magnum67 Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 :o teeeeda,tak jsem zvedav! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Tak kde jsou nějaký novinky? Jaro už je za dveřmi a tady furt mrtvo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Přestavba na scouta dává lukynovi zabrat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Kura Hosi nejvetsi problem je dopasovat ten zadni naraznik ze s couta bo ja mam lim a to je kombajn Ale nejak to stihnu do Zamberka jeste vydrzte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 přední i zadní ze scouta nebo jen zadní? To teda hodně štěstí, combi má úplně jinej tvar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 jo ja vim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 no každopádně jestli se ti to povede tak budeš první :D ;) a co motor, budeš předělávat na 1,8tsi? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Lukáš říkal, že jde do tohoto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 to není 1,8tsi, ale dobrý :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Ty voe to je husty :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Aby jste nerekli ze nic na aute noveho neni tak je :D Cerna dodavka slovnenska znacka nacouvalu u prace do auta a ujela Policiste prijeli za 2hod na misto a rekli ze auto je SK a mezi staty pokud nejde o zraneni osoby nedohledatelne!Takze pokud ho nenajdu sam tak budu jezdit s rozbitim autem :-D super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Ty vole, toto jsou fakt hovada PS: bez toho lízátka vypadá předek dle mého mnohem lépe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Tak to teda "potesi" :-/ snad pride este raz a vybavis si to s nim :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 jezdi tam kazdy den,tak snad ho zitra odchytim na kamerach nejde poznat o jaky tip vozu jde!Kvalita je takova rozmazana auto je velke cerne nejaky multivan 7mistnej,nejhorsi je ze to je promackle jako svine :-( Proc ti pitomci nedaj za sterac aspon listek!Vsak je to nebude nic stat a ja bych usetril 2tis spoluucast na havarijku :@ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Jednoduše - takhle odjel, on "o ničem neví" a má po starostech. Dát za stěrač lístek = přizná, že je to vůl a udělá si problémy. Tím ho neobhajuji, jen vysvětluji pravděpodobné motivy útěku takových lidí, kterým je to fuk ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Hovada ja som na tom podobne no nastastie nemam nic premackle :) pridem k autu a na zadnom narazniku sram cca 40cm dlhy a na piatych dverach cca 20cm a dostal to aj znak zlamat ruky a zobrat vodicak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Jo, však totéž já se zadním nárazníkem. Auto jsem si asi před měsícem jednou trošku škrábl na předním nárazníku kvůli stupidním nájezdům na nadzemním parkovišti u firmy. Hned jsem to ještě na místě přeleštil a odpolko přetřel lakovou tužkou - a není nic vidět. Nějaký idiot mě ale asi před 4 měsíci zezadu nabral na parkovišti a mám tam asi centimetr hlubokou rýhu, kterou už nikdy laková tužka nezpraví. Kdyby se aspoň po okrajích nesvažovala s náznakem promáčkliny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 (upraveno) Tak ja to mam len na lesticku, teda dufam su to svine a rad by som niekedy chytil pri cine takeho hajzla samozrejme ze nie pri svojom aute bo to by ma asi zavreli :D Upraveno Březen 26, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Jo to te chapu jen by to bylo jednodussi takhle to zas musim platit ja!Zkusim ho zitra odchytnout ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Boze,citim s tebou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Lukasi no jo ;) nepříjemný Tak stejne to přestavujes Na scouta tak to zakryjes lemem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Jo ale jen pulku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 to je šajzl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 tvl, tak to nepotěší, snad ho zítra aspon chytneš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Snad jo a pekne do lasa ;-) ale diky ja si fakt myslel ze to havaríjko letos nevyuziju az pristi rok ale bohuzel opet :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hojdan Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Princes: Zrovna teď tělám přestavbu moji OII pred fl na fl, tak tady vsude mozne sbírám zkušenosti. No a jak jsem tady viděl tvoji oktu, byla mi povědomá. A když jsem tu viděl další indície, hned mi to trklo. Že si to byl ty, kterého jsem povozil a ukazoval mu třístovku HEMI u Globusu v Havířově? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 princes,jak píšeš o tom,proč ti nedal nikdo lístek za stěrač,že ti očesal auto tak ani to není zárukou vyřešení. Mě na parkovišti někdo narazil u předchozího auta nárazník a dal mi lístek za stěrač s tel.číslem.Říkal jsem si super,slušnost nevymřela,ale chyba.Když jsem totiž potom volal na dané číslo,ozvalo se mi volané číslo neexistuje !! A protože jsem s autem odjel z parkoviště dřív než jsem volal na to číslo tak to pak bylo keců PČR že jsem odjel od nehody.Na kamerách nakonec stejně nic nezjistili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 hojdan-ahoj jo vzpominam si ;-) auto uz jsi prodal?Ja nakonec jeste zustanu u okuty ;-) Stenmar-reknu ti ze je to humus!Pak bych ho zabil!Ja cekal na polici 2hod a ti mi rekli ze auto je ze slovenska psane na firmu tudiz nedohledatelne a pokud ho najdou a rekne ze auto neridil atd tak taky pase!Takze zaver:cekal jsem tam zbytecne na ne!A stejne to musim opravit s havarijka kde opet zaplatim spoluucast :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Já se na to tehdy vykašlal,zatřel jsem to trochu barvou,nárazník naštěstí nerezne.Měl jsem tam totiž spoiler a bylo mi líto jej při demontáži zničit - byl totiž lepený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.