pavel27 Odesláno Září 20, 2009 Sdílet Odesláno Září 20, 2009 Hoj, prosím o radu i pomoc ... Čas od času rozsvítí tato oranžová kontrolka viz příloha rožne se po nastartování a vydrží svítit třeba i 200km. Někdy zhasne sama a někdy až po opětovném nastartování. Naposledy se mě to stalo při odjezdu z OC Srazu z Rozkoše a svítilo to až do Chrudimi kde jsme asi na pul hod´ky zastavili. Nevíte někdo co stím??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 20, 2009 Sdílet Odesláno Září 20, 2009 kazda rada draha... tak ja poradim zadarmiko :lool: tohle vyresis jedine pres VAG :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel27 Odesláno Září 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2009 Diky za info i zadarmíko ale co to pro mě znamená? Servis a napíchnutí na diagnostiku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 20, 2009 Sdílet Odesláno Září 20, 2009 ja nemam benzin, takze se moc nevyznam... ale nemuze to byt treba lambda nebo neco takovyho? :D zkus nejakyho kamarada, co ma diagnostiku a pak sem hod chybovy hlasky, on uz nekdo poradi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 20, 2009 Sdílet Odesláno Září 20, 2009 JJ bez vypisu z diagnosriky je to hadani... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pepa Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 Ahoj tak to nejsi sám..... mě se to také stává a podle diagnostiky to většinou bývá (ohřev-lamda sonda) ale nevím jestli to je ta lamda před kat. nebo ta za ním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Září 27, 2009 Sdílet Odesláno Září 27, 2009 Jednou jsem měnil vzducháč a řek jsem si že to celý demontuju a rovnou nastříkám a tak....a zapoměl jsem pak nazpátek zapojit váhu vzduchu a taky to svítilo....pak mi to ještě přisávalo nezměřenej vzduch dírou v jedný trubičce a taky to svítilo. Napiš odkud jsi a třeba je někdo blízko kdo by měl kabel a uměl použít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 taky se podiv na trubky, jest-li neni nekde dira v husejm krku, taky me to potrabilo, kdy jsem mel za diru v hadici u vicka s olejem, tak jsem to zafacoval a je to v pohode, jo byla to trubka odsavani - mrska jedna a za ni chteji 1300kc darebaci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 No to muze bit cokoliv, u kamosove O2 1,9 TDI to znamenalo nefunkcini zadni pravy svetlo (ted nevym jestli jen parkovacka nebo brzdove) a to se v servisu smali jak blby. U Opelu to sviti bezne a furt (hlavne Astra a Vectra starsi) a zatim nic pokazeneho neni. Takze muze znamenat cokoliv ale nejlepe je to napihnout na VAG. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel27 Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Musim to zaklepat po měsíci a asi 2000 km se ta mrcha ani jednou nerozsvítila abych se přiznal neměl sem ani čas si to někde nechat proměřit,ale po dvakrát sem se mezitím stavil na SHELLce a dal jsem plnou nadrž vitamínu V-POWER95 a né jen že auto dostalo jako by "druhy dech" ale ani jednou se ta potvora nerozsvítila... Myslite že mohl byt i motor nějak zanešen a ten benzin to pročistil??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel27 Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Hmm, tak ne :P dneska se ta srágora rozsvítila zase ale po cca 30km po nastartování opět zhasla a je zatím klid... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel27 Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 Tak jsem byl na servisu, a po na píchnutí na diagnostiku zjistili že bylo vhaji teplotní čidlo... vyměniliho já jim tam nechal 1300.- kč a spokojeně sem odjel domů... Takže když se vám tato "blbá" kontrolka rozsvítí, tak i tohle může byt příčina... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikycarp Odesláno Prosinec 14, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2017 Zdravím všechny, před nedávnem jsem se vrátil ke koncernu a koupil O1 s 1,6 75kW. Při startu mi to píše EMISE DO DÍLNY a svítí kontrolka motoru. Včera jsem to napíchnul na VAG a vypisuje mi to tyto chyby: u motoru 16935 - Power Steering Pressure Sensor (F88) P0551 - 35-10 - Implausible Signal - Intermittent 17700 - Map Controlled Engine Cooling Thermostat (F265) P1292 - 35-00 - Open Circuit Readiness: 0000 0100 nástroje: 00562 - Sensor for Oil Level/Temperature (G266) 30-10 - Open or Short to Plus - Intermittent Mají tyto závady s títo souvislost? Když by byla v háji lambda, vag by to napsal? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.