Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Lancelot : je to DVD-RW, musim najit v garazi svuj stary stolni PC, vymontit a prozkosuet jestli je ok a pouzitelna, ale mela by byt mel sem ji v masine asi 2 mesice a pak sem nadobro presel na notebook a ke stolnimu kompu se uz nevratil.

V ove uz jsem dneska byl a pocasi stoji za nic :)jo zittra kdyby se vycasilo nebranim se :angry:

Odkaz ke komentáři

MIRO TYPÁČE JEŠTĚ NEDORAZILY :palec: SNAD PŘÍŠTÍ TÝDEN :angry:

ZIMA SE BLÍŽÍ, TAK BY TO CHTĚLO DOŘEŠIT CO NEJDŘÍVE.

CO SE TÝČE TĚCH 17-TEK SPIDERU TAK TO BUDE ASI PROBLÉM, PROTOŽE TO JSOU KOLA URČENÁ OD VÝROBCE POUZE PRO ŠKODA OCTAVIA RS A NA JINOU MOTORIZACI JE NEPŘIHLÁSÍŠ.

ALE ZA POKUS NIC NEDÁŠ MAXIMÁLNĚ TI ŘEKNOU ŽE TO NEJDE

Odkaz ke komentáři
Lancelot : je to DVD-RW, musim najit v garazi svuj stary stolni PC, vymontit a prozkosuet jestli je ok a pouzitelna, ale mela by byt mel sem ji v masine asi 2 mesice a pak sem nadobro presel na notebook a ke stolnimu kompu se uz nevratil.

V ove uz jsem dneska byl a pocasi stoji za nic :)jo zittra kdyby se vycasilo nebranim se :angry:

Ok tak mi pak napiš SZ co a jak, díky moc.

Odkaz ke komentáři
Napada me myslenka prihlasit je treba jako kola podobneho vzezreni, napriklad BRAIDY jsou hodne podobne a jsou v cerne, tak nevim jestli by to slo osefovat nejak tak :palec:

A nebo vymenit kola....hmmm za 18 :)

JÁ SI MYSLÍM, ŽE V NAŠEM STÁTĚ JDE UDĚLAT VŠE :D TAK ASI ANI NEBUDE PROBLÉM TY KOLA PŘIHLÁSIT....CHLAPCI NA STK MAJÍ VELKÉ KAPSY :angry:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...