majorak Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 (upraveno) To Jajic: Ahoj pokud máš stále ještě problém s tím počítačem tak se ti můžu na něho 28.12. kouknout.... Maros vidis to???? Muzes si hned koupit novy Rudo delas v nejakem obchode??? Ne přímo v obchodě... spíše spolupracuji hodně s Alfa computer a ABM morava... Upraveno Prosinec 20, 2010 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 To Jajic: Ahoj pokud máš stále ještě problém s tím počítačem tak se ti můžu na něho 28.12. kouknout.... Ne přímo v obchodě... spíše spolupracuji hodně s Alfa computer a IBM morava... A mas nejake zajimave ceny???? Treba na notaky??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 (upraveno) A mas nejake zajimave ceny???? Treba na notaky??? Jak na které a podle toho co by jsi chtěl... Ne na všech notasich se dá hýbat s cenou... Zaleží jakou mas predstavu... Upraveno Prosinec 20, 2010 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Jak na které a podle toho co by jsi chtěl... Ne na všech notasich se dá hýbat s cenou... Zaleží jakou mas predstavu... Tak jestli se dokazes dostat pod cenu Alfy tak je to v pohode. Az budu mit chvilku tak to dam do kupy a hodim ti to do SZ. Ok???? Ted uz jdu chrapat bando jedna. Tak ahoj zas zitra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 brej večír :D ukradli nám snížek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Jajic : Snehu uz bylo dost, bo mesici jsem mohl konecne provetrak vyfuk a zabrat na plno aniz by mi nejak extra hrabaly kola .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Hej jako to uz neni snih????? Ja mam prijet ve ct domu a nebude snih????? Chcete me nastvat............ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Tak jestli se dokazes dostat pod cenu Alfy tak je to v pohode. Az budu mit chvilku tak to dam do kupy a hodim ti to do SZ. Ok???? Ted uz jdu chrapat bando jedna. Tak ahoj zas zitra Oka... tak dobrou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Jajic : Snehu uz bylo dost, bo mesici jsem mohl konecne provetrak vyfuk a zabrat na plno aniz by mi nejak extra hrabaly kola .) málo.......furt málo včera jsem si to parádně užil ty kopce a serpentíny na slovensku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 tak vyjed z mesta do hor tady je sneha furt dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 tak vyjed z mesta do hor tady je sneha furt dost budu muset;-) to víš...na sněhu je to fuk 50koní horedole :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Muj den dnes už skončil... Tak přeji všem krásnou dobrou noc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Muj den nechce skoncit, nemuzu usnout :-( edit: Tak uz skoncil, a uz zacal dalsi den. Akorat ze furt nespim.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 něco zobni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 tak si řikam který dobrotinec mě ráno ometl okna..... a on na ně někdo šel s kladivem, tak du shánět boční okno :D bezpečnostní folie rulez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 tak si řikam který dobrotinec mě ráno ometl okna..... a on na ně někdo šel s kladivem, tak du shánět boční okno :D bezpečnostní folie rulez Hajzli, takže folky alespoň zachránily zbytek ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Pěkné ranko....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 jj okno odolalo, ale je na něm pavouk a dva 0,5cm záseky takže sehnat v kelly provizorní neorigo okno, dát folky a zavřít do garage, než se smažka vyblbne na jiných, neb u mne vánoční dárek nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Dobre ranko Badys : no koukam jak rikas, nekteri schaneji vanocni darky kde se da....jsou to kurvy...ale jsem rad ze folky zapracovaly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Bre rano :D Bade jsou to kurvy, na kterém autě ti to udělali? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Dobrý den přeji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 No už se to krátí za chvíli štědrý den...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Krásné slunečné odpoledne dnes poslední odpolední :D a pak v příštím roce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Ahojte. Bady: tak to mě mrzí, ale lidi sou hovada... TDIFun: jestli chci aby to nějak vypadalo, tak musím čekat. Dobrý grafik mám hodně práce.. Krásné slunečné odpoledne dnes poslední odpolední :D a pak v příštím roce Tak to si tu šichtu užij náležitě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 tak auto "uklizeno" no garage, než se smažka vyblbne jinde okno koupeno neorigo v kelly za směšnou cenu už jsem ho zavezl na potažení bezpočností folii (musí to 24h schnout) zítra přehodit a můžeme jezdit celkém 5ran a odolalo, sice pavouk ale zustalo na svém místě. Bohužel asi z nasranosti dveře chytli do sloupku taky ránu a je v nich důlek a odloupnutý lak, ale to seru, i na pojištovnu, takhle se vlezu do litru a bez papirování... holt štěstí v neštěstí docela, akorát že uplně v nejvíc na piču době kdy nemužu sedět jen na řiti woody: na krtkovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Tak to nasere já myslel že na fábce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Tak to si tu šichtu užij náležitě :D To víš že si to užiju nohy nahoře a noviny v ruce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Dneska špatná zpráva.....odchází přední levé ložisko......zítra vyměna...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Caute bando :D Martine tak to jsi mel fakt stesti v nestesi!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Zdravím Vás přátelé Jelikož si nejsem jist jak se budou věci a čas celkově dál vyvíjet - PŘEJI VÁM VŠEM ŠTASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE hlavně at se podaří vše jak má a pokud by to bylo až tak zlý ,žebychom se neviděli ani potom tak i ŠTASTNÝ NOVÝ ROK a at je lepší než 2010!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.