Přejít na obsah

Môj platin

Doporučené příspěvky

Do predchadzajucej 1.9 TDI 77kW som dal 1x Castrol a potom som tam daval Shell (3x). Ziaden rozdiel som nespoznal. Podla mna tam velky rozdiel byt nemoze, pokial si servis vykona svoju pracu na 100%. A tento CR motor oproti tej 1.9 TDI PD je o dost tichsi, takze si myslim ze akykolvek rozdiel je dost tazke spoznat. Dolezite tam je dat olej ktory splna standard a je zo znameho zdroja ;) .

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Uz mam vsetkho vymenene za LED, okrem parkovaciek :)

Mam upravenu svietivost, preto mi nejak nesvieti spodny riadok vo vrchnej casti svetla. Bez upravy svietivosti to islo bezproblemov, ale svietilo to silnejsie ako hmlovky na povodnych svetlach. Rovnaky vysledok nastane ak by som tam namiesto nakodovania dal odpory, cize kodovanim to nebude.

Tie svetla tak maju byt, aby bolo viditelnejsie brzdove svetlo. Presne tak to maju aj cinske Octy ;) Aj ja som to tak povodne chcel, ale v servise mi to zapojili na obidva riadky, tak som to uz dalej neriesil :rolleyes:

88_4db1850647819.jpg

Odkaz ke komentáři

Kodovanie je upravene vo VASe, cez VCDS to spravis iba na pred-face.

Odpor mam dany iba na jednon kabli, ktory mi vystal. Vystava ten, ktory isiel v pravom svetle na pravu stranu aby svietilo cele D, resp. C na lavo. Da sa to obist aj tak, ze tam nechas zapojenu ziarovku a volne to pohodis do kufra :).

Ty mas ale moznost na kombi dat tie od nemcov, tie uz su kompletne hotove len na pripojenie.

Odkaz ke komentáři

Diky!!!Akorad nemam combi a mam O2 predelanou na facelift!Takze tam to jde vypnout pres ten VAG jak rikaz vid?Das pak fotky?Me by se prave taky libilo aby svitilo dvojte i ten vrch ale jak rikate ze to sviti hodne a ze nejdou videt mlhovky pres to ze to je zesilene tak bych to chtel jak origo china teda! ;-)

Odkaz ke komentáři

Pokial neznizis napatie, tak ti to tiez bude svietit ako sialene. Ja som s tym isiel nastastie iba raz v noci a pochopil som, ze je to velmi silne. Spust VCDS, daj si centralnu elektoniku a niekde ku koncu mas "Voltage" na predne a zadne svetla, malo by stacit znizit zadne svetla na minimum z ponukanych moznosti.

Skusal som odstranit odpor a zacala mi vyskakovat chyba. Ten jeden kablik tam vystava, takze to zrejme bez odporu nepojde (alebo si tam daj ziarovku a bude ti to len tak svietit v kufri :) ).

Odkaz ke komentáři

Momentalne viem tie zadne LED zohnat za cca 280€ v stave:

- nevypysuju chybu ziarovky,

- svietia obe rady na vrchu svetiel,

- upravena svietivost,

- prerobeny socket,

- Plug & Play (netreba ziadne dalsie upravy ani kodovanie).

Jedina nevyhoda je, ze vsetko je docielene odpormi.

Odkaz ke komentáři

Ja som s tym nemal ziaden problem, tiez mam 2 hmlovky vzadu. Fotky toho ako to svieti som niekam na forum vkladal, skus pohladat. Nemam ale dobry fotak, vyzera to ako keby kazda svieti rozdielne ale to je problemom fotaku a frekvencie obnovy...ferda vkladal dobre foto zo svojho superbu sem. Technologia je rovnaka.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...