Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

KOUKÁM ŽE LASER GAME SE NIKOMU HRÁT NECHCE :) KAŽDÝ SE CHCE RADŠI KLOUZAT MEZI KUŽELY :palec: ;)

Tak ja bych klidne delal oboji. Posledne to Laser Game bylo super. Vyradili jsme se statecne. A´klouzat bych se sel taky ale musel jsem hlasovet,ze nedorazim. Jeste budu v cizine. Domu dorazim snad 23.12.....

Odkaz ke komentáři

Caute bando :palec:

laser game je zatim predbezny nahradni plan kdyby nebyl snih, nebo alespon led na kterem by se dalo klouzat. A hlavne je to hned vedle :) Zatim jsem tam jeste ani nevolal,minimum je 6lidi. Hlaste se i na besidku at vime jestli v slezskem dvore objednat stul pro 6lidicek nebo vzit cely vrch ;)

Deko lekarnicky potrebovat budu, jen musim zjistit kolik, kdyztak poslu SZ. Zatim diky

Odkaz ke komentáři
Cau Mareno. Co je noveho????? Hej me tak napadlo. Uz mas ten odkaz na sve stranky aktivni???? Ja sice tem podpisum moc nerozumim a spis to delam zpusobem pokus omyl ale jsou tu lidi co to umi ..... Co ty na to????

cus.stranky nam fungujou.neustale pridavam nejake veci a fotky.skoda ze jsem nenafotil opravu Bubly.to by bylo pokoukani co jsem musel rozebrat k vuli jedne praskle hadicky. :palec:

Odkaz ke komentáři
Dobry vecer vsem preji dnes uz mam 700km za sebou a padam na hubu,lepsi den na cestovani jsem si vybrat nemohl

cus tak jak si tam dopadl?

Caute bando :palec:

laser game je zatim predbezny nahradni plan kdyby nebyl snih, nebo alespon led na kterem by se dalo klouzat. A hlavne je to hned vedle :) Zatim jsem tam jeste ani nevolal,minimum je 6lidi. Hlaste se i na besidku at vime jestli v slezskem dvore objednat stul pro 6lidicek nebo vzit cely vrch ;)

Deko lekarnicky potrebovat budu, jen musim zjistit kolik, kdyztak poslu SZ. Zatim diky

hrozne rad bych sezucasnil ale jedem s Funem a zenama do rakouska.tak ze priste

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...