Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Brej den, taky ficim na dilnu. mam tam to masakralne natunene TT vecer jsem jeste stahl po dlouhych pataliich ten brutus tuning a dneska zmerim original zda je ten motor KO.

Cau Zdendo. Ten motor ma byt KO nebo OK? Se divim,ze majitel toho TT to nenechal opravit tam kde mu to chcipovali???

Odkaz ke komentáři
Cau Zdendo. Ten motor ma byt KO nebo OK? Se divim,ze majitel toho TT to nenechal opravit tam kde mu to chcipovali???

no byl tam s tim, ale sam se rozhodl jinak. Ja to neovlivnim max se pokusim to dat do nejakeho stavu. Jestli to je KO zjistim za chvili. pak se zacnu hledat problem ale chip co tam byl upravene 3 mapy nebude to prave orechove. A to mu rekli ze narust z 225 bude na 270 koni :( :D zatim tam mel 224 po chipu.. :(

Odkaz ke komentáři
no byl tam s tim, ale sam se rozhodl jinak. Ja to neovlivnim max se pokusim to dat do nejakeho stavu. Jestli to je KO zjistim za chvili. pak se zacnu hledat problem ale chip co tam byl upravene 3 mapy nebude to prave orechove. A to mu rekli ze narust z 225 bude na 270 koni :( :D zatim tam mel 224 po chipu.. :(

Ty kravo to je maras pane karas..... To je benzinovy motor nebo nafta? Takhle dobastleny chcip tununing.... A hlavne bych nechtel mit na TT motor KO.......

Odkaz ke komentáři

kuwa....ti francouzi se posrali......v novém masteru moderní super motor 2,3dCi.....150koní a 350Nm

prý nejlepší :lol: :o :o :o

vodou chlazené turbo garett,vodou chlazený egr,vodní chlazení výfukových plynů :( :(

ale mají sondu egt :D

Hoblík.....nespi nám tu on-line :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři

Dobré odpoledne všem

Zima bude fajn... Sice má být dosti krutá... takže pořádně zazimovat... Jinak příprava na zimní sporty jsou v plném proudu... Jsou i společné zájezdy na hory?

To přídavné topení není špatné... Kamarád to má na Scoutu a když jezdíme na hory tak je to paráda...

Odkaz ke komentáři

Zdravím, mám pro Vás lukrativní nabídku zimních pneumatik jakékoliv značky se slevou 40%.

Cenu vypočítáme takto, cena pneumatiky na internetu 1500,- kč/ks (sada 4ks).

Celková cena před slevou 6000,- kč (cena se odvíjí dle internetové ceny), Vaše cena po slevě 3600,- kč!

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat! Nabídka není nijak omezena!

Dále možnost zprostředkovávání olejů a různých kapalin co se týče auta. Sleva 40%!

V případě zájmu mě kontaktujte do SZ, popřípadě ICQ 577 181 281

Odkaz ke komentáři
Dobré ránko :(

Mirku: už je nový den tak zas mužu jist, ja myslim že bych toho musela spořádat mnohem mnohem víc abych se nevešla do Edíkových sedaček :(

Rubi: tak co jak se ti jezdí s Bublinkou?[/quote]

Jezdí se dobře..ještě si musím zvyknout na trochu jiný zaběr spojky než u Lilo a to že nemam šest rychlostí..a bude to uplně nej :D

Odkaz ke komentáři
Dobré odpoledne všem :lol: Tak už jsem z garáže doma ,dělám totiž hlidacího dědečka.Malá je nemocná.

Ale v garáži jsem nezahálel a zavařil jsem to dno kufru

post-48-1286369407_thumb.jpg post-48-1286369422_thumb.jpg

MIRO TO JSI MĚ PŘEKVAPIL :lol: TEN SVÁR SE TI POVEDL :( :( :D JÁ TO ŘÍKÁM POŘÁD ŽE JSI SYNEK ŠIKOVNÝ........PARÁDNÍ PRÁCIČKA CHLAPE :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...