Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Krasne dopúoledne. Tak ja se jeste flakam a ted koukam na cca 60 Harleju jak si udelali sraz na pumpe kde stojim..... Reknu vam ze Holandani jsou fak silenci..... .Tolik krasnych kousku jsem uz dlouho nevidel a hlavne ty zvuky...... Parada...... :) :) ;) :D

Odkaz ke komentáři
čiao Kube :P

jak jsi pořídil v Praze?

Hello Jajicu ;)

Jsem se uplne zapomel pochlubit,ze jsme s Rubi hrdi majitele 312 prednich brzd :D :D :palec:

Az prijedu tak se s nima za tebou stavim a kouken na ne co a jak dal jo??? A vzdyt jsem uz psal ze pojedu do "Opice za lesem" :) :)

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Hello Jajicu :palec:

Jsem se uplne zapomel pochlubit,ze jsme s Rubi hrdi majitele 312 prednich brzd :P :palec::palec:

Az prijedu tak se s nima za tebou stavim a kouken na ne co a jak dal jo??? A vzdyt jsem uz psal ze pojedu do "Opice za lesem" :) :)

a já myslel.že ti vadila "trojpostel" na rozkoši ;) :D :D

Odkaz ke komentáři
Nejedete na Rozkos?? :D tam preci jedou vsichni ne????

Tak sice budu v tom terminu doma ale radeji ten cas stravim doma s Rubi nez abych jel na Rozkos...... A taky bych se rad videl se zbytkem rodiny ktery uz jsem 2 mesice nevidel.....

Cau Kube, tak ty budes mit new brzdy? A co minicko good?

Jo budou new brzdy protoze chci delat i Hatatitlu a chtel bych aby to poradne brzdilo..... A minicko je bombice....... Uz jsem nad nim premyslel delsi dobu ale nebyly kacky a ted se to zadarilo.... Mam ho uz od dovolene a Petinka mi na nem stihla udelat upgrade takze si s nim ted porad hraju a nemuzu se ho nabazit. Ted jsem treba pripojeny na Wi-Fi jak s notakem tak s minickem a supa :) :) ;) :D

Odkaz ke komentáři
Mame vubec mit na sobe tricka Havex?? Kdyz Havex celorepublikovej sraz bojkotuje????? :) :) ;) :D

Zdenku mej na sobě co chces. Ja nemuzu jet v patek, jsem v praci az do soboty 3:00hod rana. Musel bych si vzit od stredy dovolenou. Neprisel jsem na jediny dobry duvod proc bych to mel udelat. Jedine proc bych tam jel, jsou lidi z HavExu a s tema se muzu videt i tady...

Jestli to beres jako bojkot... je mi to jedno! :D

Odkaz ke komentáři
Zdenku mej na sobo co chces. Ja nemuzu jet v patek, jsem v praci az do soboty 3:00hod rana. Musel bych si vzit od stredy dovolenou. Neprisel jsem na jediny dobry duvod proc to udelat. Jedine proc bych tam jel jsou lidi z HavExu a s tema se muzu videt i tady...

Jestli to beres jako bojkot... je mi to jedno! :)

Hmm tak to ja si beru na tohle dovolenou... No aspon vim svoje. Marne, treba priste...

Upraveno uživatelem TDIfun
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...