Přejít na obsah

FLAMENCO-LKáčko na chatu

Doporučené příspěvky

Tak ted nevim!Snizeni mam tak samo jaj Petas a rika ze je to OK!Prave jsem chtel vyzkouset ty 235tky jedine si to nekde vyzkouset!

Petas-tobe to teda neskrta s tema 235tkama vzadu?Ty 225tky by teda meli byt ok jo?Mel jsem 19tky 8,5 a ET32 a nevim jake tam bylo pneu ale myslim ze 225tky a sedeli jsme v aute 4 a nic neskrtalo ale to jsem jeste nemel ty pruziny :-D

Odkaz ke komentáři

bude to pekny!Taky jsem mel 18tky 8,5 et35 a lezlo to ve predu!Vypadalo to pekne ale jak jsem dal pruziny tak v plnem zatizeni a nerovnostek jak se to zhouplo tak to sem tam skrtlo tak jsem vimenil za jine 18tky!Ted jsem chtel 20tky ale kazdy rikal ze na nase cesty je to moc a bude se hodne nicit auto a podvozek,ty 20tky lepsi prej ke vzduchaci!Ty 19tky jsou tak max na oktu!Kdyz tady kazdy meni na 19tky tak jsem nechtel zustat pozadu!Chtel jsem vyzkouset chromy ale lidi rikaj ze se to loupe a kdyz to odres tak uz se to tezko spravuje!Tak jsem vzal tyhle a chtel jsem zkusit limec!Sice to zmensuje ale kolo je vic plne tak by to melo byt celkem OK ;-)

Odkaz ke komentáři

Tak ted nevim!Snizeni mam tak samo jaj Petas a rika ze je to OK!Prave jsem chtel vyzkouset ty 235tky jedine si to nekde vyzkouset!

Petas-tobe to teda neskrta s tema 235tkama vzadu?Ty 225tky by teda meli byt ok jo?Mel jsem 19tky 8,5 a ET32 a nevim jake tam bylo pneu ale myslim ze 225tky a sedeli jsme v aute 4 a nic neskrtalo ale to jsem jeste nemel ty pruziny :-D

Právě že vzadu je to až nechutně zalezené . Já jsem tam zkoušel než jsem koupil Continental i Kumho 235 a vypadalo to taky v pohodě. Nicmńě jsem s tím nejezdil. Ale taky to může značka od značky být jinak . Ty čísla na tom mnohdy jsou snad jen pro parádu . Sám sem se o tom přesvědčil na 18" kolech na O1.

Nooo, jestli budeš jezdit tak jak jezdíš a povezeš někoho se slabším žaludkem, tak ho budeš mít akorát poblitý. :P :lol: :lol:

a hlavně to moc nepřeháněj bo dopadneš takto :lool: :lool:

post-18599-0-61074000-1358359265_thumb.jpg

to jo ORANGUTANÍ interiér je SUPER :palec::lol:

To je interiér akční serie pro vývoz na BORNEO :blink:

Odkaz ke komentáři

S těma 225kama to nebude škrtat na sto procent.

235 si myslím , že s rozměrem disku 8,5"/19" ET45 taky ne, sice uplně stoprocentně ti to nikdo nezaručí ,záleží to i na té či oné značce pneu, ale mohli by vyjít . Já jsem na těchto kolech zkoušel napřed 235 Kumho a vycházelo to, aby neškrtalo . Nevím ale , jak to bude vypadat ve stejném rozměru(235) např.s Continental . To,že jsou oboje např. 235/35 neznamená , že musí v každém případě být stejně široké .Měli by , ale v praxi NEJSOU ;)Takže nedá se zaručeně říct "tyhle si kup" !!!

Dám příklad,(z mé O1) Continental SportContact2 225/40 R18 na stejném disku vyčuhovala guma na předu z blatníku a Michelin Sport Pilot ,(nebo co to bylo, už nepamatuju přesně) ve stejném rozm.(ale směrový dezén ) na těch samých kolech, pěkně zároveň s blatníkem . :blink: A teď BABO RAĎ. Jak je to možné když na obou je stejný rozměr 225/40 :D

PODIVEJ SE DO MÉHO VLÁKNA . JSOU TAM FOTKY I TĚCH KUMHO 235/35 i CONTINENTAL 225/32 (ET45) B)

Odkaz ke komentáři

jj to mas pravdu mel jsem pirelli a dunlop. .......... Vim ze ti tu gumu aj rozsiri kdyz mas ochranu rafku proti odreni atd..

Tak to nevím. To nemá se šířkou pneunatiky nic společného.Myslím běhounu. Je to spíš na okraji bočnice na okraji u ráfku, ale na šířku běhounu ta ochrana ráfku nemá vliv. Vystoupí to viditelně až když je ta guma na nějakém širším disku.

Naopak na užším ani nejde vidět, že by to tam bylo. Vypadá to tak, jako že ten disk je zapadlejší a proto je tím pádem chráněný.

Na širším disku , jak se na něm guma natáhne, vystoupí takový trojúhelníkový výstupek.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...