Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Too Verush: Ok Sefe :D Souhlasim.

Too All: Rubi hleda tonovani skel. Muzete doporucit nejlepsi. Jirka zubek byl u TomaseTchure a nekdo v Petrvalde. Muzete dat tipy? Diky moc.

Tonovani Vam zajistim pokud chcete..Fa Triesteprvni v CR co tohle tady zacala delat, a udelaji Vam to v Petrvalde... A ja si u nich zase splhnu na dalsi reklamni prace na Leona...

Upraveno uživatelem TDIfun
Odkaz ke komentáři
Tonovani Vam zajistim pokud chcete..Fa Triesteprvni v CR co tohle tady zacala delat, a udelaji Vam to v Petrvalde... A ja si u nich zase splhnu na dalsi reklamni prace na Leona...

To by nebylo k zahozeni. Rubi tam vcera psala ohledne ceny na Bublinu..... Psala asi do trech firem. Aby byl prehled v cenach.

Odkaz ke komentáři
No,bo jsem vcera neco cetl ze ve F jsou dost prisni na profi ridice .

Je fakt,ze tam chteji pauzu po 3 hodinach ?

Jo maji to radi ale ja to nedelam protoze na to nemam cas. Co pro ne delam misto 45min pauzu tak 1h. To pak daj pokoj. A musim zaklepat,ze s nima nemam problemy a to me berou dost casto.

Staci rict a zajistim to, sami pak zavolaj a vse doladi.

Prziblizneou cenu asi nevis????

Odkaz ke komentáři
Jo maji to radi ale ja to nedelam protoze na to nemam cas. Co pro ne delam misto 45min pauzu tak 1h. To pak daj pokoj. A musim zaklepat,ze s nima nemam problemy a to me berou dost casto.

Prziblizneou cenu asi nevis????

meli tam katalog ale fakt nevim , myslim ze okta kombajn okolo 5500,- ja spise hledim na kvalitu nez na cenu. Jestli priplatim 1000,- za krasne udelane okna jak mam treba na okte uz nekolik roku bez problemove folie. Taky me staly tusim 5tis. Delal TINTEC byvalej zamestnanec prave Trieste...

Odkaz ke komentáři
meli tam katalog ale fakt nevim , myslim ze okta kombajn okolo 5500,- ja spise hledim na kvalitu nez na cenu. Jestli priplatim 1000,- za krasne udelane okna jak mam treba na okte uz nekolik roku bez problemove folie. Taky me staly tusim 5tis. Delal TINTEC byvalej zamestnanec prave Trieste...

Tak to jo. S tim jen souhlasim. Pockame az prijde cenova nabidka.

Odkaz ke komentáři
Chtěl jsem se toho zůčastnit...sice jedeme taky na Šumbark k mamce na oběd a já si na garáži něco porobím a mamka nemá net,tak nevim jak se to dozvim kdyby něco bylo ...uvidíme :D

Posli mi v SZ cislo na mobil a ja ti napisu nebo zavolam kdyby se neco delo. Ok?

Odkaz ke komentáři
Toz ja jsem se probral z komatu :D 12 hodin jsem spal :) ale je mi dobre B)

Dobre rano Tome. Verush uz je taky vzhuru nebo vstavala jeste driv a byla od rana v Garazi u Edy? :D

Tak jsme zrovna byli vyzvednout u Seba dily na zitrejsi opravu Lilo. S nim je opravdu radost obchodovat!!!

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...