header009 Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Ahoj, na podzim jsem koupil jetou OII RS od tý doby jsem najezdil cca 30TKM a ani jednou to nehctělo regeneraci filtru což mi přijde divný je pravda že mezi tím auto bylo v servisu na vstřikách dvakrát a jednou na oleji tak jestli to udělali v servisu nevim, snažim se k dpf chovat normálně tudíž žádný podtáčení motoru se u mě nekoná jízda městem 50 na 5 a podobný zhovadilosti fakt nedělám, snažim se tankovat kvalitní naftu s vifem, jezdim v celym spektru otáček... ale přijde mi že auto jde hůř odspoda porovnávám s 2,0 PD 103kw 16v, myslím že by to právě mohl dělat zacpanej DPF filtr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 reregeneruje to samo ani o tom nevíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xenon Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 reregeneruje to samo ani o tom nevíš ...Ale není to tak úplně pravda. Auto se přece jen chová jinak. A přesně vím, kdy auto regeneruje. Má zvýšené otáčky a plynový pedál reaguje také jinak.. .Netrvá to dlouho, zregeneruje a pak se vše vrátí do normálu... . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Ty zvýšený otáčky taky nejsou pravidlem, to je už "další stupeň", když se ŘJ zdá, že je potřeba to trošku podpořit (další fáze je pak rozsvícená kontrolka). V prvotní fázi to i při regeneraci drží klasickej volnoběh. Od té doby co mám PolarFis to sleduju a zatím mi to vychází tak, že to regeneruje cca každých 90-100 km při běžné jízdě po okreskách. Pokud jede člověk v klidu s lehkou nohou, tak to většinou proběhne tak, že si toho ani nevšimne. Při ostřejší jízdě už to samozřejmě poznat je, hůř to reaguje na plyn, občas jakoby škytne, jak se to pořád přepíná mezi regenerací a běžným režimem. Paradoxně to totiž potřebuje k regeneraci klid, ideálně jen opatrně lechtat plyn a pak to krásně vypaluje i při městské jízdě nebo poskakování po okreskách (dokonce i při jízdě z kopce bez plynu) Jak tomu člověk víc šlápne, hned letí teplota v DPF dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.