Hans26 Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Ja jsem taky proto nechat střechu černou a dát zrcátka do barvy jako tomu je na té kie :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 (upraveno) Sem ti říkal minuléj rok at nechas metlovy zrcadla. :) Upraveno Červen 4, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Diky kluci! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Jak už jsem psal u Sticklera ty černý zrcátka prostě působí staře :) hod to do barvy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Diky za nazor ;) Udelam to tak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Tak listy nalakovany! :) nejhorsi bylo sundat tu listu u spolujezdce, zato bych jim nakopal!Sundat kastlik a pak jeste 3sroubky ji drzi k cemu??? Jakby to nemohlo byt nacvaknute!Fakt kokotina! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 kuji ted uz jen sedacky a tapce a mam to komplet vse leskle i ten volant ted to bude fajne delat takovej celek radio je leskle,no tesim se nato valim ale spat bo jsem po nocni a v 11:30 vstavam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Tak se těším, jak to bude vypadat Mi se to povedlo u bývalé OII takto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 to bude hodne zajimave :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Sem zvedavy na vysledek :-) klasicky cerny sprej si pouzil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Tak ty to mas zas dokonale Deni ;) ale tessim se nato bude to cele jednotne ;) Pouzil jsem motip cerny leskly eben co ma skodovka cislo spreje 1999 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 co vse chces s tim davat do cerne ? Vydrzi 1 sprej na cele auto ? (tj to co mas na fotce + popelnik + ramecek kolem radici paky + 4 dvere ?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Tak jak pise Stickler ;) ja dal 3 vrstvy na ty 3 listy,dverni listy mam origo bo jsou z Lauriny a kolem radia taky origo,popelnik a kolem radicky jsem strikal v praci ale rekl bych ze ten jeden sprej sotva vystaci na listy v palubce a ten stred ale pro jistotu bych koupil 2 spreje Edit:na tech 3 listach co jsem strikal 3 vrsty mam pulku spreje jeste byl to 200ml at vis takze teoreticky by to tak tak mozna vyslo na listy v palubce a stred ale nemyslim ze po 3 vrstvach asi podle toho jak moc bys nanasel tu barvu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Jen čistě informativně: Pro hluboký lesk, jaký jsem si dělal na staré OII, jen na lišty + středový rámeček padlo 10 černých sprejů a nějaké ty bezbarvé.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Jinak uz nic do cerne nebudu davat uz vse mam jen tyhle 3 listy mi chybeli ;) Ty voe Deni ;) tak to je pak jasne ze to je tak jasne a leskle ale to uz je pak mozna za ty spreje cos dal koupit pouzite origo ty plasty ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 (upraveno) Tak v době, kdy já to dělal, byly černé lesklé lišty de facto nesehnatelné. Už je to dost dávno ;) Dnes už tě to vyjde méně výhodně, ale cca. 2000,- za laky pořád vyšly lépe, než kupovat celou sadu - i kdyby byla tehdy dostupná, stála by hodně ;) Upraveno Červen 7, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 jasne,zas ale mas z toho vetsi radost jak si to udelas sam a jeste ty ;) bo od originalu se to uz lisi jen tim ze je to strikano rucne s nejjemnejsi peci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Jj, to je pravda :) Navíc si troufám říci, že jsem měl kvalitu laku lepší, než v případě originálu, který dokonalý rozhodně není. Plus jsem si na staré lišty dával dolů chrom lištu (tak, jak mám na lištách teď červenou), kterou jsem zalakoval bezbarvým lakem, takže malé opodstatnění to mělo i takto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 paradicka,otom nepochybuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Mel bych dotaz:Letos na worthersee bylo hodne pekny aut a kol predevsim vossen,rotiform ale taky bentley a bylo jich fakt dost celkem se mi libi a uvazoval jsem o nich na pristi rok!Myslite ze to maj vsichni originaly ktere se daj koupit za cca 60tis nebo se delaji nejake repliky? PS:prosim aby se ke kolum moc nevyjadroval pan STICKLER kuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Ale Luki, já? Mi kola nevadí, to spíše tak výška 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Jo a barevna kombinace taky ok tak co rikas na tyhle kola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 (upraveno) Ten modrý Golf se mi nelíbí, ten stříbrný je (až na tu výšku) OK, ale líbí se mi ta kombinace na Touranu - trošku ho zvednout a bylo by to fajn, barva tomu sedí perfektně Upraveno Červen 7, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Jo ten Toran je brutalni ale bavim se o kolech ne vysce a barve co na ne rikas libi ci nikoliv? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Nejsou špatné. Volil bych osobně jiné, ale jsou docela OK, nejhezčí designově asi na tom stříbrném Golfu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 K tvojemu autu bentley cola ne ;-) pokud by ta octa byla v základu, tak k ní sednou, ale dávat bentley kola na tvoje to nééé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Jo jo podoba auta se meni bavim se o kolech ne o vzhledu autu ten by se samozdrejme přizpůsobil ale diky za nazory Ta cena me stve http://www.delenakola.cz/index.php?route=product/product&product_id=283 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Ty jo 20" by se ti na OII líbily? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.