Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

promeskat jednu noc s partiou havexu?! a pak prijet??? To budem totalne mimo :lool: se nebudem tezce chytat tam zacnete mluvit o necem co jste provedli z patku na sobotu a my nebudem vedet o cem je rec :)

to ne to ne, bud vsechno nebo nic :D

Ale prosimtě nikdo nebude nic provádět, po večerce všichni spát.

Jinak se tu mějte, ja jedu na pracovní obídek do Frýdku.

Odkaz ke komentáři

Ahoj...já mám v té době zrovna přes víkend volno,takže za mě není co řešit,ale čekám až přemluvím manželku...má z Vás trochu strach :lool:

Vše nejlepší k jmeninám :)

EDIT...byli bychom ubytováni v těch dvoulůžkových chatkách, nebo jak ? A akce začíná už v pátek ?

Upraveno uživatelem Jirka Zubek
Odkaz ke komentáři
Ahoj...já mám v té době zrovna přes víkend volno,takže za mě není co řešit,ale čekám až přemluvím manželku...má z Vás trochu strach :D

Vše nejlepší k jmeninám :lool:

EDIT...byli bychom ubytováni v těch dvoulůžkových chatkách, nebo jak ? A akce začíná už v pátek ?

Dekuju :)

tak to je supr zprava :D

No zacina to v sobotu, ale to jeste vsechno upresnime o vikendu (tomhle) No a predbezne mame domluvene ty dvouluzkove chatky, ale kdyby se vam to nelibilo tak urcite by nemel byt problem dat tu vetsi chatku nebo primo pokoj... ale mozna by se trosku lisila cena, ale presnejsi info ti da janek...

Odkaz ke komentáři
Co ta vecere?? Kdyz prijedu cca v 19hod, dostanu nebo ne? :) :lool: :)

kdyz na tebe nezbyde vecere, opeces si vecer o dva parky vic... Grilovani nebude, pokud si nedovezeme vlastni grill, takze zalezi na vas, pokud se hlasi nekdo dobrovolne, kdo se o ten gril a grilovani postara, tak bude :D ale kazdopadne spekacky sebou :D

Odkaz ke komentáři
kdyz na tebe nezbyde vecere, opeces si vecer o dva parky vic... Grilovani nebude, pokud si nedovezeme vlastni grill, takze zalezi na vas, pokud se hlasi nekdo dobrovolne, kdo se o ten gril a grilovani postara, tak bude :lool: ale kazdopadne spekacky sebou :D

asi tak jako stou vaječinou a velkým hrncem.....????? :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...