martink52 Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Že si dá s tím vůbec někdo práci takový inzerát vykktit :lol: ale jinak to je sportovní vůz jako blázen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Psal jsem do te dekry na to TUV ze nemam TL a ze bych to chtel nejak zapsat!Napsal mi tohle: Vážený pane Na vozidlo můžete montovat pouze rozměr kol, která jsou uvedená v ZTP vozidla. Pokud na vozidlo montujete kola jiného rozměru musíte mít od prodejce kol typový list – tzn doklad, kterým prokážete schválení kol a zástavbu kol do karosérie vozidla. To, že máte ke kolům TUV je široký pojem a nevím, kde jste jej sehnal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 A kam si psal? Na zkusebnu? Tam primo zavolej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Jo primo tam!Poslal jsem mu ty kola aj TUV oskenerovany,aj co mam za auto,jaky rozmer kol,znacku a ze jsou z Nemecka... a pan mi napsal tohle,viz vise. Kdyz jsem mu napsal,ze to teda nejde zapsat jinak kdyz nemam TL napsal mi ne musite mi TL a zajit na kakoukoli STK pro kontrolu a pak na dopravni inspektorat tam vam napisou kola a rozmer pneu na dane kolo :-( Tak zkusim zavolat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Zavolej tomuhle Gregora Jan, Ing. jan.gregora@dekra-automobil.cz 284 001 221 s tim jsem to řešil někdy před 5ti lety. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 pan jde po postupu zapsani alternativnich rozmeru ale nepochopil ze ty chces protahnout zkusebnou disk, ktery nema TL protoze je z Nemecka, kde podobnou kokotinu jako TL nepotrebuji a staci TUV, pokud se nemylim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 TUV ve formě jaký se dodává ke kolum je pro němce ekvivalent typového listu. Funguje to tak, že DEKRA nebo TUV-SUD přihlédne k tomu TUV protokolu a vystaví český protokol pro úřady se kterým se pak jde na magistrát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Diky!Kontaktuji ho ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 jj vaskku, tak jsem to myslel, jenze u nas umi sehnat prodejci taky TUV, ale stejne ti musi dat TL jelikoz tady potrebujes totoc :( zbytecna vec dle meho nazoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Když už jsem u toho smíchu, tak tohle mě dnes dostalo http://www.sportovnivozy.cz/37568-ford-super-tuning#zalozkaFoto to nemohol mysliet vazne. Urcite si len niekto robi srandu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Je to jen z duvodu toho, že nejsou v EU sjednocené normy pro provoz na komunikacích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Vasku - Tak pan Gregora odpovedel: Dobrý den, pošlete mi prosím scan TP a posudku, podívám se a dám vědět. Uveďte též rozměr zamýšlených pneumatik pokud je jiný než schválený. Mam napsat oboje pneu 225 a 235/35 R19 ? Asi chce velky technicak a posudek tim mysli to TUV?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Zapíše ti to s čím tam přijedeš na autě. Mně to vždycky prohlíželi na místě. Uvidíš. Vesměs jim jde stejně jen o prachy, protože borec přišel s latí, přiložil k blatníku a zkoumal jestli to neleze :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Aha! Diky za info! A kolik si rikal zhruba ty 3tis?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Tak jsem psal ohledne objednani tech kol keskin a odpovedeli mi ze dodavatel v Nemecku chce zalohu,doufam ze to klapne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Taky jsem posilal do Nemecka zalohu 4tis a vpoho! Nemusis se bat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Doufam,že to tak udeláš podle te fotky,a kola se doladi časem,sice na tu jednu sezonu co je budeš mít tak to je škoda :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Tak u mne chteji 13...no mam tu firmu kousek od Prahy tak doufam ze jsou normalni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 tomekk- uvidim jak to pujde ale byla by to pecka!Kola na tu barvu mam uz vybrane! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 princes přece mění kola každý rok :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 13tis?Tak to je dost kamo!Tak snad to bude Ok!Proc chcou tak moc?Vetsinou se posila na dopravu a nejake drobnosti do 5tis 13uz je ranec :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 No kola vyjdou 5500 jedna,chteji vic nez pulku zalohu,tady to pisou...Vámi poptávané disky jsou dostupné s dodáním cca týden. Jelikož se však jedná o zboží na objednávku, je výrobcem požadována předem záloha. Děkuji a a přeji hezký den.Bere mi to kamos na firmu,tak predpokladam ze kdyz bude problem,urcite to vyresi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Tak když nechceš platit tak velkou zálohu, tak si to objednávej postupně po jednom :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 princes : este sedacky obsit aby ti to ladilo k tomu volantu,rucnej a radiacke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 ty jsou perfektni ale ja uz koupil jine :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 z L&K alebo RS?? a este dalsia inspiracia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 ten interier je pecka v te cervene!Nemam RS takze L&K ;-) Uvidis jak nahodim!Sedacky jsou v plne palbe! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 veru je princezne by sekol a som zvedavy na tie sedacky daj foto ked nahodis ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.