Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Co mi prislo v mailu dneska :lol:

;) naši spoluobčané vezou něco menšího do šrotu :D

Nechápu co ti chrániči po nich chcou :blink: vždyť odváží jen trochu železa co doma našli při úklidu ;)

A zajímalo by mě jak to dopadlo? Jestli to ti cajti zabavili hodili na střechu a odvezli, nebo jen kontrolovali rychlost vozíku :D

Odkaz ke komentáři
Nechápu co ti chrániči po nich chcou :blink: vždyť odváží jen trochu železa co doma našli při úklidu ;)

A zajímalo by mě jak to dopadlo? Jestli to ti cajti zabavili hodili na střechu a odvezli, nebo jen kontrolovali rychlost vozíku :D

Benga jim to pomohli odvest do zberu, protoze to meli urcite tezke!

Petinka si jezdi Viktorkou po Porube.

Odkaz ke komentáři

Jak jsem tu nedávno psal, že jsme měli nezvanou náštěvu, tak jsem se dnas dozvěděl další podrobnosti z okolí. Udajně to byl jeden jakýsi kokot v maskáčích a procházel všechny zahrady, kde bylo auto! Kamošovi vedle rozjebal zámek na octávě, ale nevlez dovniř a dalšímu sousedovi šlohl plato s reprákama z feldy, ale ten ho viděl jak odchází a tak za ním vyletěl bohužel v cuklích a už ho viděl jak jde zase se šroubovákem na tranzita. :blink: Jak ho spatřil, že po něm někdo jde, odhodil plato a dal se na utěk, bohužel kolega v cuklích ho nechyt, ne že by na to neměl /byvaly policajt/ ale v cuklích na sněhu moc běhat nejde ;) :D :angry:

Pro rejpaly: nebydlím v GHETU ;)

Jen si nedovedu představit, kdybych nahodou nechal venku svoje auto ;) :D :lol:

Odkaz ke komentáři

hmm pěkný, troska, potřebuje na fet tak jde od auta k autu, klasika někdy tady ve městě, nám tu udělaly ted hernu.... kokot projebe prachy v bedně tak vyleze ven, vyrve někomu radio, zajde zpět do hospody, tam mu někdo dá za to 200 a zase hraje.... neštěstí, už abych byl pryč.

Odkaz ke komentáři

Tak to musíš hodně daleko abys byl v klidu :lool:

Jen si nedovedu představit, kdybych tam manželce namontoval rádio co jí dával tchán, ještě že ho nechtěla :o

A druhá věc je, že máme okno od ložnice cca 3 metry od auta a ještě v přízemí. Já na noční a kdyby ten kokot ji vzbudil, jak by to raboval, asi by se z toho sesypala :pest: Už o tom vážně uvažuji co pořídit na obranu :palec:

Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem slyšel zajímavý případ od známeho kriminalisty. Borec zastavil na křižovatce v noci a jako většina vlastníků aut, nemá automatické zamykání. Zmetek mu naskočil do auta a začal mu vyhrožovat s nožem ať navalí peněženku, mobil atd... Bohužel to není ojedinělý případ... Poslední dobou se to stává častěji.. Dost silně uvažujeme, že do obou aut pořídíme paralyzéry.

Odkaz ke komentáři
U nás u práce předloni šlohli auto stylem naval klíče a bylo :lool: majitel ani necek, byl rád že ho nerozpárali :palec:

No někteří haj*li jsou pěkně ostřílení a není jim nic svaté... Ti co kradou v noci a potichu jsou už v podstatě nuly a amatéři...

Upraveno uživatelem majorak
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...