Famous Odesláno Srpen 9, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2012 Mozete mi prosim niekto poradit ked vlozim a otocim klucikom tak spod pristrojovky ako je spolujazdec mi zacne nieco rapcat je tam niaky motorcek ci co ale neviem naco to je ... s motora to nejde a roby to aj ked sa rozbieham trva to cca 6 sekund inak setko slape dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Famous Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 no to praveze neviem ale s vnutra to pocut viac ako s vonku ked stojim pred motorom je to iba na tej strane akoje vzduchovy filter tak odtial uz som ho aj vybral a je v pohode tak nevm co mam robyt a este vybehla mi kontrolka zo servom mohlo by to byt ono ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 bingo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Famous Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 no lenze ked som sa siel teraz previest tak zhasla a roby to presnejsie ked tam dam klucik ako nahle dam spiatocku a potom zase ked sa pohnem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 12, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 behni s tym najprv na disgnostiku, inak tazko povedat co tomu je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Edisko Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Mozete mi prosim niekto poradit ked vlozim a otocim klucikom tak spod pristrojovky ako je spolujazdec mi zacne nieco rapcat je tam niaky motorcek ci co ale neviem naco to je ... s motora to nejde a roby to aj ked sa rozbieham trva to cca 6 sekund inak setko slape dobre Nazdar, podarilo sa ti odstranit ten problém? Ja mam uplne to iste, no co som zatial studoval a zistoval tak by to mal byt motorcek na otvaranie/zatvaranie vnutorneho okruhu vzduchu v kabine. Mne prave preto nefunguje vnutorny okruh. Pristup k motorceku je ale dost zlozity. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.