Přejít na obsah

Problém s výkonem 1.8T RS

Guest Hanzy RS

Doporučené příspěvky

ahojte kluci je tu nějaký odborník na RSa??? mam problém stím že mi auto vůbec nejede.

Začnu od začátku.

Auto jsem koupil v bazaru dovezené z německa se 150 xxx km. rok 2003.minulý rok

Problém: auto jelo jak mělo než nastal problém stím, že mi zničeho nic začalo auto při táhnutí houpat.

auto táhlo,ale při každém prudším sešlápnutí auto houpalo a vydávalo další syčivý zvuk. tento problém jsem řešil asi půl roku.

auto tedy padlo do rukou servisu,kde mi známí auto (asi) částečně opravil. opravil tak že vyměnil nějaký ventil a dle mého někde něco stáhnul,pač se mi auto do ruky vrátilo bez houpaní,ale taky bez výkonu. stím to problémem jsem jezdil asi tak 3 měsice až doted.

Další servis kde jsem vyměnil repasované turbo ze škodovky za to své kde byla vule na hřídeli a utíkal olej.

škodovka mi objednala turbo uplně jiný typ(chlazené vodou) to mé chlazené nebylo. a je to bych řekl jestě horší.

Potřebuji poradit kde a kam zajet aby mi zkontrolovali jak je co nastavené. nebo poradit kde všude se muže štelovat výkon vozu. diky za rady

Odkaz ke komentáři

No bohužel, vím že se to těžce vypisuje,když nevíte co presně to auto dělalo, nejsem expert,takže se mi to i hůře popisuje. ja jsem z Chomutova jinak:) no prostě zničeho nic se mi auto začalo při tahu houpat táhlo,ale pocukávalo a ještě to mělo takový pištivý zvuk. auto mi začlo zrát olej,zjištěno BOV olej na hadicích. auto bylo ve škodovce, elektricky bez závad. dal jsem to známemu který natom měnil ten ventil,nevím jaky nevím co stím ještě dělal,jestli někde ubral na výkonu, když jsem to dostal zpět auto pískalo dále,ale už necukalo a výkon chyběl. tak jsem se rozhodl pro výměnu turba, to proběhlo dva dny zpět. ale přijde mi to jestě horší. tak já prostě už nevím kam se obrátit.tak zkouším tohle forum

Odkaz ke komentáři

tak výpis mi tedy nedali,ale tam kde si dávám auto servisovat,tak vnich mám důvěru,řekli že auto je čisté...mohu tedy to dát znova prohlídnout...potřebuji jen rady kam se zaměřit...jestli se dá ovlivnit výkon jestě někde jinde než na turbu... když se ten známý teda někde sněčím hrál,že to prestalo cukat a přišlo to o výkon. kdyby jste vtom jeli nikdy by jste neřekli že je to RS :D jede to huře než 1.6 55kw octavia ..fakt desný jako

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...