Přejít na obsah

Problém s teplotou

Guest kubaOI

Doporučené příspěvky

zdravím, potřebuji radu, problém s teplotou. Často se mně stává, že při jízdě z kopce bez plynu(motor má normální teplotu-90 stupňů) klesne teplota motoru na cca 80-85 stupňů a v autě je občas mírně cítit takový spálený zápach. A asi 3x za cca 10tkm klesla teplota z 90 stupňů třeba na 70 a to i při jízdě na rovině. Čím by to mohlo být? Termostat? Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

kolik km (cca) vam trva, nez se motor zahreje? daval jsem novy termostat a zahreje se to az tak po 5km.

Do práce to mám 4km městem, ráno je venku tak 10stupňů a auto na 90 většinou neohřeju, spíš tak na 80. Těch 5km bych viděl jako normálních. Zkoušel jsem to v -10 stupních a tvalo to 7km mimo město.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jo to bude tak těch 5km záleží na stylu jízdy hodně a pokud jedeš s kopce, tak to neohřeješ na 90 nikdy.

A jezdit do práce každý den 4km naftou nevím, to je kurvení motoru.

Tak ideální to není, to je mi jasný. Jezdím samozřejmě i delší trasy ( po práci o víkendech ), takže motor dostatečně protáhnu i zahřeju.Prostě používám auto, tak jak zrovna potřebuju. Nemám strach že by to motor nějak extrémně kurvilo. Hlavně když vidím v práci jak některi lidé s TDíčkama zachází a motory stejně fungujou bezproblémově... Hlavní je podle mě studený motor šetřit a nedávat mu hned kopr.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...