Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

A co tak delate pri nedelnim odpoledni???? Ja sedim pred tahacem a prolizam forum bo se trochu nudim..... :) Potreboval bych od vas trdochu poradit. Koukal jsme po nove sade zamku vcertne klicu..... To co prodavali pres bazar tak uz jsou komplet pryc... Ale nasel jsem na par obchodech sady zamku a klicu pro OI ale bed dalek. Da se k tomu normalne dopasovat to triclacitko nebo jen dvoj tlacitko??? Je mi jasne,ze musim sehnat i komfortku alespon 2,5G...... Ale nevim jestli koupit u jednoho tu sadu zamku s klicem(jen spodni cast) a u druheho ovladace a pripadne jake? Dvoj nebo Tritlacitko.... Dik za radu. :)

Odkaz ke komentáři
A co tak delate pri nedelnim odpoledni???? Ja sedim pred tahacem a prolizam forum bo se trochu nudim..... :) Potreboval bych od vas trdochu poradit. Koukal jsme po nove sade zamku vcertne klicu..... To co prodavali pres bazar tak uz jsou komplet pryc... Ale nasel jsem na par obchodech sady zamku a klicu pro OI ale bed dalek. Da se k tomu normalne dopasovat to triclacitko nebo jen dvoj tlacitko??? Je mi jasne,ze musim sehnat i komfortku alespon 2,5G...... Ale nevim jestli koupit u jednoho tu sadu zamku s klicem(jen spodni cast) a u druheho ovladace a pripadne jake? Dvoj nebo Tritlacitko.... Dik za radu. :)

nemáš náhodou 2,5G v autě?

Odkaz ke komentáři

jajic ma pravdu mas 2,5G... Bude ti k necemu tri tlacitko bez siloveho zamku? Stejne Ti pouze odemkne kufr, ale i kdybys tam dal pruziny, bez siloveho zamku, (ktery se mi tak libil na blondakove sluzebni turce) Ti nahoru nevyjede... :)

Odkaz ke komentáři

Brako prece vis ze nemam 2,5G........... :) :) :) Mam jeste rovne klice!!!!!!! Jeste jsme na to spolu koukali pres Wag a sam jsi rikal ze mam jeste 1G....... Jedine co slo tak bylo aby se Lilo sama zamkla pri jizde a to zamikani kufru..... Jinak mam smolika..... Tak ja bych bral i Dvoj tlacitko ale asi stejne budu potrebovat 3G. Preci jsme se o tom bavili i kvuli Maxiku......Lilo je rv 12.2000.

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Brako prece vis ze nemam 2,5G........... :) :) :) Mam jeste rovne klice!!!!!!! Jeste jsme na to spolu koukali pres Wag a sam jsi rikal ze mam jeste 1G....... Jedine co slo tak bylo aby se Lilo sama zamkla pri jizde a to zamikani kufru..... Jinak mam smolika..... Tak ja bych bral i Dvoj tlacitko ale asi stejne budu potrebovat 3G. Preci jsme se o tom bavili i kvuli Maxiku......Lilo je rv 12.2000.

jaké máš číslo komfortky?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...