stuuky Odesláno Červenec 15, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 Ahoj, jde o OI krátkou, červená tmavá metalíza (viz foto), rok 98 a 1.6.74kW, najeto 306 tisíc a drobný - kupoval jsem to v 295 tisících a měnil jsem pístní kroužky. Dostal jsem nabídku na OII, takže chci prodat, i když na to teď tratím (mám ji od prosince 2011) Nastrkal jsme do ní docela dost peněz, takže to nějak shrnu: Dělal jsem pístní kroužky, jelikož to papalo víc olej než benzín :lool:, takže k tomu i : Rozvody, vodní pumpa, těsnení pod hlavou, váha vzduchu, lambáda, termostat, a olej a filtry(ale to je normální spotřebák) Dále už jen spotřebák: komplet nové brzdy - kotouče + desky a bubny + pakny + lanovody, nové přední ramena, čepy řízení, přední a zadní tlumiče. Teď v pondělí mě trefil kamínek od nákladáku, takže je tam i nové přední sklo + známka na celý rok ( teda teď už na půl roku.. :D ) K vozu jsou dvě sady pneu na alu discích, auto je po STK - teď v květnu a EKo zaplacen! Teď nějaká výbava: rádio na USB a SD karty, dva klíče, defent lock, střešní okno, el. okna vpředu i vzadu, el. zrcátka, 1x airbag Teď nějaké nedostatky,abych jen nechválil :) : Okolo nádrže je to opravené od předchozího majitele, ale lakoval to snad na zahradě, takže lak okolo víka je plný prachu(neměl by být problém prý rozleštit)-mě osobně to neva, lak nejezdí :), objevují se malé puchýřky na zadních lemech, asi neodborně opraveno a u zadní levé lampy je to kitované, taky nějakým umělcem( viz. foto ) tak je to trochu vidět. přední dveře řidiče byly taky lakované, takže nějaký prach se taky najde. Dále je potřeba vyměnit těsnění pod hrdlem nalívání oleje( prý stojí pár korun) - trochu to teče. Centrál funguje jen na půl, tedy otevře celé auto, ale nezamkne - řeším to tlačítkem ve dveřích. (asi to budou mikro spínače). Tak snad jsem na něco nezapomněl..... Nemám co skrývat, jelikož co sem nenapíšu, tak stejně to uvidíte... :) - tak to píši rovnou... Všechno na laku jsem se snažil vyfotit, aby jste si udělali obrázek. Cenu si představuji tak 75 tisíc, ale nebráním se dohodě. Kontakt: petr.stukavec@seznam.cz tel. 724069563 nebo SZ Odkaz ke komentáři
stuuky Odesláno Červenec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 nová cena 68 tisíc.. dohoda možná.. :) Odkaz ke komentáři
stuuky Odesláno Červenec 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 Pořád aktuální... Klidně nabídněte, dohodě se nebráním.. :) motorově a podvozkově je v supr stavu, jak jsem psal.... SLEVA na 60 tisíc + dohoda.. potřebuji už prodat, jelikož příští týden bude nová.. :-) Odkaz ke komentáři
stuuky Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Stále aktuální.. 55 tisíc.. + dohodě se nebráním.. už to spěchá... :-) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky