Přejít na obsah

FLAMENCO-LKáčko na chatu

Doporučené příspěvky

uz mi odepsali aj z toho Polska

witam,

Kierownica indywiualna kosztuje ok 2500zl

Kierownica na zdjeciu ma srednice 340mm, normalna kieownica ma 370mm.

Na zamowienie mozemy zrobic kierownice z czerwonym paskiem, z innnym

kolorem lakieru zamiast drewna, mozna zrobic z wstawki z prawdziweo

carbonu albo dowolnej grafiki: drewno, 100$, i inne?

Odkaz ke komentáři

a cim si to lepil ?? je k tomu dostat neake origo lepidlo??

Lepívá se to černým lepidlem na lepení skel.Bývá k tomu i primer, kterým si napřed natřeš ty dosedací plošky na nohou křídla i kapotě, a pak naneseš lepidlo. Je dobré do té nohy (bývají tam díry) natlačit trochu toho lepidla. Udělá to uvnitř takový hříbek/hlavičku, která taky něco drží, a pak přitisknout na přesně vyznačené místo.

Zafixovat pevně lepícíma páskama a nechat do druhého dne . Když to uschne, můžeš za tím táhat auto na laně :D , opravdu to drží tak, že spíš serveš barvu z kapoty , než aby se to odlepilo.

Osobně odzkoušeno na mé druhé Octávii.

Jo , ještě bych poradil ty nohy dokola oblepit lepící páskou (na kapotě myšleno), a dokud je to měké, tak vytlačené lepidlo s touto páskou odlepit, protože jak to ztvrdne, tak je to docela pakáreň to vytlačené lepidlo dát pryč a nepoškrábat barvu.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak dneska prijdu k autu a zlomene vycko od nadrz a zespod ty kurvy mi provrtali nadrz a vzali naftu a to jsem tam vcera dal 40litru :-D skoda nadrz cca 15tis a vycko 1499+lak ;-) cca 20tis skoda a nikam nedojedu bo to chcije jako svine :-D

Maras,jen nevim jak a do ceho to vypousteji,kdyz je to auto tak nizko.

Mas to pojistene ?

Odkaz ke komentáři

jasne pojistene to je takze jsem ted treba rad!Nejhorsi je ze nemuzu nikam jet a ani bych nedojel :-( nevim jak to udelali nerozumim tomu jak to delaj! :-( Ale musim pockat az do pondelka at to muzu do skodovky odtahnout :-( Skoda te kamery ze byla otocena! Ale netusil jsem ze jen blbe vycko stoji 1499kc bez laku a zamku! :-( jeste ze je to havaryjko ;-)

pokud mas paragon od nafty tak ti proplati i to!Nemate nekdo paragon od nafty?Ja nemam :-(

Neda se tam dat pod nadrz nejaky pancerovy kryt??? :-D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...