Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahoj muži, tak už v procesu? Co ty si dáváš v práci ráno?

ja si dávam jako pravidelne dávku nervu a neochoty lidi pracovat....lidi si nevazi praci, tak hold to pujde ted po zlem, resp. dotycni pujdou uz jich mam plnou prdel, lidi si neuvedomuji zakladni pravidlo a to ze jsou variabilni vstup... :lol: :)

Odkaz ke komentáři
ja si dávam jako pravidelne dávku nervu a neochoty lidi pracovat....lidi si nevazi praci, tak hold to pujde ted po zlem, resp. dotycni pujdou uz jich mam plnou prdel, lidi si neuvedomuji zakladni pravidlo a to ze jsou variabilni vstup... :lol: :)

bohužel se taky s takovými jedinci dostávám do kontaktu

Jo souhlasím, u nás je to taky tak... přijdu s nějakým nápadem a první s čím se setkám jsou otrávené ksichty a kdyby jen to, oni mamrají i nad běžnýma úkolama natož nějakou prací navíc...

Odkaz ke komentáři
Jo souhlasím, u nás je to taky tak... přijdu s nějakým nápadem a první s čím se setkám jsou otrávené ksichty a kdyby jen to, oni mamrají i nad běžnýma úkolama natož nějakou prací navíc...

Hold česko hledá superstar :lol: ale každý druhý dlabaný ingot, ale keců plno a práce nic :)

Odkaz ke komentáři

Janku co sem vypozoroval, tak predstirani prace je nekdy i narocnejsi nez samotna prace, jelikoz co nekdy lidi venuji energie k tomu aby nepracovali...neuveritelne :lool:

Jinak my jsme byli v lese na houbickach pekne jsem si vycistil hlavu a zklidnil se.

Dneska sem byl asi hodne podrazdeny a mohl sem nasrat hodne lidi, pokud se nekdo takovy nasel i v havexu tak se jim omlouvam aspon touto cestou :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak dobrý večer všem. :palec:

Protože se s Raztym málo vídám tak jsme si dnes udělali malý srázek u Krakonoše od 18.00hod do 20.50hod a přizvali jsme ještě Jera a Maroše a při návratu domů proběhla silniční kontrola Policii ČR ,ale v pohodě byl jsem pochválen za pěkná kola i jak je Jaruška pěkně upravená.Ale připomenuli mi že mi 27.8 .končí TK a že mi letos propadne řidíčák i občanka a jinak v pořádku. :lool:

Odkaz ke komentáři

Caute bando. Tak jsem na chvili na netu. Pokousim se nahrat zbytek fotek z Minicka a par jsem jich tam pridal. V pondeli a utery jsem se byl podivat v Anglii a bylo super!!!!! Uz jsem tam vic jak rok nebyl a fakt jsme si to uzil. Na rajce jsme pridal i par fotek a jedno videjko z najizdeni na vlak do Anglie. Jel jsem s nim poprve tak to byl super zazitek.... Zpatky do Francie jsem jel kasicky trajektem tak to uz takova zabava nebyla...... Jinak se mam fajn az na to ze mi zlobi baterky na tahaci.... Minusovy kontakt je trochu utaveny a ma spatny kontakt..... Doufam,ze rano nastartuju......

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Maro jede ti to dobře co kecáš :D dyt já měl plná knedlík a ty poříd zamnou ;)

Jinač ,,hodit na tu rsku serie narazniky a drobec jiny kola tak šupa :palec:

A díky chlapi :) Bylo super :palec::lol: :lol: hlavně když sme motali a motali až deset centáku nad :D :lool: :palec:

MAROŠ NEŘÍKAL NÁHODOU JERO PŘED KAUFLANDEM ŽE UŽ JEZDÍ V KLIDU :) :) ;)

:o a tak víš jak :D ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Prodám ojetou Škodu Superb 2.0 TDI 103kW CFFB, r.v. 2012, najeto 248 tis.km, Ambiente+, tažné, pravidelný servis, výměna LL oleje co 15 tis. km, kompletní dokumentace, 2 klíče s DO, TK do 10/2026, DZ do 2/2027, nebouráno, jen 2014 odřen přední nárazník Kupováno jako roční auto u Škoda Plus s 19 tis. km Výbava Ambiente plus - bixenony (loni na podzim dány nové výbojky Osram Xenarc Originál), automatická klimatizace, vyhřívaná přední sedadla, multifunkční volant,senzor deště, el. nastavitelná, vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka s automatickým stmíváním, vnitřní zrcátko s automatickým stmíváním, přední a zadní parkovací senzory, handsfree s BT, navigace Amundsen+, originální tažné zařízení (dodělávané), 17" originál kola s letními pneu Goodyear (teď 2. sezóna- najeto 13 tis.km) Stav vozu odpovídá stáří a najetým kilometrům. Exteriér již má oděrky z provozu a poruchy laky. Interiér je zachovalý a celou dobu nekuřácký. Vozidlo běžně jezdí, všechny prvky výbavy jsou funkční. Rozvody mají 96 tis. km a 5 let, dělány v autorizovaném servisu. 5/2023 v 194 tis. km nové tlumiče a komplet nové brzdy 8/2023 198 tis. km nová spojka a setrvačník V 2/2026 v 245 tis.km měněn olej, palivový filtr a brzdová kapalina. K autu druhá sada litých kol 16" origo Škoda se zimními pneu Hankook (jeté dvě zimy - 13 tis. km), příčníky Neumann, originální gumové koberce, originální gumová vana do kufru a síťový program. Cena za vše 169 tis. Kč.  Vozidlo k vidění, dle domluvy, v Olomouci a okolí nebo v Ostravě a okolí. 
    • Nevím detaily, asi se nehýbal pístek.  Tak mě napadlo ( a říká to i 1. mechanik jako poslední možnost) , jestli  není špatný ABS: - občas zafunguje krátce system proti protočení předního kola - ale tak jednou z 20 rozjezdů ( na suchém asfaltu, na rovině) - po brzdění jsou zadní kotouče hodně horký, přední jen vlažný ( rozdělovač brzdného tlaku?)
    • Snad ten AI spam nebude moc zlobit.... zase to bylo nějaké rozbité.... 😞
  • Vytvořit...