BadyS Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 nokiu nebrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Dobre ranko, tady Verush, uz sme na ceste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Dobre ranko, tady Verush, uz sme na ceste Dobre rano na ceste kam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Dobre ranona ceste kam? jablonec nad nisou, pak praha jinak dobre zmeny- frydek 11 nad nulou, u litomysle 4 pod nulou a cesta jak sklinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Zdravím.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Čaute bando :( Jeden nápad na jízdu zručnosti na octašlusu http://www.youtube.com/watch?v=EF6oCnSmpHc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Ahojte, za chvíli opět jedu do hujdaje. Už se mi z toho chce zvracet !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Radime pozor na oči , ať se ti nezačnou křivit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Pěkný den přeji... Tak dneska konečně doma... Sice jen na dvě hoďky ale jo jsem doma... Jinak jaký máte názor na Volkswagen Jetta 2007 1.9 TDI ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Dobré odpoledne všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Ahojte pratele 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 KOUKÁM ŽE LASER GAME SE NIKOMU HRÁT NECHCE :) KAŽDÝ SE CHCE RADŠI KLOUZAT MEZI KUŽELY ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 KOUKÁM ŽE LASER GAME SE NIKOMU HRÁT NECHCE :) KAŽDÝ SE CHCE RADŠI KLOUZAT MEZI KUŽELY ;) Tak ja bych klidne delal oboji. Posledne to Laser Game bylo super. Vyradili jsme se statecne. A´klouzat bych se sel taky ale musel jsem hlasovet,ze nedorazim. Jeste budu v cizine. Domu dorazim snad 23.12..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Caute. Kdyby nekdo potreboval lekarnicku podel vyhlasky, tak cena 175 Kc. Je v plastu, oranzova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Dobrý podvečer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Caute bando laser game je zatim predbezny nahradni plan kdyby nebyl snih, nebo alespon led na kterem by se dalo klouzat. A hlavne je to hned vedle :) Zatim jsem tam jeste ani nevolal,minimum je 6lidi. Hlaste se i na besidku at vime jestli v slezskem dvore objednat stul pro 6lidicek nebo vzit cely vrch ;) Deko lekarnicky potrebovat budu, jen musim zjistit kolik, kdyztak poslu SZ. Zatim diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Dobry vecer vsem preji dnes uz mam 700km za sebou a padam na hubu,lepsi den na cestovani jsem si vybrat nemohl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Ahojte...lékárnička...budu se muset kouknout na tu svoji,kupoval jsem ji v únoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Ja už mám koupenou novou ...tak nic z kšeftu...... Jinak zitra jedu do OV v 9.00 hod. pustit žilou.....nejde někdo... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Cau Mareno. Co je noveho????? Hej me tak napadlo. Uz mas ten odkaz na sve stranky aktivni???? Ja sice tem podpisum moc nerozumim a spis to delam zpusobem pokus omyl ale jsou tu lidi co to umi ..... Co ty na to???? cus.stranky nam fungujou.neustale pridavam nejake veci a fotky.skoda ze jsem nenafotil opravu Bubly.to by bylo pokoukani co jsem musel rozebrat k vuli jedne praskle hadicky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Dobry vecer vsem preji dnes uz mam 700km za sebou a padam na hubu,lepsi den na cestovani jsem si vybrat nemohl cus tak jak si tam dopadl? Caute bando laser game je zatim predbezny nahradni plan kdyby nebyl snih, nebo alespon led na kterem by se dalo klouzat. A hlavne je to hned vedle :) Zatim jsem tam jeste ani nevolal,minimum je 6lidi. Hlaste se i na besidku at vime jestli v slezskem dvore objednat stul pro 6lidicek nebo vzit cely vrch ;) Deko lekarnicky potrebovat budu, jen musim zjistit kolik, kdyztak poslu SZ. Zatim diky hrozne rad bych sezucasnil ale jedem s Funem a zenama do rakouska.tak ze priste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 hrozne rad bych sezucasnil ale jedem s Funem a zenama do rakouska.tak ze priste tak hlavne opatrne at se neklouzete po ceste vic nez my na suchem parkingu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 tak hlavne opatrne at se neklouzete po ceste vic nez my na suchem parkingu ;) JANKU NESÝČKUJ ;) SNĚHU BUDE DOST :) A MRAZU TAKY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 JANKU NESÝČKUJ ;) SNĚHU BUDE DOST :) A MRAZU TAKY doufam v to, pocasi jsem objednaval uz pred mesicem. Loni to vyslo suprove, tak doufam ze se letos pocasi taky pochlapi ;) Letos nebude mit fabrika celo podnikovou dovolenou tak jeste resime pronajem na 2hodiny, byt to pak bez snehu tak by to mrzelo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Razty co nového ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Razty co nového ? :) UŽ SE ZAČNU OBLÍKAT DO MONTÉREK A JDEME NA TO PRÁÁÁÁÁCE NEPOČKÁ ;) MÁŠ VYSAVAČ ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 cus tak jak si tam dopadl? Jo dobre to bylo, turbo pekne procistene, nova banka a jine serepeticky, ale porad se to trepe na 6tku na plny, po diskuzi s funem to muzou ovlivnovat jeste jine veci.......no uvidime.....kazdopadne uz ted je to tak o 80% lepsi nez to bylo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Na lekarnicky mi pisnete. Kdyz tak bych je vzal na besidku. Je to ta nova podle nove vyhlasky !!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Jo dobre to bylo, turbo pekne procistene, nova banka a jine serepeticky, ale porad se to trepe na 6tku na plny, po diskuzi s funem to muzou ovlivnovat jeste jine veci.......no uvidime.....kazdopadne uz ted je to tak o 80% lepsi nez to bylo.... super.jak vypadalo turbo ve vnitr? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.