Přejít na obsah

FLAMENCO-LKáčko na chatu

Doporučené příspěvky

Psal jsem do te dekry na to TUV ze nemam TL a ze bych to chtel nejak zapsat!Napsal mi tohle:

Vážený pane

Na vozidlo můžete montovat pouze rozměr kol, která jsou uvedená v ZTP vozidla. Pokud na vozidlo montujete kola jiného rozměru musíte mít od prodejce kol typový list – tzn doklad, kterým prokážete schválení kol a zástavbu kol do karosérie vozidla. To, že máte ke kolům TUV je široký pojem a nevím, kde jste jej sehnal

Odkaz ke komentáři

Jo primo tam!Poslal jsem mu ty kola aj TUV oskenerovany,aj co mam za auto,jaky rozmer kol,znacku a ze jsou z Nemecka... a pan mi napsal tohle,viz vise.

Kdyz jsem mu napsal,ze to teda nejde zapsat jinak kdyz nemam TL napsal mi ne musite mi TL a zajit na kakoukoli STK pro kontrolu a pak na dopravni inspektorat tam vam napisou kola a rozmer pneu na dane kolo :-( Tak zkusim zavolat!

Odkaz ke komentáři

Vasku - Tak pan Gregora odpovedel:

Dobrý den,

pošlete mi prosím scan TP a posudku, podívám se a dám vědět. Uveďte též rozměr zamýšlených pneumatik pokud je jiný než schválený.

Mam napsat oboje pneu 225 a 235/35 R19 ? :palec:

Asi chce velky technicak a posudek tim mysli to TUV??

Odkaz ke komentáři

No kola vyjdou 5500 jedna,chteji vic nez pulku zalohu,tady to pisou...Vámi poptávané disky jsou dostupné s dodáním cca týden. Jelikož se však jedná o zboží na objednávku, je výrobcem požadována předem záloha. Děkuji a a přeji hezký den.Bere mi to kamos na firmu,tak predpokladam ze kdyz bude problem,urcite to vyresi.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...