magnum67 Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Nevim,muj nazor je ze ten kluk tim autem a forem vlastne takovym zije,vim ze toho pise dost,ja jsem to same,ale trestat ho takhle,no,spis bych ho povazoval za prinos,travi tu hodne casu a v jeho prispevcich je mimo obcasnych uletu citit srdce pro skodovku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Nevim,muj nazor je ze ten kluk tim autem a forem vlastne takovym zije,vim ze toho pise dost,ja jsem to same,ale trestat ho takhle,no,spis bych ho povazoval za prinos,travi tu hodne casu a v jeho prispevcich je mimo obcasnych uletu citit srdce pro skodovku... souhlasím, celkem normální kluk, je aktivní nepíše žádný sračky a teď mu dáte ban? já bych se na tuhle stránku potom osobně vysral... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 magnum67 : krasne napisane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 tohle neni spravna sekce tohle resit ... ale dostal nekolik moznosti (proto je vic stupnu varovani) pochopit ze jde proti pravidlum fora, vymenili jsem si spolu i nejake SZ kde jsem se mu snazil vysvetlil co je spatne. Posledni varovani mu udelil jiny moderator nez ty dve predchozi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Sekce nesekce,varovani nevarovani,proste je to nesmysl,tim koncim muj dalsi pokazeny vecer na tomhle foru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 tak ja napisem za princa kedze jemu sa neda ma sa fajn a dnes sa konecne po tyzdni poriadne zviezol na svojej princezne a taky dnes ocumoval svoje L&K sedacky a uz sa tesi az je nahodi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 jj SZ mu jdou jsem zvědav na ty jeho sedačky a kolca :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 ja som tiez zvedavy martas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myst3 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 (upraveno) Jinak ty kola vypadaj brutálně a ty sedačky taky však brzo uvidíte Upraveno Březen 11, 2013 uživatelem Ol@f prispevek upraven pro poruseni Obecného kodexu diskutujících na fóru OctaviaClub.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 souhlasím, celkem normální kluk, je aktivní nepíše žádný sračky a teď mu dáte ban? já bych se na tuhle stránku potom osobně vysral... Sekce nesekce,varovani nevarovani,proste je to nesmysl,tim koncim muj dalsi pokazeny vecer na tomhle foru. hosi chcete li si o tom promluvit, neni problem ale upozornuju vas, ze tady plati nejaky pravidla a nejsou tady jen tak pro nic za nic. v bazaru jsou diskuze zakazany z dobryho duvodu a verte mi ze po deseti letech mame urcity zkusenosti a vime co se pak dokaze stat. to ze nekdo porusi stejny pravidlo 3x behem pul roku je do nebe volajici nemluvim uz o tom ze hajite cloveka, ktery tady sproste nadaval adminum a moderatorum uz nekdy pred tim pul rokem. takze klasicky cesky scenar : nekdo neco porusuje, ale proto, ze je hodne videt ho nechame bejt...silne mi to pripomina nasi politiku :D zkuste si byt moderator fora o 16.000 lidech kde denne vzikne XY temat a velka cast z nich je spatne umistena, nepospsana, v bazaru nejsou povinne infomace apod. lidi, kteri to delaji a opravuji za vas, to delaji zdarma, ve svym volnym case, maximalne ode me dostanou pohvalu, pdekovani a nekdy nejaky maly darek. proste jednou jsou zde pravidla a v nich je i zbytecne komentovani inzeratu v bazaru...na aukru nebo v annonci si taky pod inzerat nic nenapisete. verte ze je to ve vasem zajmu. a nemluvim o tom ze princes dostal od Olafa normalni pratelksou SZ, kde se mu snazi vysvetlit ze nekdy mene je vice. nikdo nerika ze sem nema chodit, i kdyz mi muzete verit ze po te epizode s nadavkami sem mel chut dat navzdy ban, protoze nestojim o to, aby tady nekdo nekoho urazel a uz vubec ne lidi, kteri se o to staraji ve vlastnim case. srdcar muze byt kdo chce jaky chce, ale mel by se umet chovat podle pravidel, ktera jsou stanovena. nejen tady, ale i v zivote - to narazim na 180 kmh v obci napriklad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 sedačky už máš nahodené? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Princi vitaj,byla tu bez tebe nuda!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Zdravim kamaradi :-D nahle jsem musel odjed na 10dni na dovolenou do karibiku sbírat banany a dnes jsem se vratil! sedacky nemam jeste v aute,budu v lete,vozim lidi do prace tak je nechci mit znicene! :-( pak jak je nahodim budu jezdit sam ;-) zatim jsou ve stodole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Ja mam zase ve stodole hrablo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 pockej az ti ukazu jak jsem upgradnul kola :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Tak to jsem jedno velke oko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Musis vydrzet!Pribudou za 2tydny 4 nove veci na aute! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Tak to se fakt tesim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 že by rs plno kožený???? pošli mě SZ kde je můžu taky sehnat :-D jinak vítej zpět :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 co tam je původní v tom autě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 co tam je původní v tom autě? mooootooor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 ten je taky chiplej.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 ten je taky chiplej.. tak vstřiky a turbo :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 :-D je to L&K v plne nalozi predni elektrice obe a 4xvyhrev ;-) a puvodni tam je jeste spojka,turbo a vstriky ale dlouho uz nebudou :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 SedackyLK jsou pecka, jen jak koukam na tu fotku bacha na ulozeni sedacek at se ti neudelaji otlaky, je to pak nehezke a dlouho trva az se to srovna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 jo to vim diky za info!Ja je budu pravidelne prekladat ;-) jeste musim koupit topeni a climatronic fl a pak to prekopat jo a jeste nemam cerne listy do palubky,pak uz jen nove 8palc radio s TV a zadni hlavove operky s 9palc lcd do kazde operky a je to L&K v plne nalozi ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Ty jsi šílenec, ty musíš mít teda neskutečně tolerantní manželku, moje je v pohodě, ale takové investice do auta by mi teda neschválila, a vlastně ani já bych sám do auta tolik nevrážel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 jo diky :-D ale bude toho letos jeste vic! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Tomu říkám nadšení... Ale máš ji teda nádhernou. A je lepší investovat do auta než někde v hospodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.