Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobrý večer všem ;)

Ahoj Mirku. Jak pokracujes s Hubertem???

čest Kubo,

je to nuda....pořád stejný :pivo:

Cau Jajicu. To je reakce na Jankovu otazku nebo na stav Lilo???? Psal jsem ti sms. I Rubi se me uz ptala jak to s Lilo vypada????

Spatne jsem to precet. Takze pokud dobre dedukuju tak to porad funguje tak jak ma???? A kolik jsi dneska najel? Zbyde mi po testovacih jizdach jeste nejaky vzorek na gumach????? :) :loool: ;) :lol:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Ahoj Mirku. Jak pokracujes s Hubertem???

Cau Jajicu. To je reakce na Jankovu otazku nebo na stav Lilo???? Psal jsem ti sms. I Rubi se me uz ptala jak to s Lilo vypada????

Spatne jsem to precet. Takze pokud dobre dedukuju tak to porad funguje tak jak ma???? A kolik jsi dneska najel? Zbyde mi po testovacih jizdach jeste nejaky vzorek na gumach????? :) :loool: ;) :lol:

správná dedukce........funguje :pivo:

o pneu se neboj........jezdím,jako by to bylo moje :P

a navíc.....ty letní dunlopky pod 5stupňů celkem kloužou ;)

Odkaz ke komentáři
Kube , pomalu :o .Chodím jen po šichtě a tak na dvě hoďky tak toho moc neudělám ;)

A pribyly ti v jeho vlaknu nejake fotky??? Co se ptam ze... Se tam muzu skocit kouknout ;)

Dobry vecer :)tak co povite noveho :)je to tady nejake zpomalene :P

Hadej muzes dvakrat Tome ;)

správná dedukce........funguje :pivo:

o pneu se neboj........jezdím,jako by to bylo moje :P

a navíc.....ty letní dunlopky pod 5stupňů celkem kloužou :loool:

Tak to je dobre jestli klouzou protoze alespon spina to ESP co funguje :) A v zatackach ty gumy alespon nemuzes hoblovat ;) A jestli s Lilo jezdis jako z vlastnim tak to davej bacha abys to vzdycky ubrzdil, prece jen jsem na standartnich kotoucich :lol:

Odkaz ke komentáři
Tak to je dobre jestli klouzou protoze alespon spina to ESP co funguje :pivo: A v zatackach ty gumy alespon nemuzes hoblovat :) A jestli s Lilo jezdis jako z vlastnim tak to davej bacha abys to vzdycky ubrzdil, prece jen jsem na standartnich kotoucich :loool:

brzdí ti to pěkně.....jen to chce silentbloky v ramenech......už je to cítit

Odkaz ke komentáři

:pivo:

brzdí ti to pěkně.....jen to chce silentbloky v ramenech......už je to cítit

Jo o tom jsme uz preci mluvili jak jsme delali ty brzdy. Uz jsemse o nich bavil i s Marenou. Necham je udelat rovnou s katem.....

Jak tak sleduju tak vymenovani brzd za vetsi nema vubec smysl :loool: Ja sem taky nazoru ze golf brzdi lip nez octavka ;)

No ja jsme ty nove v Lilo nemel moc sanci otestovat protoze po jejich vymene jsem je jen stihl zajet a nefungovalo to ESP a s tim spojene ABS, ale co mi psal Petr a ted to znova potvrdil tak to brzdi fakt hezky. Jen jeste vymenim predni hadicky a kapalinu. A Golf je o neco lehci nez Octa tak to bude taky znat ne??? A jeste jsi neuhodl co je noveho.. :)

Odkaz ke komentáři
No prave ono to brzdi jinak, ale zjistuju ze me vice vyhovuje seriovy nastup brzd :)ono jeset uvazovat behem jizdy jak mam mackat brzdy.... no nevim...zkusil jsem a davam za sebe hlas seriovemu provedeni :)

Tak i za tu chvilku co jsem s Lilo jel to bylo hodne znat ty nove brzdy ne celem aute :pivo: Mozna ze jsem i rad,ze jsem nedal ty velke ;)

Cau Blondy a Carlosi :loool:

Odkaz ke komentáři

:-)tak to je dobre .)kazdopadne sem taky jak sileny chtel golfa jedine s ESP bo sem se bal at to nestrili a nechova se nejak necekane, a taky kvuli verush, a ted stejne jezdim s vypnutym, jelikoz korekce jsou u ctyrkoly tak tvrde proti dvojkole, ze je lepsi nechat 4x4 at se samo vytahne z problemu, nez omezovat vykon.

Expresáci byl by zájem o II. ročník bowlingu v Jan Marii ??

jasne kdy a kde ? :pivo:

Odkaz ke komentáři
:-)tak to je dobre .)kazdopadne sem taky jak sileny chtel golfa jedine s ESP bo sem se bal at to nestrili a nechova se nejak necekane, a taky kvuli verush, a ted stejne jezdim s vypnutym, jelikoz korekce jsou u ctyrkoly tak tvrde proti dvojkole, ze je lepsi nechat 4x4 at se samo vytahne z problemu, nez omezovat vykon.

takže to není jen můj pocit,že je esp u 4x4 krapítek přecitlivělý? :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak jasne ze jo. Pro me je ted hlavne dulezite ze ho muzu vypnout. A ty se rychle uc s Edou jezdit bo az prijde zima tak to ESP a rad zapnes :) Ja jsem takhle klepnul plechac o patnik ani jsem nevede jakl. V klidu jsem se otacel na snehu a ani nevim co jsem udelal blbe ale ten ustrel prdele byl sileny s slo to rovnou do patniku. Byt fungci ESP tak to Lilo ustala......

Blondy jsem taky pro. Me hlanve zajima kdy??? Kde je mi jasne. Tam kde minuly rok :pivo:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...