Přejít na obsah

Porucha, auto nejde

Guest IvoSN

Doporučené příspěvky

Caute,

mam problem s mojou octaviou 1,9 TDI 77 KW r.v.2008 combi.

v nedelu som cestoval z dovolenky z chorvatska, asi 30 km pred budapestou na dialnici som zacul pravidelne klepanie odniekial z pod kapoty, v tej rychlosti to vsak nebolo az tak pocut. ked som zchadzal z dialnice, spomalil a stlacil spojku aby som preradil, zistil som ze klepanie je velmi silne. klepalo to vzdy, ked bol neutral bolo to slabsie pravidelne, ale ked som zaradil rychlost, zacalo to klepat omnoho silnejsie a hlucnejsie a s pridavanim plynu sa intenzita zvysovala. auto mi na chvilu zahlasilo chybu tlaku oleja. nasledne po par minutach nastal silny naraz, klepanie prestalo ale auto sa zacalo velmi silno triast a dalej som sa uz nepohol. motor sice bezal ale silno sa triaslo cele auto a nedalo sa uz pohnut. neviete mi niekto poradit co sa mohlo stat a ake mozu byt nasledky? dakujem za pomoc.

Odkaz ke komentáři

Keby to bola ta ojnica tak by som nastartoval este auto? pretoze motor sa v pohode nastartuje len sa neskutocne trasie a nepohnem sa?

buď ti odešel setrvák nebo nebo praskla ojnice = servis, prohlídka

Odkaz ke komentáři

Zdravim,

tak auto je v servise, su to nakoniec 2 trysky...tak dufam ze to nenarobilo viac skody a viac nic nenajdu..tankoval som na benzinke MOL v madarsku, hned na prvej od chorvatskych hranic...

Odkaz ke komentáři

prasknuta ojnica, kluka, vsetko rozletene vo vani, taktiez ta tryska = vymena motora(ak niekto viete zohnat 1,9TDI 77kw , kod BLS piste)... moze sa nieco take stat pri 4 rocnom aute ktore ma nabehane 110 000 km??? dik za nazory...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...