Neználek Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Protože jdeme zítra do práce tak to jdu zapíchnout,tak dobrou noc všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Protože jdeme zítra do práce tak to jdu zapíchnout,tak dobrou noc všem ;) brou Míro hodně pracovních úspěchů :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Kuwa a ja tam zas nebyl............ :P ;) :P Bych vam ukazal jak se ma jezdit. Jajicu gratulace k poharu :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Kuwa a ja tam zas nebyl............ :P ;) :P Bych vam ukazal jak se ma jezdit. Jajicu gratulace k poharu :P :D příště to musíme nějak skloubit s tvým volnem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 příště to musíme nějak skloubit s tvým volnem To uz mame rozjednane s Hoblikovcema. Nekde mezi svatky udelame pidi srazek s klouzanim jen kvuli me :P Jsem doma od 23.12-29.12. Idealni by blo 26.12 protoze ma volno i Rubi. Ale jinak pak pondeli a utery...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 To uz mame rozjednane s Hoblikovcema. Nekde mezi svatky udelame pidi srazek s klouzanim jen kvuli me :P Jsem doma od 23.12-29.12. Idealni by blo 26.12 protoze ma volno i Rubi. Ale jinak pak pondeli a utery...... zkusím vzít gumové kužely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 zkusím vzít gumové kužely Vem co chces stejne je vsechny rozhazim :P ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Vem co chces stejne je vsechny rozhazim :P ;) :P dnes by sis na ty plechový netroufl :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 (upraveno) dnes by sis na ty plechový netroufl :P Me malo znas :P :D Zadni naraznik je dodreny jak svina a predni je prasknuty takze je to fuck ;) ;) Ahoj Woody. Jsi v praci nebo doma? Jak se mas chlape?? Jsem te nevidel ani nepamatuju!!!!! Jo Petre jeste mas neco u Lilo ve vlakne ;) To uz jste sli vsichni spat nebo co?????? :P ;) Upraveno Prosinec 18, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Pěkný večír tak já dorazil až teď dom... Akce byla super a velká gratulace vítězům... Kube jestli bude minisrazík tak bych se přidal... Docela mě to dneska bavilo... Jinak zkusím vzít gumové kužely od fotbalistů . Jinak všem přeji krasnou dobrou noc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 (upraveno) Pěkný večír tak já dorazil až teď dom... Akce byla super a velká gratulace vítězům... Kube jestli bude minisrazík tak bych se přidal... Docela mě to dneska bavilo... Jinak zkusím vzít gumové kužely od fotbalistů ;) . Jinak všem přeji krasnou dobrou noc... No a co ta slecna co jsi ji mel brat sebou byla "nadsena" :P Asi jo kdyz jsi dorazil az ted. :P :P :D No a ono to asi nebude mini srazik. Jen kvuli me par lidi vyleze z tepla domova a bude se nekde mrznout. ;) No nic. Jdu taky zalezt na bydlo..... Tady je stejne mrtvo. Tak se mejte bando jedna Dobrou noc. Upraveno Prosinec 19, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 já ještě večer trenoval........... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 No a co ta slecna co jsi ji mel brat sebou byla "nadsena" :P Asi jo kdyz jsi dorazil az ted. :D ;) No a ono to asi nebude mini srazik. Jen kvuli me par lidi vyleze z tepla domova a bude se nekde mrznout. ;) No nic. Jdu taky zalezt na bydlo..... Tady je stejne mrtvo. Tak se mejte bando jedna ;) Dobrou noc. jo jo kube líbil a hodně :-) super banda, posezení, pokec, zablbli jsme... jo jo líbilo ;) :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Dobre rano ospalci. Nejake fotky nez padly baterky za vlast. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Dobre ranko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Dobré mrazivé ráno :P Deko: fajne fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Dobré ránko...protože jsme byli včera bez dětiček,tak jsme šli ještě na 4 deci do Boršičanky...a pak noc plná vášně a spát až o půl třetí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Jirko,ty divochu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Brej den :P Jirko měl jsi odpočívat a nééé mít noční 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Ahojte, tak už pracuju na fotkách. Kájo díky za kalendář 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 (upraveno) Ahoj Verush,nz s jakou fotkou měl Hoblík problém Upraveno Prosinec 19, 2010 uživatelem carlos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Ahoj Verush,nz s jakou fotkou měl Hoblík problém :P S takovou tou vtipnou letní ;) červenec nebo srpen to je myslím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Dobré dopoledne... Pěkné fotky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 jo tá se mi líbí nejvíc,jestli se ho to dotklo,tak se omlouvám,nebylo v tom nic osobního,ani úmysl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Majorak...koukal jsem na toho Olafa a měl jsi pravdu...spojené ze dvou kusů má ten nárazník...to se mi nelíbí...nevim,jestli by to šlo přímo z FL s mírnou úpravou...nevzpomeneš si na jméno to ho druhého,co to má udělané ? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Tak tady máte fotky odemně. ZDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Me se nic nedotklo v klidu .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Majorak...koukal jsem na toho Olafa a měl jsi pravdu...spojené ze dvou kusů má ten nárazník...to se mi nelíbí...nevim,jestli by to šlo přímo z FL s mírnou úpravou...nevzpomeneš si na jméno to ho druhého,co to má udělané ? Díky. Jirko,pokud myslis ten RS naraznik tak tuto - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=6566 Tak tady máte fotky odemně. ZDE Fajne foto. Je zajimave ze na tech fotkach se zda ze ty auta stoji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Majorak...koukal jsem na toho Olafa a měl jsi pravdu...spojené ze dvou kusů má ten nárazník...to se mi nelíbí...nevim,jestli by to šlo přímo z FL s mírnou úpravou...nevzpomeneš si na jméno to ho druhého,co to má udělané ? Díky. už hledám... jak to najdu, pošlu ti sem odkaz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 maros..to je ono...díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.