Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

:-D :-D :-D

Zdravím Razty... Krásné výplně... Vypadají super.. :) ;) ;)

AHOJ ROSTIK :) DÍK, PÁR CHYBIČEK SE TAM NAJDE , ALE JSEM SPOKOJEN ;)

A CO TY ? KDY SE VRHÁŠ NA TO TLUMENÍ ?

Prdlajz,neni cas :D

:D TAK TO ZNÁM, NĚKDY SE MI ZDÁ ŽE JE V TOM GAUČI MAGNET, KTERÝ MĚ PŘITAHUJE :palec: :D :palec:

Odkaz ke komentáři
ja uz chtel ted v patek ,jenze to zas neklaplo.

MAROŠ ČASU DOST, ASPOŇ TROCHU POŠETŘÍŠ ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ :palec: :D :palec:

Dobrý večer všem :D

RAZTY s tou chválou to nepřeháněj :P ,vlastně to skoro udělal všechno sám. A vypadá to suprově a až tam budou sedačky tak to teprve ;) ;) :D :) bude paráda ;)

ČAU MIRO ;) NEŽ TAM BUDOU SEDAČKY , TAK BUDU MÍT FUSATÉ DĚCKA :)

Odkaz ke komentáři
Se ti zítra stavím za kamarádem do obchodu a pak ti tu zítra hodím doporučení... Ale Craft je super... mám od nich druhou vrstvu a jsem spokojen...

ok díky, ja mam od nich zatím jen na kolo a perfektní

na zimu mam spíše hannah, ale na termo jsem nic dobrého od známých neslyšel :palec:

Odkaz ke komentáři
DOBROU ,JDU DO PEŘIN

A já taky :palec:

Dobrou noc :-)

ok díky, ja mam od nich zatím jen na kolo a perfektní

na zimu mam spíše hannah, ale na termo jsem nic dobrého od známých neslyšel :D

Hannah se taky dá ale ja moc velkým zastáncem této značky nejsem... Ja ted mam senzor a jsem spokojen ale uz budu taky menit...

Odkaz ke komentáři
hospodo vyzná se někdo v termo hadrech? které za ty prachy opravdu stojí ? poradte, bo je to 3dupy všude, ale vždy koupim blbě :palec:

Zkus od Craftu Zero Extreme je hodně oblibený ale musiš na něj opatrně je hodně nachylný na zatrhnutí. Naprosto užasné na zimu jsou věci od Smartwoolu a Icebreakeru, je to čistě přirodní vlakno nesmrdí to jako umělina :palec: a jsou tam ruzné gramaže, takže od tenkých na léto až po hrubé na zimu..Icebreaker je trošku dražší, ale vydrží dlouho a snadno se udržuje... snad ti to trochu pomuže...:D Jo a co se tyče Hannahu, tak to nebrat...zkazili se, samé reklamace...

Odkaz ke komentáři
Zkus od Craftu Zero Extreme je hodně oblibený ale musiš na něj opatrně je hodně nachylný na zatrhnutí. Naprosto užasné na zimu jsou věci od Smartwoolu a Icebreakeru, je to čistě přirodní vlakno nesmrdí to jako umělina :palec: a jsou tam ruzné gramaže, takže od tenkých na léto až po hrubé na zimu..Icebreaker je trošku dražší, ale vydrží dlouho a snadno se udržuje... snad ti to trochu pomuže...:D Jo a co se tyče Hannahu, tak to nebrat...zkazili se, samé reklamace...

S tim zero Extreme souhlasím taky mi to poradil... No smartwool nevim docela se mi zda ze to neni az tak moc kvalitni... Ale Icebreaker je super... plní to co má a hlavně hodně pohlcuje pach potu a drží teplo.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...