Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Caute bando, jak je?

My jsme byli v pondeli s Viktorkou na STK, prosli jsme a mame znamky na dalsi dva roky :smich:

Jinak krom toho ze me zkolil nejaky zakerny bacil, zadne novinky...

Co u vas noveho? Jero na narozky bys ale prijet mohl :smich: Jajicu uz mas doma auti? Hoblajs trenujes bembajs? Petinka snad dvakrat tydne chodi na halu :smich:

Odkaz ke komentáři
Cau Rosto, nejak posledni dobou nestiham. Neni to omluva ja vim, na kamarady je treba si cas udelat vzdycky! Co Ty, jak to jde? Nebude ti ted deset dnu smutno? :D

JO JO 10 DNÍ BEZ KAMARÁDA B) UŽ JSEM ZATLAČIL SLZU :D ALE ŘÍKAL ŽE BUDE PSÁT :smich: :smich: :smich: TAK SNAD SE MU PODAŘÍ ZASE CHYTIT NĚJAKÝ PĚKNÝ KOUSEK JAKO MINULE :(

Odkaz ke komentáři
No já právě doufal,že tam bude taky pínané + pozapnutí klíče a vypínané světlama :smich:

A kde tam je to spínané + v pojistkovce?Dostanu se tam bez většího rozebírání?

ruku do ohně za to nedám, ale pochybuji že by tam takové plus bylo, jinak musíš rozebrat spodní díl palubky u řidiče tzn. bok přístrojovky, ovládač světel ven, potom vycvaknout ozdobný dekor palubky, pod ním jsou torx šrouby, další jsou dole u pedálů, potom povolíš pojistkovku a celou jí svěsíš dolů, vycvakneš zadní kryt a pak už jen změřit kde je spínané plus

Odkaz ke komentáři
No já právě doufal,že tam bude taky pínané + pozapnutí klíče a vypínané světlama :smich:

A kde tam je to spínané + v pojistkovce?Dostanu se tam bez většího rozebírání?

Cau Pitrys, Radim ma rech, bez relatka bych do toho nesel. Vyčetl jsem : "světla zapojit plus pólem na zapalování a mínus pólem na plus od obrysových světel. Tak bude zajištěná plná automatika spínání i bez modulu!" :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...