Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

To ten nas ven nechodi a koupe se stejne, spise vetsinou spadne do vany, nebo vleze do umyvadla... :palec: :) :palec:

UZ MAM HLAD :palec::lol: :lol: :D

Tak Frenk si ve vane nebo v umyvadle hraje taky ale ne kdyz se mu maji umyt tapky.... To se cuka jak sileny...... Ted uz bych si dal veceri ale musim jeste pockat...... Tak si dam cukrovi a pivko :palec:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Tak Frenk si ve vane nebo v umivadle hraje taky ale ne kdyz se mu maji umyt tapky.... To se cuka jak sileny...... Ted uz bych si dal veceri ale musim jeste pockat...... Tak si dam cukrovi a pivko :palec:

fujj takova kombinace... PIVO a cukrovi.. To ja bych si dal max kavu a cukrovi, pivo ani doma nemame... :palec: :) :palec:

Odkaz ke komentáři
nene ja si nic davat nebudu, pekne hladovej zustanu.. Nj ale nakou sklenicku bych si dal... Jen pak budu mit jeste vetsi hlad :palec: :palec:

Takova sklenicka Vodky s Jujce by nebyla k zahozeni :palec:

Jo a Rubi vzkazuje ze je fajn kdyz travime svatky takhle spolu. Mysli tim HavExaky :) A Rubi si uz dava sklenicku Vodky s Jujce :palec:

Odkaz ke komentáři
Ja si nalil Martini a citron. Ach jo, to mi pekne vytravi, misa si hraje s korkem z vina.. :) :palec:

Verush, jses u Hobliku nebo doma???

Taky prijemna kombinace. Ja stihl koupit jen pivko. Taky mi pekne travi. Uz se tesim az se nacpu :palec: A i kdyz jsem Frenka pri koupani drzel tak ted lezi se mnou a kouka na Byl jednou jeden kral :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...