Přejít na obsah

FLAMENCO-LKáčko na chatu

Doporučené příspěvky

Muj nazor na tvoje kola znas,libily se mi jeste kdyz jsi je mel v krabici,mne se proste libi limce a svetle odstiny,cerne mi nic nerikaji,a na tvojem aute fakt vypadaji peckove,jsem presvedcen ze na zivo je to mnohem hezci,ja potkavam prakticky denne nekoho kdo mi treba i za jizdy ukazuje palec nahoru a to potesi,uz jsem si na to docela zvykl a je to velice prijemne,jsi na tom asi stejne vid... :palec:

Odkaz ke komentáři

JJ a zvlast ta tvoje barva ted tak nejak vice slusi tvoji kare :palec: ,jinak ten zajem ma i druhou stranu,jak jsi na tom s polisema?Ja mam v posledni dobe vcelku kladny zazitek,kdyz mne zastavili a pul hodiny jsme kecali o aute,kde co a jak jsem koupil :lool: ale samozrejme ze mne taky uz parkrat staveli jen proto ze tlucu do oci... :wallbash:

Odkaz ke komentáři

@Princess

Máš to pěkné.....ale už jsem říkal klukům, že ty žluté mlhovky bych odstranil a naopak bych je hodil třeba do kouřova. Auto máš sladěné pěkně do červeno - černé a ta žlutá je tam jak pěst na oko. Kola jsou originální, ještě jsem je u nikoho neviděl. Límce taky supr, jen bych řekl, že málo vyniknou díky malému snížení. Nevím co máš teď za podvozek, ale ještě by to chtělo. No a když už máš černo - červenou...dal bych i černé zrcátka ;)

Toť jen mé návrhy, ale celkově by to pak byla kára jak cumel...kor když máš RS nárazník s ledkama, který umí udělat z Octy úplně jiné auto. :palec:

Odkaz ke komentáři

STORM-Moc diky za tvuj nazor zatim uvidim nad temi zrcatky premyslim a ty cerne mlhovky taky uvidim! :lol: At to uz neni moc vis?Mam podvozek LOWTEC proto je zadek nahore bo je to nejaky street ale ted uz s tim nebudu nic delat a pristi rok chci ten vzduchac :palec:

Ale diky za tvuj nazor jsem rad zes mi ho rek! :palec: Ty zrcatka jsem uz nad tim premyslel ze je dam do cerna no :pivo:

lojzahlina -neboj budou i vetsi brzdy! :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

jo ? to jsem teda zvedav to nebude lacna zalezitost

45k a má to a vzhledem k tomu co už do toho narval, tak se ta sumička v tom ztratí jako nic. :P

bys za ty prachy cos do toho vrazil a ještě vrazíš, měl už origo RSo ne? :lol: no já už taky ale... :pivo:

:lol: no když tak projíždím ty vlákna tady, tak origo RS by už tu mělo lidí :lool: :lool: , ale princes ten už by za to měl RSo, ale tak 500ti koňové :lol: :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...