma diry ale dovnitr se nedostali :lol: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 Zvazuju ze predelam tu moji predelavku na superba 3,6 v12 co vy nato? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 nedelam v zahranici je plno takovych predelavek!Jinak ta barva neni otresna ale luxus!Jinac kde mas to kolo s 6vyfuky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Říjen 26, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 zahraničí myslíš Polsko, že jo....tam předělaj i rozsekanýho Superba na Passata....kouzelníci.....no máš aspoň inspiraci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.