Kube Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Hej kde jste vsichni??????????????? ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Rado,takze prckove jsou v poho a pribiraji ? Jsou v poho, už nejsou na JIPce ale s váhou šli o něco dolů ( po porodu mají vyšší váhu protože jsou nasáknutí plodovou vodou ). Zítra se na ně konečne bude moci podívat babička s dědou !! ;) Blonďák, ten čepku nenosí a Blonďáková ještě v kulichu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Zdar bando v sobotu bych měl dorazit ale nevím kdy protože musím do rachoty ale na tu 4 až 5 bych snad dojel jestli se něco nevy....! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Čau Kube Jak se dari???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Hej kde jste vsichni??????????????? ;) ;) no přece tady :smich: Hej kde jste vsichni??????????????? asi nikdo nechce platit všem kofoly za 40000 příspěvek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Jsou v poho, už nejsou na JIPce ale s váhou šli o něco dolů ( po porodu mají vyšší váhu protože jsou nasáknutí plodovou vodou ). Zítra se na ně konečne bude moci podívat babička s dědou !! ;) Blonďák, ten čepku nenosí a Blonďáková ještě v kulichu. ;) Jéééé ti jsou krasní.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 (upraveno) Jsou v poho, už nejsou na JIPce ale s váhou šli o něco dolů ( po porodu mají vyšší váhu protože jsou nasáknutí plodovou vodou ). Zítra se na ně konečne bude moci podívat babička s dědou !! ;) Blonďák, ten čepku nenosí a Blonďáková ještě v kulichu. Tak uz vim proc jim rikas piskotci.... Jsou fakt drobounci ale moc krasni Mam navrh na dalsi sraz HavExu. Pujdeme vsichni kouknout na Blondakovic Piskotky Tolik strejdu a teticek nemaj zadne miminka no přece tady :blink: asi nikdo nechce platit všem kofoly za 40000 příspěvek Ja ti to klidne liznu. Hlavne ze vas vsechny uvidim Ale podle vseho to nevyjde na 2000. stranku........... ;) Upraveno Prosinec 15, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Tak miminka jsou parádní ,už ať je máš všechny doma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Tak uz vim proc jim rikas piskotci.... Jsou fakt drobounci ale moc krasni Mam navrh na dalsi sraz HavExu. Pujdeme vsichni kouknout na Blondakovic Piskotky Tolik strejdu a teticek nemaj zadne miminka Ja TI to klidne liznu. Hlavne ze vas vsechny uvidim Ale podle vseho to nevyjde na 2000. stranku........... ;) co chces komu lizat? ;) aaa Rubi se hlasi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Jsou v poho, už nejsou na JIPce ale s váhou šli o něco dolů ( po porodu mají vyšší váhu protože jsou nasáknutí plodovou vodou ). Zítra se na ně konečne bude moci podívat babička s dědou !! ;) Blonďák, ten čepku nenosí a Blonďáková ještě v kulichu. ;) Sikulky tak at se jim dari 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 co chces komu lizat? ;) aaa Rubi se hlasi Jako ze si klidne vezmu na triko tu Kofolu pro vsehny pri pristim srazu Stejne je treba poradne zapit Blondakovic prcky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Ahoj Razty nakoupeno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 (upraveno) Sikulky tak at se jim dari ;) Kuwa Tome jsi mi to vyfouknul.......... A ja se tak snazil aby ten muj prispevek mel cislo 40000 na strance 2000................... ;) Upraveno Prosinec 15, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 TAK UŽ JSEM ZPĚT Z NÁKUPU ;) LIDÍ JAK OPIC A RUCE MÁM VYTAHANÉ AŽ NA ZEM NEŽ JSEM VŠECHNO NATAHAL Z AUTA DOMŮ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 co chces komu lizat? ;) aaa Rubi se hlasi Já? ja tomu nerozumim... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Sikulky tak at se jim dari HOBLÍK TAK TY KOFOLY VEMEME NA PŮL ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Tak tedy Tome gratulace ke krasnemu cislu prispevku na krasnem cisle stranky ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Jsou v poho, už nejsou na JIPce ale s váhou šli o něco dolů ( po porodu mají vyšší váhu protože jsou nasáknutí plodovou vodou ). Zítra se na ně konečne bude moci podívat babička s dědou !! ;) Blonďák, ten čepku nenosí a Blonďáková ještě v kulichu. RADIM ANI SE NEDIVÍM ŽE JSI NA MĚKO KDYŽ JSI S MALIČKÝMA , JSOU FAJNÍ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Já? ja tomu nerozumim... ;) skoda ze tu neni heresment night team, oni by ti to vysvetlili. Mozna i predvedli ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Tak tedy Tome gratulace ke krasnemu cislu prispevku na krasnem cisle stranky ;) ;) No po pravde jsem si to cislo ani neuvedomil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 (upraveno) No nic hospodo dnesni boj jsem prohral tak jdu spat.......... Delam si legraci. Ale spat jdu stejne. Zitra zas prace a jen doufam ze nazacne snezit....... tady je to fakt konecna.......... Tak zatim ahoj pratele a cau zitra ;) ;) Upraveno Prosinec 15, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 skoda ze tu neni heresment night team, oni by ti to vysvetlili. Mozna i predvedli ;) hmm ještě že tu nejsou, vidět olizovaní Jajice s Funem mě fakt nebere.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 hurá jsem doma, v 15:00 jsem sedl do auta a ted jsem doma, krásných 6h bez jediné zácpy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Tak kamarádi hodina H je tu , a jdu do pelechu ,ráno práce a ve 12hod jedu do Zlína pro ten přední nárazník na Huberta.Tak dobrou noc Jo Bade taková zácpa to je věc ;) ;) :blink: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 mirku jestli jedeš za carlosem, stav se nejprve za mnou at vám dám obou ty krávoviny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Končím v práci v 11hodin a o půl 12 by jsi mě počkal v garáži? A nebo jsi v práci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 taky smeruju do pelechu :)dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 přijed za mnou do worku přijed za mnou do worku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 A kde to je,dej adres 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 dyt jsi u mě byl né ? futurum víš kde je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.