coplos Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 (upraveno) Ahoj všichni, konečně jsem dokončil přestavbu v pořadí mojí třetí OII a dokopal se k tomu ji nafotit. Takže je to- Octavia II Elegance 1.9 Tdi; r.v. 2007; 165 000 km; Šedá met.; DSG; Maxi Dot; , Bolero (původně Stream); Senzor světel + deště; Parkovací senzory ; El. šíbr, Kontrola tlaku v pneu; sportovní sicny,Vyhřívané sedadla; alu MOMO CORSE 17" Výbava solidní a hlavně moje první DSG a musím říct, že už nebudu chtít nikdy kvedlačku. Přidávám fotečky po dokončení předělávky ÚPRAVY KAROSERIE viz. foto, Alu MOMO 17" INTERIÉR sedačky sport paket, 3 ramínko volant, Bolero MOTOR chip cca 140 PS, zaslepen EGR, odstraněn DPF-vše i softwérově , a teď změna......2.0 TDI DSG L@K 2008 Upraveno Březen 21, 2012 uživatelem coplos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Podobnou předělávku tu dělal tuším Ol@f, jeho předek je SUPER, ale toto je ještě dotaženější!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 no toto trvalo moc hezká,je to perfect :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Podobnou předělávku tu dělal tuším Ol@f, jeho předek je SUPER, ale toto je ještě dotaženější!!! Už je jich víc, ale ta Ol@fova byla inspirací ........jen jsem šel trochu jinou cestou. Ol@f na to vyplácal dva RS nárazníky(face a předface) -já jen jeden + jeden origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Vypadá to dobře :) a máš i nějaké fotky z přestavby jak jsi to dělal ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Dobrá práce pane .Moc se mi to líbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 vítej! další DSG a nikdy jinak, co?? :) jedním slovem nádhera! a v mojí barvě Pokud bych si Octu nechal, tak taky udělám přestavbu Protože světla před FL a nárazník RS FL je podle mě the best! (ten tvar jsi dokitoval v těch rozích?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Vypada to pekne a hodne zajimave..O necem takovem bych premejslel do budoucna,protoze se mi proste FL svetla nelibi.. :) Mas nekde fotky,jak jsi ten naraznik delal?Taky by mne to zajimalo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Musím říct, že mě se ta kombinace předface auta a face nárazníku taky líbí. Kdyby to nebyla taková piplačka a šlo to udělat jinak, taky by mě to lákalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Dík za komentáře. Nárazník jsem během přestavby fotil, tak to pohledám a hodím to sem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Mišáku: ale copak copak? Vždyt jsi řikal že předface se Ti líbí vic ne? Mě taky se líbi předface ale co se týče RS II tak to je opačně.Ta nová maska vypadá agresivně a mnohem líp. P.S koukám že se ted bude upravovat na tu novou masku ve velkém počtu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Paráda! Jak už tady padlo, Ol@f to má dobré, ale toto je vymakanější, vypadá to jako origo. Supr práce. Taky by mě zajímaly fotky z předělávky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Jj, večer to sem dám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Mišáku: ale copak copak? Vždyt jsi řikal že předface se Ti líbí vic ne? Mě taky se líbi předface ale co se týče RS II tak to je opačně.Ta nová maska vypadá agresivně a mnohem líp.P.S koukám že se ted bude upravovat na tu novou masku ve velkém počtu :) Mě se líbí jen ten spodek nárazníku - jsou tam ostré úhly jako na zbytku předFace RS. Masku ani světla bych nechtěl, jen ten spodek nárazníku, kde by bonusem byla i ta světla pro denní svícení :-) Ale mám strach, že bych někde v zimě nabral hromadu sněhu a nárazník by byl na půlky :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Tady slíbené foto z realizace Nárazník je svařen z face RS a dvou částí z origo nárazníku(jsou to dva pruhy pod světly o výšce asi 7 cm). Dělalo se to natřikrát-vždy slepit a pak se pasovalo na autě a pak zase svařovalo a tak dokola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Pro názornost ještě přikládám foto s náčrtem, kde se řezalo a vsazovaly části origo nárazníku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 prej hezci :) :D :( :D :D dobra prace svarovat na 3x to je o jednou vice jak to moje, ale aspon muzes mit predni parkovaci senzory. Asi se vratim k tomu sportpaketu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 ..konečně se ozval duchovní otec myšlenky perestrojky....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 konecne navrat z III. rocniku EDT vs. zbytek sveta v Bowlingu, dobra prace, jsem rad ze moje dilo Vam bylo inspiraci i kdyz to znamena ze moje puvodni investice se mi uz vybec nevrati ale co uz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Tak ty peníze se určitě nevrátí, ale zas to stojí za to. Tys to měl ještě o něco nákladnější-jestli si dobře vzpomínám, tak ti na to padli dva RS nárazníky-face a předface. Já jsem zprasil jen obyč. nárazník-hodnota 00nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Musím ťa pochváliť, že si sa do toho pustil to určite :D Ale mne sa osobne páči viac Ondrove riešenie, pretože tam nechal klasickú masku z OII, ty si tam dal OIIFL a hneď tie svetlá sú utopené a vyzerá to ako nejaký hybrid....za mňa facelift maska nie - tá kazí celkový dojem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Ta maska v chromu je robustní-asi ju nechám nalakovat do barvy. Měl jsem to tak na černé RS a bylo to super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 za mě super pane, moc dobrá práce...za tak "málo" jiná liga 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Pěkný upgrade, ta maska moc razí dal bych jí do barvy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Auti pekne, ale mozno budem prvy kritik ale mne to nejak nepasuje ten naraznik a pred fl svetla. Mozno je to len o zvyku. NO neviem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Narazník vypada super :D ale ta maska to fakt ruší, a dal bych jiný kola. jinak super prace maš to pěkně zpasovaný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Ahoj, máš to pěkný. Až tu masku dáš do laku, bude to pecka. Mě se to líbí víc než u Olafa, tady to vypadá víc nenásilně. Líbí se mi i ten nápad, nelátat to z dvou RS nárazníků, takže výrobní proces bude i méně nákladný. Věřím že pořešíš i podvozek a bude to gut. Zajímalo by mě, jak by to vypadalo s mračítkama a s tou nalakovanou maskou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 moc pěkná okta ale taky mi to tam nějak nesedí ty světla předface možná kdyby i maska zůstala předface pak by to bylo ok :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Perfektní, perfektní, perfektní... opravdu se mi to líbí jak už dlouho nic :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Dovolil jsem si přidat mračítka ala návrh Storma a zamračit masku ala jak to mám já. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.