Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ty jo Jero,ty chystas misto na tu cos psal ze bude havex sprint :lol:

Bud na tuhle,ale to by byl krajní případ kdyby dvě další co řeším byly k ničemu ...

Mám dilema - bud stare auto co má motor z crxa :) nebo trošku mladší v sedanu a s 90kw pod kapotou nebo swapovanou 1.4 ,která by možná i barela trhla,ale ta by byla až po 20tém :angry:),, nevím ...

Jero ktere auto jsi prodal? Tu stribrnou Hondici co mas v avatru??? Co ted planujes misto ni????

Jj, přesně ta šla fuč :angry: a místo ní plánuju to co píšu výš.),každopádně zelenáč šel do serie a kašlu na něj ,je to takové rodinne auto ,, a jelikož si ti co s ním jezdí neváží toho jak se k němu chovám seru na úpravy údržbu a koupele,,není moje tak co,, že:)

ale víte co ,, budu chtít radu ,,hodím sem fotky bez infa a které bude mít nejvíc hlasů nad tím pouvažuju :D)

Odkaz ke komentáři

co si myslíte o tomhle?

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/vol...en/golf/8387243Ahoj,

Jsem velmi rád, že máte zájem o koupi auta.

Ceny a informace jsou správné, jsem prodat Volkswagen Golf, 1.9 TDI z roku 2005 s cenou 120.000, - Kc

Jsem první majitel, auto bylo nikdy zapojeny do jakékoliv nehody, motor beží perfektne

Auto je v perfektním stavu, poslední služby, které asi pred dvema mesíci, když jsem menil olej, nejsou tam žádné velké problémy. Všechny dokumenty jsou k dispozici, jsem si všechny výživné na autorizovaného servisu, mám servisní knížka, auto mít skutecné Km

Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych mohla dát více informací o transakci,

prosím odpovezte pokud možno v anglictine,

rychle reagovat ,

Dekujeme vám

napsal jsem dotaz a přišel mi zpět tenhle "strojopřeklad"

Upraveno uživatelem jajic
Odkaz ke komentáři
co si myslíte o tomhle?

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/vol...en/golf/8387243Ahoj,

Jsem velmi rád, že máte zájem o koupi auta.

Ceny a informace jsou správné, jsem prodat Volkswagen Golf, 1.9 TDI z roku 2005 s cenou 120.000, - Kc

Jsem první majitel, auto bylo nikdy zapojeny do jakékoliv nehody, motor beží perfektne

Auto je v perfektním stavu, poslední služby, které asi pred dvema mesíci, když jsem menil olej, nejsou tam žádné velké problémy. Všechny dokumenty jsou k dispozici, jsem si všechny výživné na autorizovaného servisu, mám servisní knížka, auto mít skutecné Km

Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych mohla dát více informací o transakci,

prosím odpovezte pokud možno v anglictine,

rychle reagovat ,

Dekujeme vám

napsal jsem dotaz a přišel mi zpět tenhle "strojopřeklad"

To bude nejaky podvod ..uz to tu nekdo neco podobneho daval....bude chtit urco zalohu.

Odkaz ke komentáři

kur.... typický opavák

Hello ,

The car is in perfect condition, never involved in any accidents, no damage, no scratches, with no repairs needed on it, is like new, all taxes were paid,

The car was bought in Czech Republic, I was engineering construction in Prague . The car has number plates and documents of Czech Republic, will receive all the documents you need to register the vehicle in his name without any extra taxes . I recently moved in London, United Kingdom with my job and I must sell the car because I need a car that is registered in United Kingdom, i sell cheap because is hard for me to register here ( cost to much )and I need the wheel on right here in United Kingdom, not because the car have any accident or something else.The car is in my garage and I can send it anywhere in Europe in 3 4 days to your home on my expense. We will use a Company-Shipping for this so we can have a safe deal and your money and my car can be safe.This company work with Sauto and we have both protection from Sauto

If you are interested please reply me so I can give you more information

Thank you for cooperation ,

Odkaz ke komentáři

Ahojte,

pokec u palačinek byl fajn :-) No a teď sem se ještě učila a udělala hend první on-line test, zvládnuto na 90% tak se můžu jit koukat na TV :)

to Verush: taky tady jsou... potomci našeho experta

Jéé děkuju! Ti jsou úžasní.... nemít doma už dvě obludy tak hned jedno beru....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...