Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

No dneska se měla přezouvat Thalie, která nějaký ten pátek nebyla pojízdná a bohužel nikdo neměl moc odvahu s tím jet... Takže buď se bude čekat až trochu roztaje sníh a nebo se hodí do garáže na špalky a sundají se kola a zajede do káček Bedrunkou (bohužel Thalie má jen jedny disky takže bohužel) ještě že se jí brzo zbavíme...

Odkaz ke komentáři
tak zatim to bylo jen na pozemek a nebyl to primo uver ale kombinovane pres stavebko. Podminky tak v normalu, ale vynahrazuje mi to odobni bankerka pristupem, fakt mame dobrou co pozjistuje, poradi a pomuze. Jsem s ni spokojeny.

Btw: nemate nekdo znameho projektanta co by odpovidal pomeru kvalita/cena? Davat 50tis za projekt rodineho domku mi prijde jako dost velky peniz :blink:

heh mám tu samou fázi s mladou, hledáme, ptáme se, cifry jsou hrůůůůůůůůůůůůůůůůza

kdo dělá levně tak zatím mám reference že to stálo za prd, při stavbě se muselo hodně improvizovat a tím pádem se i promrdalo hodně peněz na stavbě, jako muj bracha

když draho tak OK, ale mě to nejde přes pysk si říct 50-70tis za čáry máry fuck nomral baraček

je to boj a do toho najebe ta sračka a sítě stojí na pul roku :smich:

Odkaz ke komentáři

Mareno to muselo byt zajimave s tema kobylama co tam mas :blink: Ty Radime ty mas nejak moc rad tu Rucku :P A ja jsem si dneska taky uzil snehu. Najel jsem necelych 100km a spotreba 10L :o Jo a Jajicu je to nejake rozbite porad to na me blikalo a nechtelo to jet a skubalo to a pak to uzas jelo a pak zas blikalo a nejelo :lol: :lol: :smich: ;)

Odkaz ke komentáři
risk to teda byl.proto jsem to absolvoval vecer ,kdyz u nas nebyl zadny provoz. zimni kola mam na servise tak ze zitra bude prehoz. to je tak kdyz se to nechava na posledni chvili.

vím,o čem mluvíš;-)

Mareno to muselo byt zajimave s tema kobylama co tam mas :blink: Ty Radime ty mas nejak moc rad tu Rucku :P A ja jsem si dneska taky uzil snehu. Najel jsem necelych 100km a spotreba 10L :o Jo a Jajicu je to nejake rozbite porad to na me blikalo a nechtelo to jet a skubalo to a pak to uzas jelo a pak zas blikalo a nejelo :lol: :lol: :smich: ;)

vytáhni pojistku :P

Odkaz ke komentáři
Zase jedes do skoly na nejakou zkousku Verush?

Kazdorocni skoleni ridicu takze pekna nuda.

Nene, tento týden tam jedu pracovně (obchodní fórum rakouské a zítra školení ohledné nové legislativy DE zákonů)

Ahoj Verush, co pinďolíno topí ??

Ahoj, až moc, na takové teplo nejsem nějak zvyklá ...

Odkaz ke komentáři
Teda ve vas holkach aby se cert vyznal. Kdyz je malo teplo brblate, kdyz je moc teplo brblate.... :smich:

nedoneseš prachy tak brblají.... :blink:

heh mám tu samou fázi s mladou, hledáme, ptáme se, cifry jsou hrůůůůůůůůůůůůůůůůza

kdo dělá levně tak zatím mám reference že to stálo za prd, při stavbě se muselo hodně improvizovat a tím pádem se i promrdalo hodně peněz na stavbě, jako muj bracha

když draho tak OK, ale mě to nejde přes pysk si říct 50-70tis za čáry máry fuck nomral baraček

je to boj a do toho najebe ta sračka a sítě stojí na pul roku ;)

Až budete řešit interiéry tak můžu dát kontakt !!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...